Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Το ταλέντο του ανθρώπου αναπτύσσεται μέσα στην απομόνωση, ο χαρακτήρας του όμως διαμορφώνεται μέσα στις τρικυμίες της ζωής.


Βόλφγκανγκ Γκαίτε
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMq2xcdFm77cDoX0GN8EaYSf3NBHauOPclRtvWKcQc0rJwxZ04QMESMrHZpvex9GEcAm2OyxL0yu86X_5q4miYVC3ajG6vGv7L8liZi4MOSLidr1sPSidYfbXearYopcPPbJot-eF3JVg/s1600/%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B1+%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BF.jpg

Ο παππούς της Ούρσουλας, ίσως να έχει σκοτώσει πολλούς Έλληνες...τι να μας πει η ξανθιά κυρία...

Απίστευτος υπαινιγμός Καμμένου για Γερμανία: «Η Ελλάδα ήταν πάντα στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής»«Η Ελλάδα ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής» απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας,
Πάνος Καμμένος, μετά τη συνέντευξη της Γερμανίδας Υπουργού Άμυνας Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ότι τυχόν προσέγγιση Ελλάδας-Ρωσίας θέτει σε κίνδυνο τη θέση της χώρας μας στο ΝΑΤΟ.


Η απάντηση του υπουργού Αμυνας
«Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που αντικαθιστούν θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είναι όχι μόνο ανεπίτρεπτες αλλά και εκβιαστικές. Υπονομεύουν τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς εκτός κι αν η Γερμανία έχει στόχο να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Πάντως η Ελλάδα δεν προτίθεται να υποκαταστήσει την Γερμανία στις προνομιακές της σχέσεις με την Ρωσία» τονίζει ο κ. Καμμένος.
Τι είχε δηλώσει η υπουργός Αμυνας της Γερμανίας
Τη θέση της στο ΝΑΤΟ ρισκάρει η Ελλάδα με την προσέγγιση προς τη Ρωσία, υποστηρίζει η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και ζητά από την Ελλάδα σαφήνεια. Τονίζει δε ότι «όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να φέρεται αλληλέγγυα».
Η κυρία Φον Ντερ Λάιεν, σε συνέντευξή της στην «Sueddeutsche Zeitung» ενόψει της συνάντησης των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «παρ' όλες τις διαφωνίες για οικονομικά και κοινωνικά θέματα, η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να διακινδυνεύσει την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η οποία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δεκαετιών».
Μάλιστα, ζητά από την Ελλάδα να τοποθετηθεί και επισημαίνει: «Μπορούμε στην καθημερινότητα να συζητάμε για το πώς θα διαμορφώσουμε τη διαδικασία μεταρρυθμίσεων στην Ευρώπη»
«Δεν πρέπει όμως να υπάρχει αμφιβολία για το ότι συμφωνούμε στις βασικές αξίες», αναφέρει και υπογραμμίζει ότι «όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να συμπεριφέρεται αλληλέγγυα».

πηγή

Οτιδήποτε έχει ταπείνωση είναι θεϊκά ωραίο


http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/nik2.jpg 
Αββάς Ισαάκ