Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

το βαλς των χαμένων ονείρων


Υπουργείο Παιδείας και ... αξιοκρατία ...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQckVNKLBoxNpA2_F2BiyASByIFOrkjVdqH_kg8iAZatGweDFxsiJaYchYCRH1EaX3Ny6pXMuX6m5lhQ1gthneCZzF5CxGhDz0CxqA_rYwz0MLMeb-RG3ipQM163QE2ifGKHMrx7_rbYM/s1600/anatolakis_laos.jpg


Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής και βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης, είναι πλέον και αυτός δημόσιος υπάλληλος. Προσελήφθη ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του....
Υπουργείου Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλου.




Σχόλια:
Ίσως έτσι εξηγείται τελικά γιατί επιδιώκουν να βάζουν ως υποψηφίους βουλευτές και ευρωβουλευτές πρώην ποδοσφαιριστές. Είναι μαθημένοι στις "μεταγραφές"!
Τελικά όταν επιλέγονται τέτοια στελέχη από τον Υπουργό στο Υπουργείο Παιδείας δεν έχουμε παρά να αισιοδοξούμε με τέτοιους κυβερνήτες, ότι η πατρίδα μας θα πάει σίγουρα "μπροστά".

πηγή

Κούλα σ' "έφαγε" ο Μήτσος!

 

Λοιπόν όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε.... Στην Ελλάδα της απόλυτης αναλγησίας των κρατούντων, στην καθημαγμένη χώρα των καθημερινών αυτοκτονιών, της πείνας, της ανεργίας, της απόγνωσης, της εθνικής ξεφτίλας, της υποτέλειας και όλων αυτών που προσπαθούν να γίνουν θηλιά στο λαιμό μας αντιμετωπίζουμε και το μείζον (!) πρόβλημα του... συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων! Τόσο ... μείζον δε, που οι βουλευτίνες της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη και Μαρία Ρεπούση, κατέθεσαν σχετική ερώτηση στη Βουλή.  Στην ερώτηση αναφέρεται ότι με τον Ν. 3719/2008 δόθηκε δυνατότητα σύναψης συμφώνου συμβίωσης αποκλειστικά σε άτομα διαφορετικού φύλου και ότι η διάταξη αυτή δημιουργεί συνθήκες διάκρισης κατά των ατόμων του ιδίου φύλου που επιθυμούν να συνάψουν το συγκεκριμένο σύμφωνο. Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση μελετά το θέμα και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της, ύστερα από διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου, σχετικά με το ερώτημα της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης. Ομορφιές! Η "προοδευτικότητα" σε πλήρη ανάπτυξη.... Οι κυρίες του δεκαχίλιαρου (και βάλε) τον μήνα (αντί κεντήματος) ασχολούνται με την "προσβολή" που δέχεται ο κάθε Κούλης που αγαπά τον κάθε Μήτσο και παραμένουν απαθείς για το δράμα των οικογενειών που δεν έχουν ψωμί, παιδεία, ελευθερία! Και ο υπουργός μιας δωσίλογης κυβέρνησης θέτει σε δημόσιο διάλογο τον καημό κάθε ερμαφρόδιτης ύπαρξης, αντί να θέσει σε διάλογο την αναζήτηση λύσης για μην αυτοκτονούν οι πτωχευμένοι Έλληνες. Φυσικά δεν συζητούμε για το τί λέει ο Χριστός για τις σχέσεις των δύο φύλων, για το ότι ο Θεός δεν έπλασε τρίτο φύλο αλλά μόνον άνδρα και γυναίκα, για το τί αναφέρεται στο ευαγγέλιο για τους αρσενοκοίτες κ.τ.λ.
 Όλα αυτά είναι απλώς "αναχρονιστικά" και καθένας διατηρεί το δικαίωμα να υποβιβάζει τον έρωτα σε επίπεδο ενστίκτων....ελεύθερα και -κυρίως- "δημοκρατικά"!
Το τελευταίο έχει μια δόση αλήθειας. Πραγματικά ο άνθρωπος έχει δικαίωμα να γίνει ακόμη και.... όσο ζώο θέλει καθώς η ελεύθερη βούληση είναι προνόμιο της χριστιανικής θρησκείας (φυσικά αντιμετωπίζοντας καθένας τις κατά Θεόν συνέπειες των πράξεών του). Όμως το να έχει η παραβατικότητα το επίσημο ενδιαφέρον των βουλευτών και την επίσημη σφραγίδα του κράτους, είναι τελείως άλλο πράγμα! Ας κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει στην κρεβατοκάμαρά του. Αυτό είναι δικαίωμα. Το να δημοσιοποιείται όμως η πτώση του και να ζητείται και η νομιμοποίησή της (για να μην πω η επικράτησή της), ακροβατεί ανάμεσα στο γελοίο και το τραγικό. Σε λίγο καιρό λοιπόν, στο διάστημα ανάμεσα σε μια αυτοκτονία και έναν θάνατο από πείνα θα διαβουλευόμαστε δημοσίως για τον Αντώνη που δεν αγάπησε την Κούλα...... Αχ Κούλα, ξεπεράστηκες. Σε έφαγε ο Μήτσος!

πηγή 

Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ!

 
 Σχόλιο από το Αντιαιρετικό Εγκόλπιο: Απορούν και εξίστανται τα Μ.Μ.Ε, ηλεκτρονικά και έντυπα για το «άγριο» έγκλημα-θυσία στον Σατανά, του 22χρονου δράστη. Και εμείς απορούμε με το απύθμενο θράσσος των Κριτών του οι οποίοι στρουθοκαμηλίζουν στον πραγματικό Δράστη ο οποίος είναι η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ της σύγχρονης ανθρωποκεντρικής κοινωνίας μας. Το παιδί θέλησε να συνεργαστεί με το σατανά. Έκανε και αυτό που απαιτεί ο σατανάς για να ολοκληρωθεί η «συμφωνία», μια θυσία, ίσως και δυο και περισσότερες αν δεν τον συνελάμβαναν. Το παιδί αυτό είναι ο θύτης;
Ας μας απαντήσουν οι κριτές του:
Πότε αντέδρασαν στις μαζικές σατανιστικές προσηλυτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται συχνά πυκνά με την μορφή «καλλιτεχνικής» συναυλίας από διάφορα Heavy, Thrash & Black Metal συγκροτήματα ακόμα και μέσα από τον χώρο των σχολείων μας (schoolwave) ; Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο νεαρός μέσω του γιουτιούμπ έψαχνε άτομα να τον μυήσουν στο εγκληματικό δόγμα: «Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα. Οποιος το δει ας απαντήσει εδώ αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα», έγραφε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου ως σχόλιο κάτω από ένα τραγούδι των Rotting Christ, ενώ ελληνικού συγκροτήματος μουσικής μπλακ μέταλ, με τίτλο «Κατά τον Δαίμονα Εαυτού». 
Πότε αντέδρασαν στις διάφορες σέχτες, προθαλάμους του σατανισμού που δρουν ανενόχλητες στην Ελλάδα, όταν η Ευρωπαϊκές χώρες με αυστηρή και υπεύθυνη νομοθεσία τις έχουν περιορίσει ουσιατικά;
Πότε αντέδρασαν στον έκδηλο αποκρυφισμό, ο οποίος κάλλιστα μπορεί να είναι η ατραπός σε μια ενδεχόμενη  σατανιστική μύηση, και ο οποίος φανερώνεται στις χολιγουντιανές  υπερπαραγωγές τύπου «Χάρυ Πόττερ» και δεκάδων άλλων που κατακλύζουν τις τηλεοπτικές οθόες ακόμη και στην παιδική ζώνη;
Είναι τραγική η ευκολία με την οποία η στρεβλωμένη κοινωνία μας ψάχνει για ενόχους όταν ο βασικός ένοχος είναι η ανευθυνότητά της μπροστά στην προστασία των παιδιών μας.
Ο μακαριστός π.Αντώνιος έλεγε ότι δεν υπάρχουν εγκληματικά μυαλά αλλά εγκληματικά δόγματα. Αν η κοινωνία και τα Μ.Μ.Ε θέλουν να βρουν τους πραγματικούς ενόχους τότε ας περιορίσουν τον σατανισμό και όχι τους σατανιστές. Ακολουθεί η είδηση.

 www.egolpion.com

Μέσω διαδικτύου προσπαθούσε να μυηθεί στο σατανισμό ο 22χρονος δολοφόνος της άστεγης γυναίκας στη Γλυφάδα. Αυτό προκύπτει από τις αναρτήσεις που έκανε, όπως για παράδειγμα εκείνη στο YouTube, πριν από περίπου δύο μήνες. 

«Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα. Οποιος το δει ας απαντήσει εδώ αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα», έγραφε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου ως σχόλιο κάτω από ένα τραγούδι των Rotting Christ, ενώ ελληνικού συγκροτήματος μουσικής μπλακ μέταλ, με τίτλο «Κατά τον Δαίμονα Εαυτού». 

Μάλιστα, ο 22χρονος στο σχόλιό του έχει γράψει και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί του όποιος γνωρίζει περισσότερα για τον σατανισμό. Ο νεαρός ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα, που βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα σε παρκάκι, ως ανθρωποθυσία στο Σατανά, ενώ δεν δίστασε να πει στους αστυνομικούς πως σχεδίαζε άλλη μία δολοφονία.


Η ταραγμένη ζωή και η κυνική ομολογία για τον φόνο της άστεγης

Ο νεαρός σατανιστής αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να βρει λύση στη λατρεία του Σατανά. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν στο παρελθόν αντιμετώπιζε προβλήματα με τη χρήση ουσιών, στο στρατό είχε κριθεί από τους ψυχιάτρους Ι5, ενώ για ένα χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. 
Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος ηθοποιός που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του.Αποφασισμένος να πραγματοποιήσει και δεύτερη ανθρωποθυσία, στο όνομα του Σατανά, ήταν ο 21χρονος νεαρός Αλέξανδρος Παπαγεωργίου που συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι σκότωσε μια 40χρονη άστεγη στην Γλυφάδα, για να την προσφέρει στον Εωσφόρο.
Όπως αποκάλυψε στους άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της ασφάλειας Αττικής, είχε σκοπό να δολοφονήσει και άλλη γυναίκα στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Δηλαδή το ερχόμενο Σάββατο.

Την σκότωσε ανήμερα του Πάσχα
Ο νεαρός ανήμερα του Πάσχα, έφυγε από το σπίτι του στη Γλυφάδα αποφασισμένος να σκοτώσει. Ήταν πεπεισμένος ότι τον οδηγούσε ο Σατανάς και θα ήταν αυτός που θα του υποδείκνυε το θύμα του. Είδε την 40χρονη γυναίκα να κοιμάται στο παγκάκι. Στάθηκε λίγα μέτρα μακριά της και με ένα μαχαίρι έκοψε το χέρι του. Με το αίμα του σχημάτισε το 666 και έναν ανάποδο σταυρό. Αμέσως μετά πήρε μια πέτρα και επιτέθηκε στην ανυποψίαστη γυναίκα. Της πολτοποίησε το κεφάλι, έβαλε την πέτρα σε μια σακούλα και την πέταξε στα σκουπίδια. Ήταν το πρώτο του λάθος και αυτό που τελικά θα οδηγούσε στη σύλληψή του.
Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από περαστικούς για το φρικτό έγκλημαάρχισαν να ερευνούν την περιοχή και εντόπισαν την ματωμένη πέτρα. Πήραν δείγμα από το αίμα και είχαν στα χέρια τους το DNA του δολοφόνου. Όμως ο 21χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και έτσι δεν μπορούσαν να φτάσουν στην ταυτότητά του.
Το ψεύτικο προφίλ στο Facebook
O νεαρός κάθε βράδυ περνούσε ώρες πάνω από τον υπολογιστή. Επισκεπτόταν ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου και διάβαζε ανάλογα βιβλία. Είχε δημιουργήσει και ψεύτικο προφίλ στο Facebook και δεν δίσταζε στις συνομιλίες του να αφήνει να εννοηθεί ότι είναι σατανιστής και ότι είχε κάνει και φόνο στο όνομα του Σατανά. Αυτό ήταν το δεύτερο και καθοριστικό λάθος, που οδήγησε τους αστυνομικούς στην σύλληψή του.
Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη του και δεν άργησε να ανακαλύψει και τον τόπο διαμονής του. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον παρακολουθούν και χθες αποφάσισαν να προχωρήσουν στην προσαγωγή του. Και έτσι από το DNA διαπίστωσαν ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος.
Ο νεαρός ομολόγησε τις πράξεις και με την δικογραφία που σχηματίστηκε οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.
Το προφίλ του νεαρού σατανιστή
Ο νεαρός ζούσε με τους γονείς και τον μεγαλύτερο αδελφό του σε ένα διαμέρισμα της Γλυφάδας. Όπως είπε στους αστυνομικούς από την ηλικία των 15 ετών άρχισε να ασχολείται με τον σατανισμό. Διάβαζε σχετικά βιβλία και έμπαινε σε ιστοσελίδες με ανάλογο περιεχόμενο. Στον τελευταίο καιρό είχε καρφωθεί στο μυαλό του οτι πρέπει να κάνει ανθρωποθυσία αφιερωμένη στο Σατανά. Και διάλεξε την ημέρα του Πάσχα. Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς θα σκότωνε τον πρώτο άνθρωπο που θα έβλεπε μπροστά του, όταν πλησίαζε την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.
iefimerida.gr


Έκκληση βοήθειας για τραγική περίπτωση

 http://inaos.upatras.gr/wp-content/uploads/2014/06/anazhthsh-skoupidia-ftwxeia.jpg

Άνεργοι γονείς  με οκτώ παιδιά προσπαθούν να συντηρήσουν την οικογένειά τους ψάχνοντας τα βράδια στους κάδους των σκουπιδιών να βρουν  υπολείμματα τροφών.
Ο πατέρας βρίσκεται στα πρόθυρα αυτοκτονίας και ζητά απεγνωσμένα εργασία (οτιδήποτε).
Το μικρότερο παιδάκι είναι στην πρώτη Δημοτικού και είναι η καλύτερη μαθήτρια στην τάξη της, όπως μας ενημέρωσε η δασκάλα της.
Το παιδάκι αυτό το φροντίζει μία χαμηλοσυνταξιούχα κυρία (όσο μπορεί), γνωρίζει δε  πολύ καλά την δραματική κατάσταση της οικογένειας.
Με την άδειά της ανακοινώνουμε το τηλέφωνό της (2610 526612) για όποιον επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες.
Ο Πανεπιστημιακός Ναός κάνει έκκληση για τα εξής.
1)   Αν υπάρχει δυνατότητα εργασίας για τον πατέρα.
2)   Άμεση προσφορά τροφίμων για τα παιδιά.
(Ο Ναός είναι ανοιχτός καθημερινά από 10.30πμ μέχρι 2.30μμ)
3)   Πληρωμή των λογαριασμών (ΔΕΗ 1700 € και ΔΕΥΑΠ 600 €)
Χρήματα μπορεί να κατατίθενται στον λογαριασμό του Ναού στην τράπεζα Πειραιώς:
Αρ. Λογαριασμού:  6319-010291-001 (Απλό Ταμιευτήριο Κ)
‘ΙΒΑΝ’  Απεικόνιση:  GR37 0171 3190 0063 1901 0291 001
Το SWIFT-BIC  της Τράπεζας Πειραιώς είναι PIRBGRAAXXX
Χρήματα μπορούν να καταθέτουν και στον υπάλληλο της οικονομικής υπηρεσίας κ Σταματόπουλο Ανδρέα.

πηγή
Άνεργοι γονείς  με οκτώ παιδιά προσπαθούν να συντηρήσουν την οικογένειά τους ψάχνοντας τα βράδια στους κάδους των σκουπιδιών να βρουν υπολείμματα τροφών.
Ο πατέρας βρίσκεται στα πρόθυρα αυτοκτονίας και ζητά απεγνωσμένα εργασία (οτιδήποτε).
Το μικρότερο παιδάκι είναι στην πρώτη Δημοτικού και είναι η καλύτερη μαθήτρια στην τάξη της, όπως μας ενημέρωσε η δασκάλα της.
Το παιδάκι αυτό το φροντίζει μία χαμηλοσυνταξιούχα κυρία (όσο μπορεί), γνωρίζει δε πολύ καλά την δραματική κατάσταση της οικογένειας.
Με την άδειά της ανακοινώνουμε το τηλέφωνό της (2610 526612) για όποιον επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες.
Ο Πανεπιστημιακός Ναός κάνει έκκληση για τα εξής.
1)   Αν υπάρχει δυνατότητα εργασίας για τον πατέρα.
2)   Άμεση προσφορά τροφίμων για τα παιδιά.
(Ο Ναός είναι ανοιχτός καθημερινά από 10.30πμ μέχρι 2.30μμ)
3)   Πληρωμή των λογαριασμών (ΔΕΗ 1700 € και ΔΕΥΑΠ 600 €)
Χρήματα μπορεί να κατατίθενται στον λογαριασμό του Ναού στην τράπεζα Πειραιώς:
Αρ. Λογαριασμού:  6319-010291-001 (Απλό Ταμιευτήριο Κ)
‘ΙΒΑΝ’  Απεικόνιση:  GR37 0171 3190 0063 1901 0291 001
Το SWIFT-BIC  της Τράπεζας Πειραιώς είναι PIRBGRAAXXX
Χρήματα μπορούν να καταθέτουν και στον υπάλληλο της οικονομικής υπηρεσίας κ Σταματόπουλο Ανδρέα.
- See more at: http://istologio.org/?p=5580&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+istologio+%28Alive+blog%29#sthash.zrPhFzPZ.dpuf

Συνταγματική η κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών χωρίς προειδοποίηση



Το ΣτΕ τάχθηκε υπέρ της συνταγματικότητας των κατασχέσεων χωρίς προειδοποίηση, ανοίγοντας «παράθυρο» για μαζικές κατασχέσεις τραπεζικών μισθών, ενοικίων, πληρωμών προμηθευτών για χρέη προς το Δημόσιο.
Συνταγματική και με τη «βούλα» του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι η κατάσχεση υπέρ του Δημοσίου (εφορία, ΙΚΑ κ.τ.λ.) χρηματικών ποσών σε τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών, χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή τους.

Παρά το γεγονός ότι προ μηνών η 5μελής σύνθεση του Στ΄ Τμήματος του ΣτΕ είχε εξαγάγει εκ διαμέτρου αντίθετη κρίση, τρεις μήνες μετά, η επταμελής σύνθεση του ιδίου τμήματος τάχθηκε υπέρ της συνταγματικότητας αυτής της πρακτικής ανοίγοντας «παράθυρο» για μαζικές κατασχέσεις τραπεζικών μισθών, ενοικίων, πληρωμών προμηθευτών για χρέη προς το Δημόσιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2013 οι κατασχέσεις εις χείρας τρίτων αυξήθηκαν κατά 40,4% σε σχέση με το 2012, με αποτέλεσμα να εισπραχθούν 687 εκατ. ευρώ από ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Στο σκεπτικό της απόφασης της 7μελούς σύνθεσης του Στ΄ Τμήματος του ΣτΕ (2082/2014 απόφαση) γίνεται μνεία στις διατάξεις του Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων και στον Κώδικα Δικονομίας και επισημαίνεται ότι βάσει των προβλεπομένων, ο οφειλέτης μπορεί να προσφύγει δικαστικά με τη διεξαγωγή διαγνωστικής δίκης, ενώ παράλληλα έχει πληροφορηθεί το χρέος του. Σύμφωνα με την επίμαχη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, «ο οφειλέτης γνωρίζει ευθέως πότε το βεβαιωμένο χρέος του καθίσταται ληξιπρόθεσμο» και «από την επομένη της ημέρας κατά την οποία το χρέος κατέστη ληξιπρόθεσμο, είναι δυνατή η λήψη εις βάρος του αναγκαστικών μέτρων για την είσπραξη του χρέους».

Μάλιστα, εάν ο οφειλέτης δεν είναι συνεπής, σύμφωνα με τον Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων, συντάσσεται το κατασχετήριο το οποίο δεν κοινοποιείται σε εκείνον, παρά μόνον στην τράπεζα. Οπως επισημαίνουν οι σύμβουλοι του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου, η πρόβλεψη αυτή αποσκοπεί στο να μην προλάβει να άρει τις καταθέσεις του. «Η μη κοινοποίηση στον οφειλέτη οφείλεται στον προφανή λόγο ότι εάν αυτός επληροφορείτο την επικείμενη λήψη του μέτρου, θα έσπευδε να εισπράξει από τον τρίτο τα οφειλόμενα σε αυτόν χρήματα ή απαιτήσεις ή θα ανελάμβανε τα εις χείρας τρίτου κινητά του, με συνέπεια βεβαίως να καθίσταται αδύνατη η εξ αυτών ικανοποίηση της αξιώσεως του Δημοσίου». Ως εκ τούτου, οι σύμβουλοι Επικρατείας καταλήγουν στην απόφασή τους ότι «η μη πρόβλεψη στον νόμο και πρόσθετης υποχρεώσεως για μια τρίτη, ενδιάμεση, κοινοποίηση προς τον οφειλέτη πριν από την ενεργοποίηση του δικαιώματος του Δημοσίου να λάβει εις βάρος του μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης, δεν παραβιάζει συνταγματικές διατάξεις, αφού καθιδρύεται, πάντως, στον νόμο πλήρες και αποτελεσματικό σύστημα έννομης προστασίας του οφειλέτη του Δημοσίου».

πηγή 

Λόγια που δεν πρέπει να λέμε στα παιδιά μας..Λόγια δολοφόνοι!!!

 http://7imeres.gr/wp-content/uploads/2013/09/il_fullxfull.267570411.jpg
Είσαι βλάκας…. Ηλιθιο… Χαζο είσαι και δεν καταλαβαίνεις… Δεν σε θέλω… Δεν σε αγαπάω !
Μπορω να γράφω και αλλα για ώρες… Λόγια που ίσως δεν προορίζονται να κάνουν τόσο μεγάλο κακό , αλλα καταφερνουν να δολοφονουν την αυτοπεποίθηση  των παιδιών μας. Μεγάλωσα έχοντας την εντύπωση  ότι είμαι άσχημη ,ότι δεν μου αξίζει η αγάπη , ότι είμαι χαζη βλαμμενη ζωηρή ,ισοδυναμω με 10 αγόρια & Αμφιβόλου ηθικής γιατι τόλμησα να δεχτώ δώρο του Αγ βαλεντινου στα  14 μου απο ένα συμμαθητή μου !!!!
Είμαι 33 χρόνων και ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου να πασχίζει για το απουσιολογιο του τμήματος και αφου τα κατάφερα να Παρω τους μεγαλύτερους βαθμούς όταν τα εδειξα στη μητερα μου , αυτη είπε : Πως κανεις έτσι; Δεν είναι και 20 ! Να σημειώσω πως είχα 19,5!!!
Με τον καιρο κατάφερα να κατάρριψω όλες τις λέξεις που κάποτε με πληγωναν και δεν ήμουν εγω!  Κατάφερα να μάθω τι λέξεις μου αξίζουν και με τι λέξεις θα επιτρέψω να με αποκαλούν !  Περασα πολυ καιρο ψάχνοντας να ανακάλυψω εμένα και πολυ περισσότερο χρόνο να καταλάβω πως δεν εφταιγα εγω!
Γιατι όταν κατηγορεις ένα παιδι εσύ η Μαμα του …γι αυτο αυτη είναι η πραγματικότητα ! Γιατι η Μαμα του είναι ο κόσμος του όλος ! Ο άνθρωπος που θέλει να μοιασει ,που θαυμάζει ,που αγαπάει και για χάρη του προσπαθει να καταφέρει πράγματα για να ακουσει ένα μπράβο ! Για να καταφέρει να σε εντυπωσιάσει!
Βάζω στο Στάθη να κάνει διάφορα όπως  πχ να τρωει μόνος του ή να πετάξει το pampers της μικρής  και αν τα καταφέρνει έστω και κουτσά στραβά εγω χειροκροτω ζητοκραυγαζω!!!    Βλέπω στα ματακια του την λάμψη την περηφάνεια .   Νιώθει πως τα κατάφερε !
Ας μεγαλώσουμε παιδια χωρίς τέτοια τραυματα… Τραυματα που θα τα δυσκολέψουν στη ζωη τους…   Τραυματα που θα τα κουβαλάνε μια ολόκληρη ζωη! 
Ας γεμίζουμε τη μέρα τους με θαυμασμό και χειροκρότημα!   Ας τα κάνουμε να ξεχειλίζουν απο αυτοπεποίθηση.
supermomrocks.me http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δυο μαθητές από το Αγρίνιο στους πρωτεύσαντες στο 2o Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhftNDiK_QU87Cq_BnavFpJU7KlbXvqNwdsqiyYlQThh6wADnbrjTImafOz4hbIcKRG2tAebqC1jmC512FTDlYpQywl6yWTeL9YDrmPmFgmGK_atr1y_TJTGOLiDpMTranI2uszySGZ1HQ/s1600/dreamstime_xs_26333700.jpg

Ανακοινώθηκαν από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών τα τελικά αποτελέσματα του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου 2014.
Μεταξύ των πρωτευσάντων μαθητών της Γ τάξης είναι ο Φραγκούλης Χρήστος του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου και η Αμβράζη Αλεξία του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου.
Θα ακολουθήσει βράβευση και απονομή των διπλωμάτων από το Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών σε ειδική πανηγυρική τελετή στην Αθήνα.


Γιορτή παραμυθιού από νηπιαγωγεία του Αγρινίου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJscxksyN5KNLm_IKgk7XOtIzI7GmhkP4mWKCMpe8AQtuSNrpHYKVBM4X9JZmGwOFRkWZjQF0LC24E4Yy8uwJAKr82Kli_vHheFAopfNnf9Ew9YiXai8V9M-rgDjvp6-2AqppuDJnQn2Y/s1600/%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AE+%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CE%BD.jpg

Γιορτή παραμυθιού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί στην αυλή του 8ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου.
Τα τρία (3) Νηπιαγωγεία που συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση αυτή, δηλαδή το 1ο Νηπιαγωγείο, το 8ο Νηπιαγωγείο και το 18ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου, θέλησαν να ανοίξουν τα σχολεία τους στην τοπική κοινωνία και να αλληλεπιδράσουν γονείς και παιδιά.
Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο γνωστός παραμυθάς κύριος Δημήτρης Αβούρης πρωτοπόρος στην τεχνική αφήγησης και γραφής παραμυθιού που έπαιξε με τα παιδιά και τους γονείς, δημιούργησαν όλοι μαζί παραμύθια και ταξίδεψαν όμορφα στον φανταστικό κόσμο των παραμυθιών.

πηγή

Καλλιέργεια χασίς σε προαύλιο πρώην σχολείου!

http://1.bp.blogspot.com/-ZjlWu-2vQDs/UESP_DFFq_I/AAAAAAAAEdc/Bqa-aiDJ3UA/s1600/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%A3%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF.jpg

Έγινε και αυτό! Καλλιέργεια χασίς σε προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου… Πρόκειται για το πρώην δημοτικό στον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων που καθώς έχει εγκαταλειφτεί κάποιος επιτήδειος  το …”αξιοποίησε” για να καλλιεργεί φυτά κάνναβης. Σχετικές πληροφορίες έφθασαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου που χθες το πρωί ερεύνησε το χώρο και εντόπισε στο προαύλιο τέσσερα μικρά δενδρύλλια, ύψους 10-15 εκατοστών, ανάμεσα σε αγριόχορτα καθώς και ένα πλαστικό μπιτόνι με νερό που χρησίμευε για το πότισμα τους. Για την υπόθεση η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του… καλλιεργητή και φυσικά η είδηση μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει.

πηγή 

6ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΣΤΗ ΝΗΣΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Συγκινητικό βίντεο για τις μέλλουσες μητέρες που περιμένουν παιδί με σύνδρομο Down

 
Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τίτλο «Αγαπητή μέλλουσα μαμά» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα παιδιά με Σύνδρομο Down ανέβηκε στο YouTube, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν οι μελλοντικοί γονείς, πως τα παιδιά με τη συγκεκριμένη γενετική πάθηση μπορούν να είναι ευτυχισμένα, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές, με πάνω από 1.200.000 προβολές.
 
 
Το βίντεο, που ανέβηκε στο YouTube, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down , προσπαθεί να προσφέρει σιγουριά στους μελλοντικούς γονείς που μαθαίνουν ότι το παιδί τους έχει σύνδρομο Down.

Την ταινία δημιούργησε η εταιρεία Saatchi & Saatchi παρουσίαζει μια ομάδα 15 νεαρών ενηλίκων και παιδιών από όλη την Ευρώπη, με σύνδρομο Down.
 


Ο καθένας εξ αυτών στέλνει ένα σπαρακτικό μήνυμα σε μια μέλλουσα μητέρα που μόλις έμαθε ότι το παιδί της έχει τη συγκεκριμένη γενετική πάθηση.

Το βίντεο που μέχρι στιγμής έχει προβληθεί πάνω από 1 εκατομμύριο φορές, ξεκινά με την εξής δήλωση: Στις 9 Φεβρουαρίου λάβαμε αυτό το email από μια μέλλουσα μαμά. 'Περιμένω ένα μωρό. Ανακάλυψα ότι έχει σύνδρομο Down. Φοβάμαι: τι είδους ζωή θα έχει το παιδί μου;'».

Το μήνυμα συνεχίζει λέγοντας: «Σήμερα απαντάμε σε αυτή τη μαμά».

Στη συνέχεια δείχνει μια ομάδα νέων ανθρώπων με σύνδρομο Down, απευθυνόμενη στην μέλλουσα μαμά εξηγώντας της τι θα μπορεί να κάνει το παιδί της.

Λένε: «Αγαπητή μέλλουσα μαμά, μη φοβάσαι, το παιδί σου θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Θα μπορεί να σε αγκαλιάσει. Θα μπορεί να τρέξει προς το μέρος σου. Θα μπορεί να σου μιλήσει και να σου πει ότι σ' αγαπά».

Οι συμμετέχοντες που μιλούν σε διάφορες ευρωπαϊκές γλώσσες, συνεχίζουν: «Θα μπορεί να πάει στο σχολείο, όπως κάθε παιδί. Θα μπορεί να μάθει να γράφει. Και θα μπορεί να γράφει σε σένα».

Το βίντεο καταλήγει: «Μερικές φορές θα είναι δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Σχεδόν αδύνατο. Αλλά έτσι δεν είναι για κάθε μητέρα; . Αγαπητή μέλλουσα μαμά, το παιδί σου μπορεί να είναι ευτυχισμένο. Όπως είμαι κι εγώ. Κι εσύ θα είσαι ευτυχισμένη».

Χώρα τριτοκοσμικής εργασίας

 
Συνθήκες 19ου αιώνα τείνουν να γίνουν κανόνας στην αγορά εργασίας με μεγάλες κατηγορίες εργαζομένων να πληρώνονται όχι μόνο με καθυστέρηση αρκετών μηνών, αλλά σε είδος, ακόμα και με κουπόνια
Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», το οποίο παραθέτει στοιχεία από έρευνα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ.
Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, περίπου 1.200.000 εργαζόμενοι αμείβονται με καθυστέρηση από 3 έως 12 μήνες, ενώ είναι διαδεδομένο πλέον το φαινόμενο της αποπληρωμής σε είδος.
Εργοδότες απασχολούν εργαζόμενους καταβάλλοντάς τους ως αμοιβή δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο ή ημερήσια σίτιση ενώ σε πολλές άλλες περιπτώσεις επιχειρήσεις λιανεμπορίου καταβάλλουν μέρος του μισθού των εργαζομένων τους με κουπόνια αγοράς τροφίμων και άλλων προϊόντων.
Το φαινόμενο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφηερίδας «Τα Νέα» δεν αφορά μόνο σούπερ μάρκετ αλλά και άλλες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου που καταβάλουν ως και το 1/3 των μηνιάιων αποδοχών των υπαλλήλων τους με τη μορφή κουπονιών αγοράς τροφίμων από σούπερ μάρκετ.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΓΣΕΕ οι εργοδότες προχωρούν σε διάφορες μεθόδους επικαλούμενοι αδυναμία να καταβάλλουν τους μισθούς.
Έτσι καταγράφονται τα παρακάτω φαινόμενα:
Μισθός σε είδος: Το είδος μπορεί να είναι η δωρεάν διαμονή σε ένα δημάτιο ξενοδοχείου ή να αντιστοιχεί στην ημερήσια σίτιση που προσφέρει ο εργοδότης έναντι 8ωρης εξαρτημένης εργασίας.

Καταβολή αμοιβής ανά τρίμηνο και όχι μηνιαίως.

Προσλαμβάνουν νέους και νέες κυρίως κάτω των 25 ετών ακόμα και με μηνιαία σύμβαση 4ωρης απασχόλησης με 180 ευρώ, δηλαδή 2,25 ευρώ ημερομίσθιο.

Μη καταβολή δώρων. Οι συνήθεις μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι εργοδότες είναι να δώσουν σε είδος αντί για χρήμα το Δώρο (τρόφιμα, καύσιμα κλπ) ή να το παζαρέψουν, δίνοντας το μισό ή τμήμα του και υποχρεώνοντας τον εργαζόμενο να υπογράψει ότι το εισέπραξε ολόκληρο.

Περίπου 1.000.000 εργαζόμενοι δεν λαμβάνουν, όπως επιβάλλει ο νόμος, το επίδομα αδείας.

Αυξάνονται συνεπώς οι περιπτώσεις όπου εργοδότες δίνουν 100 ή 200 ευρώ τον μήνα αντί για μισθό, λέγοντας πως θα καταβάλουν μελλοντικά τα υπόλοιπα.