Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

... τώρα αρχίζω και θυμάμαι


ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΑΖΛ

http://static.pblogs.gr/f/247665-8478.jpgpuzzle.jpg

Ευρωβουλή, ομοφοβία, ψήφισμα, Eurovision, Kοντσίτα και φιλανθρωπικός σκοπός.
Μόλις τέσσερις μήνες πριν, γνωστοποιήσαμε τη σχετική είδηση αναφορικά με το ψήφισμα στην Ευρωβουλή, που είχε τον τίτλο «χάρτης πορείας κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου».
Πού να φανταζόμασταν τότε ότι προετοίμαζαν τον εορτασμό αυτού του ψηφίσματος με τη νίκη του Αυστριακού τραγουδιού στην Εurovision το οποίο ερμήνευσε η η τρανσέξουαλ γυναίκα με το μούσι.

Όλη η Ευρώπη υπερψήφισε το διαφορετικό και το προκλητικό, που ήταν λουσμένο στο χρυσό και στα στρας. Η ετερόκλητη εικόνα μιας γυναίκας με μούσι, που αν ήθελε να είναι γυναίκα δεν θα είχε μούσι και αν ήθελε να είναι άνδρας δεν θα ήταν αυτό το δημιούργημα, αφιέρωσε το βραβείο στην «ειρήνη» και σε όσους μάχονται υπέρ της διαφορετικότητας.
Μεγάλο μπέρδεμα με μια χωριάτικη σαλάτα, που έχει τα πάντα μέσα.
Η διαταραχή συνεχίζεται όμως και αυτός είναι ο λόγος της ετεροχρονισμένης αναφοράς μου στο θέμα. Πριν λίγες ημέρες η συγκεκριμένη προκλητική ανθρώπινη εικόνα με το μούσι και τα στρας ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στον «Χορό της ζωής» που διοργανώθηκε στη Βιέννη για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της καταπολέμησης του AIDS. Ήρθαν αστέρες του Χόλυγουντ μαζί και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον για να υποστηρίξουν το φιλανθρωπικό σόου.
Όταν «κ ά τ ι» πρέπει να παγιωθεί και να εδραιωθεί βαπτίζεται με τον όρο φιλανθρωπία.. και έτσι καταπίνεται και χωνεύεται πιο εύκολα. Κυρίως επιβάλλεται πιο εύκολα προκειμένου ο κόσμος να το θαυμάσει.
Άραγε ποιό θα είναι το επόμενο κομμάτι του παζλ;

 πηγή