Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η Μαρία Σπυράκη (του Mega και της ΝΔ) απαντά για το τρελό ναυτάκι της Τζούλιας

Αυτά, να τα βλέπουν αυτοί που την εξέλεξαν..

Δεν θα μας εκπλήξει καθόλου, ο νεαρός συνεργάτης της μαντάμ Μαρί, να πάει το πορνοτσόκαρο στα ενδότερα του Ευρωκοινοβουλίου για μια ... "βόλτα".

Ελάτε παιδιά... όμοιος ομοίω... τι το ψάχνετε;;

Και η μαντάμ Μαρί, πήρε ως συνεργάτη, αυτόν που της... ταιριάζει...(επιστημονικά, βεβαιώς βεβαίως)...

Πόπη Σουφλή


Η Μαρία Σπυράκη (του Mega και της ΝΔ) απαντά για το τρελό ναυτάκι της Τζούλιας



Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, απάντησε στο δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, για τον Γεράσιμο Ζαγορίτη, γνωστό κι ως Τζέρι, καθώς η δημοσιοποίηση της συνεργασίας τους πήρε τεράστια διάσταση εξαιτίας της ανάρτησης του tribune, Το τρελό ναυτάκι της Τζούλιας στελεχάρα της ΝΔ στην Ευρωβουλή!.

Η Μαρία Σπυράκη απαντώντας στο δημοσίευμα έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

Επιλέγω τους συνεργάτες μου, με βάση τα προσόντα, την εμπειρία και την αξιοσύνη τους. Ο κ. Γεράσιμος Ζαγορίτης διαθέτει δύο μεταπτυχιακά, μιλά άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έχει συνεργαστεί με επιτυχία με έναν από τους καλύτερους Ευρωβουλευτές που είχε ποτέ η Ν.Δ., τον κ. Γιώργο Παπανικολάου, νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γλυφάδας. Επίσης ήταν ο μοναδικός Έλληνας που εργάστηκε στην ομάδα επικοινωνίας του προεκλογικού αγώνα του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ο οποίος και με τη δική μου ψήφο αύριο θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της Κομισιόν.
Θέλω όμως παράλληλα να ξεκαθαρίσω πως όσα χρόνια θα βρίσκομαι στο δημόσιο βίο θα αγωνίζομαι για το δικαίωμα όλων να κάνουν ελεύθερα επιλογές στην προσωπική τους ζωή.
maria-spyraki

Προφανώς και η Μαρία Σπυράκη κάπου χάνει τη μπάλα! Ουδείς αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του γόνου Ζαγορίτη.

Σε αυτό που εστιάσαμε εμείς, ως tribune, ήταν στο σκάνδαλο που πρωταγωνίστησε με την Τζούλια εντός του Πολεμικού Μουσείου.

Δεν τον κρίναμε, ούτε εμείς ούτε και άλλος κανείς σε αυτόν τον τόπο, γιατί έκανε παρέα, ή τέλος πάντων ό,τι άλλο έκανε, με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει με όποια θέλει… Δεν είναι, όμως, δικαίωμά του να το κάνει και όπου θέλει!

Για αυτό υπενθυμίσαμε ότι ο εν λόγω κύριος έκανε, επειδή προφανώς θεωρούσε ως πολιτικός γόνος ότι μπορούσε να το κάνει, «μπορντέλο» το Πολεμικό Μουσείο πριν 4 χρόνια.

Η Μαρία Σπυράκη, ως ευρωβουλευτής πλέον, οφείλει πρωτίστως να καταλαβαίνει τι διαβάζει. Δεν είναι πια στο Mega για να αραδιάζει ό,τι της κατέβει στο κεφάλι. Αυτά για να αποφεύγονται οι σκόπιμες ή οι μη σκόπιμες παραπληροφορήσεις…

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;