Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

something in my heart


Λυκούργος Νάνης, Το επαίσχυντο δήθεν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο έγινε νόμος του κράτους με τη σκανδαλώδη ανοχή της "διοικούσας" Εκκλησίας!

http://vlemma.files.wordpress.com/2014/01/30-copy.jpg?w=372&h=384
Το επαίσχυντο δήθεν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο έγινε νόμος του κράτους με τη σκανδαλώδη ανοχή της "διοικούσας" Εκκλησίας!

Το έγκλημα συνετελέσθη! Το άνομο νομοσχέδιο περιεβλήθη, επί τέλους, για κάποιους, αγωνιωδώς αναμένοντες, παράγοντες της αποσύνθεσης και της ανωμαλίας, της συμφοράς και της παρακμής,, την ισχύ νόμου! Το έκτρωμα και τερατούργημα που στραγγαλίζει την ελευθερία της εκφράσεως και ποινικοποιεί την εκφορά και κατάθεση του γνήσιου, αγιογραφικού και αγιοπατερικού, εκκλησιαστικού λόγου κατέστη νόμος του κράτους προς αιώνια καταισχύνη των όσων συνετέλεσαν, καθ οιονδήποτε τρόπο, στη δρομολόγηση της απευκταίας αυτής εξελίξεως!

Το επαίσχυντο δήθεν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο έγινε νόμος του κράτους με τη σκανδαλώδη ανοχή της "διοικούσας" Εκκλησίας! Εκτός ολίγων επαινετέων εξαιρέσεων που διέσωσαν την αξιοπρέπεια και το κύρος του αρχιερατικού αξιώματος οι πλείστοι των ιεραρχών διακρίθηκαν για την εκκωφαντική τους σιωπή, τη βοώσα και κράζουσα απραξία, αφωνία και ατολμία τους! Με επικεφαλής τον, κρίμασιν οις οίδε Κύριος, κατέχοντα την αρχιεπισκοπική καθέδρα της κατ Ελλάδα Εκκλησίας και ακολουθούσης της πλειοψηφίας των μελών του αρχιερατικού σώματος οι ποιμένες μας αποδείχθηκαν επιεικώς κατώτεροι των περιστάσεων καθιστώντας την Εκκλησία θεραπαινίδα του αντίχριστου Καίσαρα στον οποίο ούτε μια ντουφεκιά δεν είναι ικανοί να δώσουν!
Και σαν να μην έφθανε η σιωπή και ο συμβιβασμός είδαν το φως της δημοσιότητος και κάποιες επιεικώς ατυχείς, μολονότι βαρύτερη έκφραση θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε, επισκοπικές δηλώσεις γνωστής σκέψεως και κατευθύνσεως ιεραρχών, σφόδρα αρεστών στο πολιτικο-δημοσιογραφικό(καφρικό) κατεστημένο που διαφενετεύει τη δημόσια ζωή και "εκλεκτών" των συστημικών μέσων μαζικής εξαχρειώσεως (ΜΜΕ), που επεχείρησαν να απαξιώσουν στα μάτια της , ανηλεούς πλύσεως εγκεφάλου υφισταμένης, κοινής γνώμης εκείνους τους ποιμένες που δεν ταύτισαν την αρχιερατική τους τιμή και αξιοπρέπεια με την απαθή θέαση των όσων σατανικών τεκταίνονται στο ερεβώδες παρασκήνιο αλλά, υπείκοντες στη φωνή της αρχιερατικής τους συνειδήσεως και κατά ποιμαντικό χρεός ενεργούντες, καυτηρίασαν και στηλίτευσαν το ελεεινό προιόν του περιεχομένου της εγκεφαλικής κάψας ενίων πολιτικών "φωστήρων", υπηρετών της νέας θεότητας του αιώνα μας, της περιβόητης και διαβόητης και δυσώνυμης "θεότητας" του "αιώνος τούτου του απατεώνος και καταργουμένου", της "πολιτικής ορθότητας" δηλονότι!
Παρά τον ένοχο συμβιβασμό, όμως, της "διοικούσας" Εκκλησίας τα πιστά της μέλη, κληρικοί και λαικοί, δεν πρόκειται να υποστείλουν τη σημαία του αγώνα αναντίον της νομοθετικής κατοχυρώσεως του στραγγαλισμού της ελευθερίας της εκφράσεως που απεργάζεται, χρησιομοποιώντας ποικίλες και γελοίες σοφιστείες, το επαίσχυντο αυτό νομοθέτημα.
"Νυν κρίσις εστί"! Όχι μόνο των συμβιβασμένων ποιμένων αλλά και των πιστών τέκνων της Εκκλησίας, κληρικών και λαικών, και, ειδικά, των επιφορτισμένων με την απονομή της δικαιοσύνης! "Πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις" εντέλλεται ο απολύτου κύρους και αιωνίας ισχύος νόμος του Θεού προς τα μέλη της Εκκλησίας, μεταξύ των οποίων και προς τους επιφορτισμένους με την απονομή της δικαιοσύνης!! Νόμος με Ν κεφαλαίο και όχι νόμος με ν μικρό,άνομος και άθεσμος, που "αντινομοθετεί τω αιωνίω νομοθέτη Χριστώ" κατά τον άγιο Ιωάννη το Χρυσόστομο!
Η νέα τάξη και οι υπηρέτες της έχουν "λυσσάξει" να μας απο-ορθοδοξοποιήσουν, να μας αφελληνίσουν, να μας εκμαυλίσουν, να παραλύσουν τις αντιστάσεις μας. Και στοχεύουν στην αλλοίωση του φρονήματός μας! Χτυπάνε με μένος την Ορθοδοξία, την Πατρίδα, την Οικογένεια, το γάμο, την πολυτεκνία. Προάγουν τον οικουμενισμό και την εκκοσμίκευση στην Εκκλησία, απαξιώνουν τον πατριωτισμό και εθνισμό "βαφτίζοντάς" τον "εθνικισμό", καλλιεργούν το διεθνισμό και την κατάργηση των συνόρων, λανσάρουν τη σεξουαλική ανωμαλία και διαστροφή σαν "εναλλακτικό τρόπο σεξουαλικής συμπεριφοράς" ανατρέποντας την ανθρώπινη οντολογία και φυσιολογία, φορολογούν αγρίως τους πολυτέκνους, εξοβελίζουν τους ιερείς-εξομολόγους απ τα σχολεία, απο-ορθοδοξοποιούν το μάθημα των Θρησκευτικών, μας έχουν ζεύξει στο άρμα της "πολυπολιτισμικότητας" και του "πολυθρησκειασμού".
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, (ψευδο) πνευματικοί άνθρωποι, κανάλια, ιστολόγια όλα υπηρετούν το δαιμονικό αυτό σκοπό. Κι από κοντά, με τον τρόπο τους, κάποιοι εξ αυτών ίσως και ανεπιγνώστως, "αβαντάρουν" την όλη κατάσταση και κάποιοι εκκλησιαστικοί καθώς και κάποιοι εκπρόσωποι των, κατ όνομα και κατ ευφημισμόν, θεολογικών σχολών!
Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αγώνες! Για ύβρεις, απαξιώσεις, λοιδορίες, χλεύη, καγχασμούς, απαξίωση, επαγγελματική και κοινωνική εξουθένωση και για μαρτύριο ακόμη! Οι πιστοί όμως δεν είναι φορείς συστολής της αγωνιστικότητας και υποστολής της σημαίας του αγώνα αλλά φορείς ηρωικού και αγωνιστικού πνεύματος!

Συναυλία για ελληνικό σχολείο στη Βόρεια Συρία

 Στην πόλη Κόμπανι του συριακού Κουρδιστάν τα ορφανά προσφυγόπουλα, από τη χρονιά που ξεκινά, θα έχουν τη δυνατότητα να διδάσκονται την ελληνική γλώσσα.
 Συναυλία για ελληνικό σχολείο στη Βόρεια Συρία
«Ελληνοκουρδικό Σπίτι» λέγεται το σχολείο το οποίο λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο στην πόλη Κόμπανι του συριακού Κουρδιστάν και, από τη σχολική χρονιά που ξεκινάει, θα διδάσκει την ελληνική γλώσσα σε ορφανά και προσφυγόπουλα της Βόρειας Συρίας. Στο συριακό Κουρδιστάν ή Ροτζάβα η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη απ' ό,τι στην υπόλοιπη Συρία. Αλλά, όπως λέει στο «Βήμα» η διευθύντρια του «Ελληνοκουρδικού Σπιτιού», Ραουσάν Μουσλέμ, «τα σχολεία υπολειτουργούν, μερικά έχουν γίνει καταυλισμοί προσφύγων, δεν υπάρχουν τετράδια, μολύβια και βιβλία».

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (πρώην ISIS), των οποίων το Χαλιφάτο περικυκλώνει την Κόμπανι από Δύση, Νότο και Ανατολή (βόρεια είναι τα σύνορα με την Τουρκία), δεν αφήνουν να περάσει κανένα εφόδιο, από τρόφιμα και φάρμακα ως σχολικά είδη. «Στα σχολεία, τρία-τέσσερα παιδιά μοιράζονται ένα βιβλίο» λέει η κυρία Μουσλέμ. Με αυτά τα δεδομένα ο Σύνδεσμος Επιστημόνων και Καλλιτεχνών για τα Παιδιά της Βόρειας Συρίας, στον οποίο ανήκουν σύροι Κούρδοι που ζουν στην Ελλάδα, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την ίδρυση του «Ελληνοκουρδικού Σπιτιού» στην Κόμπανι.

«Νοικιάσαμε ένα κτίριο με οκτώ αίθουσες και από τον περσινό Σεπτέμβριο διδάσκουμε δωρεάν αγγλικά, αραβικά, κουρδικά, μουσική, ζωγραφική και σκάκι σε 110 παιδιά από έξι ως 14 ετών που είναι θύματα του πολέμου στη Συρία»
λέει η κυρία Μουσλέμ, την οποία συναντήσαμε στην Αθήνα όπου βρίσκεται για τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Τεχνόπολη και τα έσοδα θα πάνε στο σχολείο της Κόμπανι. «Από αυτή τη σχολική χρονιά, θα αρχίσουμε να διδάσκουμε και ελληνικά» προσθέτει.  

Η κυρία Μουσλέμ, 36 ετών, που άφησε τη δικηγορία εν μέσω εμφυλίου για να οργανώσει και να διευθύνει το σχολείο, εξηγεί πώς είναι η καθημερινότητα στην Κόμπανι. «Επί έναν χρόνο συνεχίζουμε να μην έχουμε ρεύμα και νερό. Παραμένουμε αποκλεισμένοι από το Ισλαμικό Κράτος. Η Τουρκία ανοίγει τα σύνορα δύο φορές την εβδομάδα για ανθρωπιστική βοήθεια και τη μεταφορά αρρώστων. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι η έλλειψη νερού. Ολοι παίρνουμε από γεωτρήσεις, όμως η διάρροια θερίζει και δεν υπάρχουν φάρμακα».

Η Ροτζάβα, η οποία αυτοδιοικείται εδώ και δύο χρόνια και προβάλλει την πιο σθεναρή αντίσταση στους τζιχαντιστές του ISIS στη Συρία, αποτελείται από τρία τμήματα τα οποία δεν συνορεύουν μεταξύ τους. Οποιος επιθυμεί να μετακινηθεί από το ένα στο άλλο πρέπει είτε να περάσει μέσω Τουρκίας είτε να χρησιμοποιήσει ψεύτικη ταυτότητα, στην οποία να φαίνεται σουνίτης και όχι Κούρδος, για να περάσει μέσω Χαλιφάτου. Οι τζιχαντιστές ακόμη κρατάνε 130 14χρονους μαθητές που συνέλαβαν τον Ιούνιο όταν πήγαν στο Χαλέπι για να δώσουν εισαγωγικές εξετάσεις στο λύκειο. «Τους κρατάνε στην πόλη Μάμπιτς του Χαλιφάτου» λέει.     

Η κυρία Μουσλέμ, της οποίας το πατρικό σπίτι βρίσκεται στη Ράκα που σήμερα αποτελεί την πρωτεύουσα του Χαλιφάτου και βεβαίως ούτε λόγος να το επισκεφθεί, θυμάται δύο αδερφάκια, σουνίτες πρόσφυγες από το Χαλέπι, ορφανά από πατέρα, που φοίτησαν στο σχολείο της την περσινή χρονιά. «Τον Φεβρουάριο σκοτώθηκε το ένα παιδί από βόμβα που τοποθέτησε το ISIS στην Ερυθρά Ημισέληνο στην Κόμπανι» λέει.

«Εδώ κι ενάμιση χρόνο οι Κούρδοι της Συρίας πολεμάμε το ISIS. Εχουμε μια πολιτοφυλακή 50.000 ανδρών και 3.000-4.000 γυναικών. Πριν από δύο μήνες κινδύνευσε σοβαρά η Κόμπανι. Το ISIS δήλωνε ότι την προσευχή του Εΐντ, στο τέλος του Ραμαζανιού, θα την έκανε στημ Κόμπανι. Οταν μας επιτέθηκε, ακόμη και γυναίκες 50-60 χρονών πήραν τα όπλα. Κατέλαβαν μερικά χωριά αλλά τα ανακαταλάβαμε»
.

«Ο κόσμος στη Ροτζάβα ελπίζει ότι ο πόλεμος θα τελειώσει σύντομα και ότι η αυτοδιοίκηση του Δυτικού Κουρδιστάν
(σ.σ.: «ροτζάβα» σημαίνει «δυτικό») θα αναγνωριστεί ως αυτόνομη εντός της Συρίας».

Στόχος της κυρίας Μουσλέμ είναι να γίνει το «Ελληνοκουρδικό Σπίτι» «ένα κανονικό ελληνικό σχολείο όπου τα παιδιά θα διδάσκονται ελληνικά γράμματα και πολιτισμό και το οποίο θα αποτελέσει γέφυρα μεταξύ της Ελλάδας και του κουρδικού λαού». Γίνονται προσπάθειες να τεθεί υπό την αιγίδα κάποιου ελληνικού φορέα, υπουργείου ή πανεπιστημίου, αλλά μέχρι στιγμής μόνο η ελληνική Εκκλησία έχει ανταποκριθεί.

  • Η συναυλία για τη χρηματοδότηση του ελληνικού σχολείου της Κόμπανι πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) με τη συμμετοχή καλλιτεχνών όπως η Νένα Βενετσάνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Βασίλης Λέκκας, ο Διονύσης Τσακνής και η Ελένη Γερασιμίδου την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. (είσοδος 10 ευρώ, προπώληση 8 ευρώ). Οικονομική ενίσχυση του σχολείου γίνεται και μέσω καταθέσεων στον λογαριασμό της Alpha Bank GR13 0140 4410 4410 0200 2005 920 BIC CRBAGRAA.
πηγή

Το συγκλονιστικό μήνυμα ενός πρώην μουσουλμάνου: Η ISIS είναι απλά το σύμπτωμα. Η ρίζα του κακού είναι το ίδιο το Ισλάμ!

 http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2014/06/ISLAM_women.jpg

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτει ένας πρώην μουσουλμάνος, ο Αδελφός Rachid (για λόγους ασφαλείας δεν αποκαλύπτει το επίθετό του), σε ένα βίντεο, το οποίο αποτελεί, όπως δηλώνει ο ίδιος ένα μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Rachid, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρόκο, έχει πτυχίο στις Θρησκευτικές Σπουδές, ενώ ο πατέρας του είναι ιμάμης. Όπως εξομολογείται αποστάτησε από το Ισλάμ και έγινε Χριστιανός, επειδή πιστεύει ότι ο Θεός είναι αγάπη και όχι θάνατος.

Αρχικά, απευθυνόμενος στον Ομπάμα, ο γνωστός στις μουσουλμανικές χώρες για τη ρητορική του ενάντια στο Ισλάμ, του επισημαίνει ότι έκανε λάθος όταν είπε ότι η ISIS δεν εκπροσωπεί καμία θρησκεία.

«Σας λέω με κάθε βεβαιότητα ότι η ISIS εκπροσωπεί το Ισλάμ. Είναι ένας ισλαμικός οργανισμός», ισχυρίζεται ο Rachid και συνεχίζει προσθέτοντας ότι και μόνο το όνομα της οργάνωσης αποδεικνύει τη σχέση της με το Ισλάμ, όπως επίσης και το γεγονός ότι αποτελείται αυστηρά και μόνο από μουσουλμάνους.

«Κοινός παρανομαστής όλων των δολοφόνων είναι το Ισλάμ», εξηγεί.

«Εφαρμόζουν τη Σαρία σε όποιο κομμάτι γης κατακτούν. Προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα. Μιλούν για χαλιφάτο, μία έννοια που βρίσκεται στον πυρήνα του σουνίτικου Ισλάμ και είναι πρόθυμοι να πεθάνουν για τη θρησκεία τους», συνεχίζει, ενώ επικαλείται τη δική του ανατροφή για να αποδείξει το πως όλοι οι μουσουλμάνοι μαθαίνουν να μισούν και να σκοτώνουν όσους δεν ανήκουν στο Ισλάμ.

«Έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου για να σας μισούμε όλους, μέσα από τα ιερά μας κείμενα, μέσα από τα κηρύγματα της Τρίτης, μέσα από το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Όλοι οι μουσουλμάνοι είναι έτοιμοι να ενταχθούν σε οποιαδήποτε ομάδα, η οποία μια μέρα θα σας πολεμήσει, θα σας καταστρέψει και θα εξισλαμίσει ολόκληρο τον κόσμο, όπως λέει το Κοράνι», τονίζει.

«ΙSIS, αλ-Κάιντα, Μπόκο Χάραμ, αλ-Σεμπάμπ, Ταλιμπάν: όλες αυτές είναι εμπορικές ονομασίες, κατασκευασμένες από το Ισλάμ. Όλες αυτές οι οργανώσεις είναι τα συμπτώματα. Το Ισλάμ είναι η ρίζα του προβλήματος», υποστηρίζει ο Rachid.

 ΕΔΩ

Επικίνδυνα σχολικά είδη και παιχνίδια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIPc8of3lDuO__P1SChR0cT96ahweVXV_hSn3I2ftyESoHgnpXlnSzRrjBHvWPg7GZQ9Hw3JSpdgecbyznTlIjGuXxnjIdluU7d69sZU7EvqQ1v9UEf_tQDJXIMjtU0PL2LQMoE_PW9Kc/s1600/DSC03540-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpg
Ανακοίνωση του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών
Ορισμένα από τα σχολικά είδη που αναπτύσσονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων, περιμένοντας το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, είναι όχι μόνο περιττά και αδικαιολόγητα πανάκριβα, αλλά και επικίνδυνα! Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, προειδοποιώντας τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. «Δυστυχώς, τα σχολικά είδη, ενώ είναι αντικείμενα που χρησιμοποιούνται από παιδιά και ενώ πολλά μοιάζουν με παιχνίδια, δεν έχουν συμπεριληφθεί στη νομοθεσία για τα παιχνίδια, αλλά σε εκείνη για τη γενική ασφάλεια προϊόντων, για ενήλικες. Είναι σημαντικό να μην αγοράζουμε σχολικά που μοιάζουν με παιχνίδια», τονίζουν οι εκπρόσωποι του Κέντρου.

Πλήθος τα σχολικά είδη-παιχνίδια: στυλό που ανάβουν, τα οποία περιέχουν λαμπτήρα και μπαταρία, που μπορεί να καταπιεί το παιδί. Ενα σωρό προϊόντα με διάφορα αρώματα, τα οποία παράγονται από αμφίβολης ασφάλειας χημικά, τα οποία εισπνέει το παιδί. Είδη που μπορούν να κρεμαστούν στον λαιμό του παιδιού με κορδόνια και μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνα. Στυλό, που μέσα τους «κολυμπούν» διάφορα καρτούν, ψαράκια κ.λπ., τα οποία περιέχουν υγρά αγνώστου προελεύσεως και συνεπειών, εάν το παιδί καταπιεί το υγρό. Σβηστήρες, που μοιάζουν με φράουλες, οι οποίες απαγορεύεται να κυκλοφορούν, γιατί είναι επικίνδυνες απομιμήσεις.
Συχνά αποσύρονται από την κυκλοφορία σχολικά είδη που δεν πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας. Τα προϊόντα αυτά καταγράφονται στο σύστημα RAPEX (http://www.efpolis.gr/el/rapex.html.) «Είναι σημαντικό να επισκεπτόμαστε συχνά το σύστημα αυτό, για να ενημερωνόμαστε για τα προϊόντα που αποσύρονται, ώστε να προστατεύουμε τα παιδιά μας», λέει το ΚΕΠΚΑ. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν και τα είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα ή νερό (π.χ. παγουράκια). Στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ υπάρχουν οι εταιρείες που έχουν τιμωρηθεί για μη ασφαλή προϊόντα.

Μετεγγραφές πρωτοετών: Οι ημερομηνίες αιτήσεων ανακοινώθηκαν

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsF7FQ-w86-lYvKTIH7niUFtr4wA23qptb0LeUNG3Zqk91yuxWbmAf3ds1Vqkz6lSe541Y3yy8z91Uyuv-3NXtLvTJOYaIqPFmdmpC9VLlFBZsCUQq3NmEWeX-Ud51Ns0bT4h0aEefzZY/s1600/thessaloniki-foithtes.jpg

Από το Υπουργείο Παιδείας σε δελτίο τύπου ανακοινώθηκε ότι οι πρωτοετείς φοιτητές θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις για τις μετεγγραφές τους σε αντίστοιχο πανεπιστημιακό τμήμα ταυτόχρονα με την αίτηση πρώτης εγγραφής τους! Αν και δεν έχει βγει επισήμως η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές, με βάση το νόμο και όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί, πιστεύουμε πως τα δικαιολογητικά που θα απαιτηθούν θα είναι:
  • πιστοποιητικά πολυτεκνίας για τους ενδιαφερόμενους ή τους γονείς τους,
  • πιστοποιητικά τριτεκνίας για τους ενδιαφερόμενους ή τους γονείς τους,
  • πιστοποιητικά που να αποδεικνύουν ότι οι ενδιαφερόμενοι ανήκουν σε μονογονεϊκή οικογένεια (πχ οικογενειακής κατάστασης από το δήμο),
  • πιστοποιητικά ότι αδελφός, αδελφή σπουδάζει σε άλλη πόλη, διαφορετική από αυτή της μόνιμης κατοικίας των γονέων,
  • πιστοποιητικά αναπηρίας από ΚΕΠΑ για τους ίδιους, τους γονείς τους, αδέλφια τους ή και τέκνα τους,
  • πιστοποιητικά ότι η οικογένεια των ενδιαφερομένων είναι θύμα τρομοκρατίας
  • πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύδυμα τέκνα, που έδωσαν πανελλαδικές και πέτυχαν σε διαφορετικό τόπο το καθένα.
  • Εκκαθαριστικά δήλωσης εισοδήματος για το έτος 2013 από το οποίο να φαίνεται το συνολικό εισόδημα της οικογένειας.
  • Τονίζουμε πως ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη τα πιστοποιητικά αυτά, προκειμένου να τα έχουν οι επιτυχόντες στις ημερομηνίες που προβλέπονται.
πηγή