Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΣΟΚ: Ανακοινώθηκε η ανέγερση ακόμα 11 μουσουλμανικών πόλεων από την κυβέρνηση!


ΝΟΜΙΜΟΜΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Νέο σοκ από την κυβέρνηση στους Ελληνες πολίτες σε ότι αφορά το προσφυγικό: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την ανέγερση άμεσα ένδεκα (5+6) ακόμα μικρών μουσουλμανικών  πόλεων για τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες, με σχετική δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσα.
Και ετοιμάζονται και δεκάδες άλλες σε ολόκληρη την Ελλάδα!
Σε συνέχεια της εξαγγελίας σήμερα ψηφίζεται και γίνεται νόμος στην Βουλή η πληρωμή εργοσήμου και την έκδοση αδειών παραμονής σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι άλλες χώρες.
Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα καθώς με την θέσπιση του εργοσήμου χιλιάδες άλλοι λάθρο θα έρθουν στην χώρα για "νόμιμη" εργασία και θα χρειαστούν φυσικά και άλλοι χώροι "φιλοξενίας".
Οπως δήλωσε ο Δ.Βίτσας: «Διαμορφώνουμε πέντε καινούργια κέντρα φιλοξενίας και έχουμε μια πρόσκληση ενδιαφέροντος στον αέρα, που ολοκληρώνεται αύριο, όπου ζητάμε για ενοικίαση βιομηχανικούς χώρους, οι οποίοι δεν λειτουργούν και είναι κατάλληλοι για προσωρινά κέντρα φιλοξενίας.
Αυτή τη στιγμή έχουμε 3.500 θέσεις φιλοξενίας κενές στα υπάρχοντα κέντρα φιλοξενίας, ενώ στο Σκαραμαγκά θα κλείσουμε τη νέα φάση με την ολοκλήρωση της μεταφοράς των οικίσκων. Στον Ελαιώνα διαμορφώνεται ένα καινούργιο κέντρο φιλοξενίας, το τρίτο. 
Επίσης διαμορφώνονται διάφορα κέντρα φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα συζητήσουμε και με την Ύπατη Αρμοστεία, η οποία έχει ετοιμάσει ένα κέντρο φιλοξενίας, που πρέπει να μετατραπεί από κέντρο μετεγκατάστασης σε κανονικό κέντρων φιλοξενίας Σύριων, αφού δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η διαδικασία μετεγκατάστασης. Ήδη προετοιμάζουμε και άλλα έξι»! 
Μάλιστα τόνισε ότι η κυβέρνηση ζητάει γι'αυτό το σκοπό εγκατελειμμένους βιομηχανικούς χώρους! 

Δικαιώνονται δυστηχώς όσοι μιλούσαν για το σχέδιο δημιουργίας στην Ελλάδα μιας μεγάλης "Αποθήκης ψυχών" που ως στόχο θα είχε την δημιουργία "δεξαμενής" φτηνών εργαζομένων για την εγχώρια ελίτ και τις χώρες της ΕΕ.

Πριν τρεις μήνες άλλωστε το ΔΝΤ σε έκθεσή του, καλούσε τις ευρωπαϊκές χώρες να λάβουν, προσωρινά, μέτρα έτσι ώστε οι πρόσφυγες να πληρώνονται με λιγότερα χρήματα από τον κατώτατο μισθό που προβλέπεται σε κάθε χώρα!  
Δηλαδή εν ολίγοις προτείνει σε όλες τις χώρες να εκμεταλεύονται τον όποιον δυστυχή του πλανήτη που δεν έχει στον "ήλιο μοίρα", για να ρίξει το εργατικό κόστος παγκοσμίως, δημιουργώντας υπόνοιες (στους πιο αφελείς) ή και βεβαιότητες (στους πιο υποψισμένους) για τον λόγο, για τον οποίο προκαλούνται οι λαθρομεταναστευτικές ροές, τελικώς τόσο οργανωμένα από εμπόλεμες ζώνες ή απλώς εξαθλιωμένα κράτη.  
«Με την πληρωμή εργοσήμου η κυβέρνηση δίνει άδειες παραμονής σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι άλλες χώρες» κατήγγειλε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης
Η κυβέρνηση προχωρά σήμερα στην ψήφιση της υιοθέτησης εργοσήμου για τους λαθρομετανάστες που παράνομα βρίσκονται στη χώρα νομιμοποιώντας έτσι την «μαύρη» εργασία. 
Έντονη ήταν η παρέμβαση του τέως υπουργού Εργασίας και βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση στην εισήγηση του Μάκη Μπαλαούρα για τη συγκεκριμένη ρύθμιση η οποία εντάχθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 
«Πρόκειται για εθνικό θέμα που προσβάλλει τους χιλιάδες ανέργους και ιδιαίτερα τη νεολαία της χώρας μας. Με την πληρωμή εργοσήμου ουσιαστικά δίνει η κυβέρνηση άδειες παραμονής σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι άλλες χώρες» 
Με αυτή την ρύθμιση όμως η κυβέρνηση "ανοίγει διάπλατα" την χώρα για χιλιάδες ακόμα λαθρομετανάστες να έρθουν για δουλειά στην Ελλάδα. Ποιους θα αντικαταστήσουν; Μα φυσικά τους Έλληνες καθώς θα απασχολούνται με μεροκάματα των δέκα ευρώ κάτι που σημαίνει ότι ο "πετσοκομμένος" μισθός των Ελλήνων θα κατέβει κι άλλο.
Φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ,το δικαιολογούν λέγοντας ότι με τη διάταξη αυτη μπαίνει τέλος στην αδήλωτη εργασία στον αγροτικό τομέα που σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπολογίζεται σε 1 δισεκατομμύριο ευρώ
πηγή

Άγιος Αθανάσιος Κατούνας, Εκδήλωση: Από το Πάθος στην Ανάσταση.

Την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην ενορία Αγίου Αθανασίου Κατούνας εκδήλωση αφιερωμένη στο Πάθος και στην Ανάσταση του Κυρίου μας. Η Βυζαντινή χορωδία των Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νικολάου Καινουργίου υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτου και καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής του κ. Κωνσταντίνου Καμζέλα απέδωσαν θαυμάσιους ύμνους της Μ. Εβδομάδος. Επίσης έγινε προβολή αφιέρωμα στους Αγίους Τόπους.

Την εκδήλωση έκλεισε ο εφημέριος της ενορίας μας Πανοσ. Αρχιμ. Νεκτάριος Τριάντης ο οποίος ευχαρίστησε την χορωδία και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος πιστών από την ενορία μας.
   
Ευχόμαστε, ευλογημένη Μ. Εβδομάδα και καλή Ανάσταση.  


         










πηγή

Πολωνία: Εγκεφαλικά νεκρή γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι!




Μια εγκεφαλικά νεκρή γυναίκα, η οποία κρατήθηκε με μηχανήματα στη ζωή επί 55 ημέρες, έφερε στον κόσμο ένα πρόωρο βρέφος η κατάσταση του οποίου "δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα σοβαρές επιπλοκές", όπως έγινε γνωστό σήμερα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βρότσλαβ, στην Πολωνία.
"Το αγόρι γεννήθηκε στις αρχές του έτους, κατά την 26η εβδομάδα της κύησης. Ζύγιζε 1.000 γραμμάρια. Μετά από τρεις μήνες, η κατάσταση της υγείας του αντιστοιχεί με εκείνη ενός πολύ πρόωρου μωρού, χωρίς επιπλοκές. Μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο" δήλωσε η Μπάρμπαρα Κρόλακ Όλεϊνικ, η επικεφαλής του τμήματος νεογνολογίας.
"Είναι πολύ σπάνιο να συνεχιστεί μια εγκυμοσύνη 17-18 εβδομάδων για τόσο μεγάλο διάστημα", υπογράμμισε.
Η μητέρα του παιδιού, ηλικίας 41 ετών, έπασχε από όγκο στον εγκέφαλο. Όταν μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο αυτό οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Όλη η οικογένειά της όμως εξέφρασε την επιθυμία να σωθεί το βρέφος που κυοφορούσε, είπε η Κρόλακ-Όλεϊνικ.
"Ήταν μια μακρά μάχη 55 ημερών. Εμείς οι νεογνολόγοι ελπίζαμε να μεγάλωνε ο μικρός όσο το δυνατόν περισσότερο όμως μια μέρα διαπιστώσαμε ότι κινδύνευε πραγματικά η ζωή του και επιλέξαμε να τον φέρουμε στη ζωή" με καισαρική, εξήγησε.
Μετά από τρεις μήνες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, το αγοράκι ζυγίζει πλέον τρία κιλά, αναπνέει μόνο του και τρώει κανονικά με το μπιμπερό. Στο εξής "θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και να περιμένουμε για να δούμε πώς θα εξελιχθεί", κατέληξε η γιατρός.