Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Προσωπογραφία της μητέρας μουΚάποιος Άλλος αδερφέ κυβερνάει το σύμπαν και όχι οι μεγάλοι του κόσμου τούτου... Θάρρος, θάρρος , το βλέμμα ψηλά και θα δεις τον Κύριο, όταν θα κλάψεις, όταν θα ψάξεις με λαχτάρα, όταν θα ματώσεις, ίσως θα Τον δεις πως σου απλώνει το στέφανο με το Αγαπητικό και Παρηγορητικό χέρι Του...


To Κατούνα Κου πε πε συγχαίρει όλους τους διαγωνιζομένους των εξετάσεων, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων! Όσοι πέτυχαν αλλά και όσοι απέτυχαν έχουν τις ίδιες δυνατότητες να βρουν την Αληθινή Ζωή!


ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΚωνσταντίνου Παπαχριστοδούλου,
Προέδρου του Δ.Σ της "Π.Ε.Γ"


«Χριστός, Απόλλωνας, Λευκή Αδελφότητα, Κοίλη Γη, Έλ, Ελοχίμ, Νεφελίμ, Διεθνείς Συνωμοσίες, Γέροντες, Προφητείες, UFO, Αποκρυφισμός, Δαιμονολογία, Εξορκισμοί»,είναι μερικά μόνο από τα θέματα με τα οποία ασχολούνται οι τηλεοπτικές εκπομπές προώθησης βιβλίων και πονημάτων του «ερευνητή-συγγραφέα» κ. Δημοσθένη Λιακόπουλου1..
Το γεγονός δεν θα ήταν άξιο ιδιαίτερου σχολιασμού, αφού τέτοιου είδους βιβλία κυκλοφορούν, με ανάλογο περιεχόμενο, από την εποχή ακόμα του Μεσαίωνα. Μπορεί να τα ανακαλύψει κανείς στα ράφια βιβλιοπωλείων αλλά και ομάδων που ασχολούνται με μεταφυσικές αναζητήσεις. Το φαινόμενο όμως έχει πάρει διαστάσεις από τη στιγμή που δημιουργεί σύγχυση και αλλοίωση της Χριστιανικής συνείδησης του μέσου Έλληνα πολίτη, αφού για την προώθηση αυτών των βιβλίων γίνεται χρήση του μέσου της Τηλεόρασης σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Ο κ. Λιακόπουλος είναι ο αποκλειστικός παρουσιαστής και διαφημιστής μιας μεγάλης γκάμας βιβλίων, πολλά από τα οποία φέρεται να έχει γράψει ο ίδιος. Ο συγγραφέας ασχολείται με πλήθος μεταφυσικών και παραφυσικών θεμάτων, που μπλέκονται όμως -και αυτό είναι το πρόβλημα- με την Εθνική ταυτότητα των Ελλήνων αλλά και την Χριστιανική και Ορθόδοξη πνευματικότητα.
 Ο ίδιος διαθέτει ένα χαρακτηριστικό επικοινωνιακό χάρισμα και μια αμεσότητα, που θυμίζει σε πολλά σημεία τους αμερικανούς «τηλε-ευαγγελιστές». Ο λόγος του χειμαρρώδης. Χρησιμοποιεί διάφορα επικοινωνιακά τρυκ (αυξομείωση στην ένταση της φωνής, παρακλήσεις, ρητορικά σχήματα, ακόμα και προσταγές προς τους τηλεθεατές π.χ. «… Σηκωθείτε τώρα! από καναπέδες, ντιβάνια, πολυθρόνες, καρέκλες… Και πάρτε τηλέφωνο»!) και διάφορα εποπτικά μέσα: νideo, animation, τραγούδια και μουσικές αναλόγου περιεχομένου με τα βιβλία κ. ά., τα οποία προκαλούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.
 Επαναλαμβάνουμε, ότι η διαφήμιση και μόνο βιβλίων δεν θα ήταν άξια σχολιασμού. Μέσα όμως από αυτές τις εκπομπές, προβάλλονται κάθε είδους αποκρυφιστικές θεωρίες (Κοίλη Γη, Λευκή Αδελφότητα, μεγάλη Πυραμίδα), αναβιώνει μια λανθάνουσα αρχαιολατρία μπλεγμένη με τη Χριστιανική διδασκαλία, ένα κράμα εθνικισμού και προγονολατρίας με ρατσιστικές αποχρώσεις, αλλά και μια ακατάσχετη συνωμοσιολογία -οι πάντες απεργάζονται, κατά τον κ. Λιακόπουλο, τον αφανισμό των Ελλήνων. Μπλέκονται με μεγάλη ευκολία η δαιμονολογία με την ουφολογία και τους εξωγήινους. Και τέλος, χώρο στις εκπομπές του κ. Λιακόπουλου έχουν οι γέροντες της Ορθοδοξίας, οι προφητείες του πατροκοσμά και του γέροντος Παϊσίου, μάλιστα ερμηνευμένες με τέτοιο τρόπο που σίγουρα δεν φαντάζονταν ακόμα και οι ίδιοι οι πατέρες.
 Μετά από μια σχετική έρευνα όλων των «καταπληκτικών» και εξωφρενικών θεωριών του κ. Λιακόπουλου καταλήξαμε στα ακόλουθα συμπεράσματα:
 1. Στα βιβλία που υπογράφει περιέχονται «ανακαλύψεις» και θεωρίες, οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν συμβαδίζουν με τη λογική και την επιστήμη. Αυτό βέβαια δικαιολογείται από το συγγραφέα, αφού πάντοτε δίνεται μια μεταφυσική διάσταση σε κάθε επιστημονική θεωρία. Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Λιακόπουλο: «η γη είναι κούφια, γεμάτη μιαρά έθνη, διαβολαραίους και καλλικατζαραίους Νεφελίμ, ο ήλιος είναι σιδερένια μηχανή, οι υποχθόνιοι ζουν ανάμεσά μας και τρώνε ανθρώπους, ο Διόνυσος και ο Μεγαλέξανδρος έπειτα από εντολή του Θεού βούλωσαν τρύπες με τεράστιες τάπες-πυραμίδες, η σελήνη είναι γεμάτη ελληνικές πόλεις και μέλαθρα, ο Λουκιανός έγραψε αληθή ιστορία, ο πλανήτης είναι ελληνικός, όλοι οι πολιτισμοί είναι ελληνικοί, όλες οι γλώσσες προέρχονται από την ελληνική, ο Αριστοτέλης ανακάλυψε τη σχετικότητα και το νόμο της απροσδιοριστίας, όλες οι γνώσεις του κόσμου είναι γραμμένες στα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα, οι αρχαίοι Έλληνες ήταν μονοθεϊστές, μάλλον πρώιμοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και δεν πίστευαν στο δωδεκάθεο… »2. Σε αυτό τον «ορυμαγδό» των θεωριών ο κ. Λιακόπουλος απαντά πάντα με πλήθος «επιχειρημάτων», νideo, φωτογραφιών, εγγράφων και δημοσιευμάτων. Οι περισσότερες από αυτές τις θεωρίες καταρρίπτονται ως αβάσιμες, από ανθρώπους που έχουν μια σχετική γνώση και πανεπιστημιακή μόρφωση. Ο μέσος όμως πολίτης μπορεί εύκολα να εντυπωσιαστεί, να προβληματιστεί, έως και να εκστασιαστεί με τον τρόπο που προβάλλονται όλα αυτά μέσα από τις σχετικές εκπομπές.
 2. Είναι απορίας άξιο πώς ο κ. Λιακόπουλος χρησιμοποιεί στοιχεία, που με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και στη σχετική βιβλιογραφία αποδεικνύεται περίτρανα ότι είναι αστήρικτα και παραπλανητικά. Έτσι, έχει διαπιστωθεί ότι «ο σκελετός Κενταύρου, που ανακαλύφθηκε και φυλάσσεται σε πανεπιστήμιο», δεν είναι τίποτα άλλο από μια φάρσα, που θέλησε να κάνει ένας καθηγητής, ενώ οι φωτογραφίες με σκελετούς γιγάντων με «μικροσκοπικούς» ανθρώπους δίπλα τους, αποτελούν «πειραγμένες» φωτογραφίες από διαγωνιζόμενους σε ένα διαγωνισμό του «photoshop». Η παράθεση παρόμοιων «ντοκουμέντων» είναι ατελείωτη. Η χρήση τέτοιων «αποδεικτικών» μέσων όμως, κατά τη γνώμη μας, μπορεί να οδηγήσει το κοινό σε παραπληροφόρηση και σύγχυση.
 3. Παραποιείται συστηματικά από τον κ. Λιακόπουλο το περιεχόμενο της Άγιας Γραφής προκειμένου να υποστηριχθούν και με χωρία οι θεωρίες του. Άλλωστε, όπως έχει πει ο ίδιος σε εκπομπή του, οι «Εβδομήκοντα», που μετέφρασαν το εβραϊκό κείμενο στα Ελληνικά, «παραχάραξαν» το κείμενο της Π. Διαθήκης. Έτσι, δεν διστάζει να αλλοιώνει ο ίδιος τα χωρία, προκειμένου να στηρίξει τις θεωρίες του. Το χωρίο π. χ. Του: Ψαλμοί ργ', στίχ. 4: «ο ποιών τους αγγέλους αυτού πνεύματα και τους λειτουργούς αυτού πυρός φλόγα», γίνεται: «ο ποιών τους αγγέλους αυτού πνεύματα και τους ελοχίμ αυτού πυρός φλόγα»3. Αλλοιώνοντας το χωρίο: Γένεση στ' στίχ. 1-4, προσπαθεί να στηρίξει την περίφημη θεωρία του για τα «Ελοχίμ και τα Νεφελίμ». Η θεωρία του έχει ως εξής: «Εν αρχή ο Θεός έκανε τους Ελοχίμ, τον ουρανό και την γη, αυτοί κάναν Νεφελίμ, αφού διασταυρώθηκαν με τους ανθρώπους, τα κακά Νεφελίμ έμειναν κακά και τα καλά γίναν Έλ. Από τα καλά Νεφελίμ τα Έλ βγήκαν οι Έλληνες. Τα κακά ζούνε κάτω από τη γη (την κοίλη γη) και εξουσιάζουν τον κόσμο, μέχρι να γίνει πόλεμος ξανά… »4.
 4. Στο βιβλίο που διαφημίζει: «Ο καιρός γαρ εγγύς», παρουσιάζεται και σχολιάζεται εκτενώς η λεγόμενη «Προφητεία του Τραχωνίου Λεμεσού». Μάλιστα επί καθημερινής βάσης στις εκπομπές του γίνεται προσπάθεια να συνδεθούν διάφορα γεγονότα της επικαιρότητας με τις εν λόγω «προφητείες». Αποκρύπτεται όμως το γεγονός ότι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου εξέτασε το φαινόμενο και απέρριψε τις δήθεν «προφητείες» ως απαράδεκτες: «Η Ιερά Σύνοδος έχοντας υπόψη τις απόψεις μελών της, που εκφράστηκαν από καιρό, καθώς και την έκθεση της Επιτροπής, που ορίστηκε για εξέταση της εμφάνισης "σημείων", σε οικία στοΤραχώνι, αποδέχεται χωρίς καμία επιφύλαξη το πόρισμα της Επιτροπής ότι τα κακότεχνα σχεδιάσματα, τα γράμματα και οι ημερομηνίες στην πιο πάνω οικία είναι "Προϊόντα Απάτης" και "ασυνάρτητον συνονθύλευμα φαντασιών πασχούσης και απατώσης προσωπικότητος"». (Ανακοινωθέν Ιεράς Συνόδου Κύπρου 7/7/99).
 Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι ανά τους αιώνες συνέχονται από ένα φόβο για το μέλλον και τα έσχατα. Έτσι, πολύ εύκολα σαγηνεύονται από κάθε είδους προφητείες και ενοράσεις. Το κλειδί για την αναγνώριση κάθε είδους προφητικού λόγου, κατ' αρχήν, είναι η «διάκριση των πνευμάτων», διότι είναι δυνατόν πολλές φορές να ομιλούν ακόμη και δαιμόνια. Για την ερμηνεία μιας προφητείας τον πρώτο λόγο έχει η Εκκλησία. Κάθε ιδιωτική προσπάθεια ερμηνείας, ακόμα και αν κρύβει ευσεβή πόθο και θρησκευτική ευλάβεια, εφόσον είναι ξεκομμένη από την Εκκλησία, μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε επικίνδυνες ατραπούς. Πόσο μάλλον όταν κάποιος, αντί να ερμηνεύει προφητείες, παράγει ο ίδιος «προφητικό» λόγο. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις «φωτισμένων» «Προφητών» που δημιούργησαν σύγχυση σε πλήθος ανθρώπων και τελικά καταδικάστηκαν από την Εκκλησία.
 Η εμμονή του κ. Λιακόπουλου σε αμφιβόλου ποιότητας προοράσεις και λαϊκού τύπου προφητείες, που είναι μάλιστα καταδικασμένες επίσημα από την Εκκλησία της Κύπρου, προκαλεί τουλάχιστον εντύπωση. Η ενασχόλησή του επίσης με θεωρίες ξεχασμένες από καιρό, τις οποίες προβάλλει ως νέες, πρωτότυπες δικές του ανακαλύψεις, όπως επίσης και τα αμφιβόλου προέλευσης «ντοκουμέντα» και αποδείξεις των θεωριών του, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ψευδοεπιστήμη και η μελλοντολογία «πουλάνε» και μάλιστα πολύ. Η ανάμιξη δε των ονομάτων και των λόγων του γέροντος Παϊσίου και του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού με όλο αυτό το συνονθύλευμα των κοσμοθεωριών του κ. Λιακόπουλου αποτελεί τουλάχιστον ασέβεια προς τα πρόσωπά τους, αν όχι προσπάθεια σύγχυσης του κοινού.


1. Τα όσα αναφέρομε και σχολιάζομε κατωτέρω, αφορούν μόνο στις απόψεις του κ. Λιακόπουλου και όχι στο πρόσωπό του, το οποίο σεβόμαστε δεόντως.
2. http://reader.feedshow.com/show_items-feed=835e8ddec02de8cd96943df93a43557b
3. http://infolysis.info/?p=62
4. Στο ίδιο.

πηγή:Από το περιοδικό Διάλογος τεύχος 52

Τίμα τις γιορτές


Μια γερόντισσα Καππαδόκισσα από το Τασλίκ που έζησε στην Θηριόπετρα  Αριδαίας, η Αθηνά Γεωργίου Γαλανόπουλου, διηγήθηκε το εξής όπως το άκουσε από την γιαγιά της:
«Οι νοικοκυρές του χωριού όταν γινόταν Λειτουργιά πήγαιναν τα πρόσφορα στην Εκκλησία την ώρα που ο παπάς «έπαιρνε καιρό» (προετοιμαζόταν για να φορέση την ιερατική του στολή) και μετά γύριζαν σπίτι για να προετοιμάσουν τα παιδιά τους να πάνε όλοι μαζί για την Θεία Λειτουργία».
Κάποια χρονιά, ήταν παραμονή Φώτων κατά την οποία γίνεται η Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου, η γιαγιά μου ξύπνησε μεν, αλλά παρέμεινε στο κρεββάτι της και καθυστερούσε να πάει στην Εκκλησία.
Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του κελαριού και μπήκε μέσα ο Άγιος Βασίλειος, ψηλός, φορώντας άσπρα άμφια, και της είπε: «Τέτοια μέρα βρήκες;» και της έδωσε ένα χαστούκι.
Τα αποτυπώματα των δάκτυλων παρέμειναν στο μάγουλο της σ” όλη την ζωή της.
«Από τότε η γιαγιά μου αυτήν την ημέρα την τιμούσε ιδιαιτέρα και συμβούλευε και τις άλλες να μην καθυστερούν να πηγαίνουν στην Εκκλησία».
Απο το βιβλιο- ΑΣΚΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ -Άγιον Όρο

ΑΠΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ», ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ;;;


fotoΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Παρακολουθήσαμε επί πέντε μήνες ένα καταπληκτικό σήριαλ διαπραγματεύσεων που θα το ζήλευαν και οι μεγαλύτερες σαπουνόπερες της Λατινικής Αμερικής και τα πιο φημισμένα τουρκικά τηλεοπτικά σήριαλ. Στο σήριαλ αυτό πρωταγωνιστές ήταν ένας θίασος άπειρων ηθοποιών που έπαιζαν με την φωτιά η οποία τελικά κατέκαψε όλους εμάς που τους πίστεψαν και οι τοκογλυφικές «ύαινες» της Ευρώπης που πισωγελούσαν με το μαύρο χαλί μας.
Περάσαμε από τα πέντε χρόνια μνημονιακής καταστροφής σε ένα πεντάμηνο ασύστολης αριστερής μεγαλοστομίας, που έπαιζε τον ρόλο του «σκληρού», ενώ δεν ήξερε ούτε που πατά ούτε που βρίσκεται, (εκτός αν όλα έγιναν με σχέδιο για εμάς τους ηλίθιους), με αποτέλεσμα να πέσει στην μεγαλύτερη παγίδα που την είχαν στήσει επιμελώς οι λύκοι της νεοταξικής, ανθελληνικής και τοκογλυφικής Ευρώπης.
Περάσαμε από την λιτότητα των σαμαροβενιζελικών ανδρεικέλων, στην λιτότητα των αριστερών υποκριτών με τα διάφορα «μαργαριτάρια» τους που ενώ η Ελλάδα καίγονταν,  αυτοί με περισσή βιασύνη ψήφιζαν για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, ευλογούσαν τις παρελάσεις των gay και διατείνονταν με ηλίθια υπεροψία ότι όλη η Ευρώπη τους είχε προσκυνήσει, κομπάζοντας σαν ο μεγάλος νικητής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που χαμογελούσε ειρωνικά με την υποκρισία τους καθώς έσπρωχναν ξανά την χώρα στον γκρεμό.
Εμπιστευτήκαμε σε ένα άθεο πρωθυπουργό που τον ευλογούσε το Άγιο Όρος, τις τύχες της πατρίδας μας γιατί οι προηγούμενοι γραβατοφόροι προδότες είχαν ξεπουλήσει τα πάντα, με την ελπίδα ότι αυτός θα σταθεί σαν το τελευταίο ανάχωμα στην ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας και θα σταματήσει την αιμορραγία των νέων μας που φεύγουν απελπισμένοι στο εξωτερικό.
Αντ’ αυτού, αυτοί άνοιξαν διάπλατα τις πύλες για να εισβάλουν ανενόχλητοι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι παράνομοι με τις ευλογίες των Τούρκων δουλεμπόρων, είδαμε τα παχιά τους λόγια να καίγονται όμορφα και τώρα βλέπουμε ότι μετά από ένα πεντάμηνο μαραθώνιο να βρισκόμαστε πάλι στο ίδιο και χειρότερο σημείο από όπου είχαμε ξεκινήσει.
Τελικά το πρόβλημα σε αυτή την χώρα είναι το κοινοβ(ο)λευτικό σύστημα. Στο όνομα του έχουν διαπράξει τα χειρότερα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Στο όνομα του έχουν απομονωθεί και εξοντωθεί όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου. Στο όνομα του έχουν κατακλέψει ότι υπήρχε από τον κρατικό κορβανά και στο όνομα του ακόμα τρώγονται σαν τα κοκόρια στις οθόνες της ελληνικής τραγωδίας αυτοί που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν και υπηρετούν τον ελληνικό λαό.
Ας απαλλαχτούμε επιτέλους από όλους αυτούς τους προδότες, τους κλεφτές, τους υποκριτές, τους άθεους και τα λαμόγια που έθαψαν τις ελπίδες μας. Ας καταφύγουμε στις μοναδικές αξίες που μας κράτησαν επί αιώνες σε ύπαρξη. Μονή μας ελπίδα, η κρίση να γίνει ευκαιρία για συνειδητοποίηση και τα δεινά που υποφέρουμε για να κατανοήσουμε για το ποιοι είμαστε και που πάμε.
Και προσοχή στα κοράκια που καραδοκούν να κατασπαράξουν ένα διχασμένο λαό, που έντεχνα διαιρείται για τις τσέπες αυτών των άθλιων ελληνόφωνων που γελούν ειρωνικά για το κατάντημα μας.
Να μην ξεχνάμε και να μην ξεχνούν πως η Νέμεσης είναι ελληνική λέξη.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφοι-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

8,2 δισ. € νέοι φόροι... ζήτω η "αντίσταση"
8,2 δισ. ευρώ ΝΕΟΥΣ φόρους κι επιβαρύνσεις θα μας επιβάλλει η "αντιστεκόμενη" κυβέρνηση. Ο Σόιμπλε ζήτησε περιορισμό στην κίνηση κεφαλαίων... προκειμένου να μην φύγουν όλες οι καταθέσεις στο εξωτερικό αλλά η "αντιστασιακή" κυβέρνηση δεν το θεώρησε καλή ιδέα (δεν του πέρασε... και που να του πέρναγε)... ...διότι χωρίς την απειλή χρεοκοπίας και παύσης πληρωμών σε συνταξιούχους και Δημ. Υπαλλήλους αυτά τα νέα μέτρα θα προκαλούσαν σύντομα εκλογές. 

Όπως έκανε κι ο Γιωργάκης με το πρώτο μνημόνιο ...μας πηγαίνουν σε συμφωνία με άδεια τα Δημόσια Ταμεία, με τα νοσοκομεία σε κατάρρευση και με τις τράπεζες στεγνές από μετρητά ...και θέλουν να θεωρήσουμε ότι αντιστέκονται. Κάνουν "αντίσταση" ...γυμνοί και με την όπισθεν. Αποδυνάμωσαν σκόπιμα την οικονομία ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης. Και τα επιπλέον 8,2 δισ. ευρώ που θα αφαιρεθούν από τις τσέπες μας... μας ζητούν να τα θεωρήσουμε ΜΗ υφεσιακά! Τόσο χαζούς μας θεωρούν. Δεν θα μειώσουν τη σύνταξη αλλά θα διπλασιάσουν την τιμή του ψωμιού. Θα αυξήσουν τις εργοδοτικές εισφορές που σημαίνει νέα λουκέτα, νέες απολύσεις και άνοδο της ανεργίας. Το ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι όποιος μικρός επιχειρηματίας δεν μπορεί να πληρώσει τον ΟΑΕΕ (TEBE) ας κλείσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει κι όσους μικρούς επιχειρηματίες διανοήθηκαν να απασχολούν έναν άνθρωπο.  Κι αφού δεν θα υπάρχουν εργοδότες να συνεισφέρουν στα Ασφαλιστικά Ταμεία ...μοιραία θα χρειαστούν μετρητά... οπότε θα "αναγκαστεί" κι ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεπουλήσει άρον-άρον ότι δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν οι προηγούμενοι. Θα έρθουν όλα με τόσο "φυσιολογικό" τρόπο... που ούτε που θα καταλάβουμε ότι η ατζέντα της Νέας Τάξης θα εφαρμοστεί κανονικά και χωρίς καθυστέρηση και από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  Άλλωστε όπου "κολλάει" η Νέα Τάξη... υπάρχει ανάφλεξη και χάος ώστε να μπορέσουν να ανατρέψουν τα εμπόδια και να εγκαταστήσουν τους πρόθυμους. Στην Ελλάδα έχουμε απόλυτη ησυχία. Ούτε φωτιές, ούτε σκάνδαλα, ούτε επεισόδια. Άρα η κυβέρνηση είναι ελεγχόμενη κι υπάκουη. 

πηγή