Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Κουλτούρα θανάτου και ευτελισμός της ζωής

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGx0TDJ6luCSWsCjuG8LQPC68j-RyqXUmnROgpFQqOe8HVrBuvjRXM6iuwRVFliUbGOPUgFu5bbkQQeMA5DnTzFIVmKKddsl3EuvvqBL4DU9c-6OBwcTPzVcKHAIC6SOSeXLjn3WSZBVQ/s1600/pony-bratz.jpg
 
Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
Ισχυρότατα οικονομικά ιδεολογικά κέντρα προωθούν την κουλτούρα του θανάτου και τον ευτελισμό της ζωής στις, με επιταχυνόμενους ρυθμούς, παρακμάζουσες πολιτισμικά, ηθικά και κοινωνικά, χώρες της Δύσης. Με την προπαγάνδα τους σε όλες τις χώρες πιέζουν τους πολιτικούς, χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ και εκπορθούν το καλλιτεχνικό και ιδεολογικό εποικοδόμημα. Ανοικτά υποστηρίζονται, οικονομικά κυρίως, οι οργανώσεις των ομοφυλοφίλων, προς πραγματοποίηση των σχεδίων τους.
 Πρόσφατα επτά κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης (Βέλγιο, Ολλανδία, Δανία, Φινλανδία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελβετία), μετά τη μείωση της επιχορήγησης από το Συμβούλιο προς τις οργανώσεις  ομοφυλοφίλων, αποφάσισαν να συγχρηματοδοτήσουν τις πρωτοβουλίες των συγκεκριμένων οργανώσεων για την προώθηση των ιδεών τους! Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε τον Δεκέμβριο του 2013 να χρηματοδοτήσει τις οργανώσεις των ομοφυλοφίλων από τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών των χωρών μελών της, με το ποσό των επτά εκατομμύρια (7.000.000) ευρώ! Στο Παρίσι το λόμπι των ομοφυλοφίλων χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα από το Υπουργείο Πολιτισμού του κ. Ολάντ και από το Δημαρχείο των Παρισίων. Το σοβαρότερο. Όπως δημοσιεύθηκε την 21η Αυγούστου 2014 στον μπλογκ «Le libre penseur», στην Αμερική ο τραπεζίτης Ed Clark, επιφανές μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της, είναι εκ των σημαντικότερων χρηματοδοτών της προώθησης της νέας σεξουαλικής εποχής στον κόσμο.  Ο Κλαρκ είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της Τράπεζας Toronto–Dominion και ανακοίνωσε ότι η Τράπεζά του θα χρηματοδοτήσει 40 οργανώσεις και λόμπις των ομοφυλοφίλων, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα κερδίσει ή θα χάσει η τράπεζα από αυτή του την ενέργεια! Επίσης πολυεκατομμυριούχοι ομοφυλόφιλοι, μεταξύ των οποίων οι David Geffen, Michael Koes, Ion Stryker παραδέχθηκαν ότι χρηματοδοτούν οργανώσεις ομοφυλοφίλων για να προωθηθούν οι σχεδιασμοί τους.
Σε πολιτικό επίπεδο πρόσφατα (1η Μαρτίου 2014) ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα πρότεινε να αλλάξει το κείμενο της Παγκόσμιας Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, για να καλύπτει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και των «οικογενειών» τους.  Στις 4 Φεβρουαρίου του 2014 πέρασε στο Ευρωκοινοβούλιο ψήφισμα υπέρ της επιβολής στους Ευρωπαίους πολίτες ως φυσιολογικής της νοοτροπίας και της στάσης ζωής των ομοφυλοφίλων. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα καταψήφισε το Ψήφισμα, όμως οι βουλευτές της ΝΔ, που ανήκουν σ’ αυτό, σήκωσαν «αντάρτικο» και ψήφισαν υπέρ του Ψηφίσματος, ή έριξαν λευκό, νίψαντες τας χείρας των ως Πόντιοι Πιλάτοι! Στις 26 Αυγούστου 2014 η 39χρονη υπουργός τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, της ΝΔ, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι εκείνη θα υποστηρίξει - μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους -  την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στους ομοφυλόφιλους! Ας όψονται όλοι όσοι, κληρικοί και λαϊκοί, υποστήριξαν δημοσίως και με πολλή ζέση την υποψηφιότητά της. Πολλαπλές και σε όλες τις πολιτικές ηγεσίες των δυτικών χωρών είναι οι πιέσεις προς προώθηση των σχεδίων των ομοφυλοφίλων.  
Σε επίπεδο ΜΜΕ μια κατασκευασμένη είδηση, ότι γρονθοκοπήθηκε ένας ομοφυλόφιλος σε πλατεία των Αθηνών, χωρίς να υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο εκτός από τον τόπο ( ούτε σε ποιο νοσοκομείο εισήχθη, ούτε τι τραύματα υπέστη, ούτε σε ποια κατάσταση ήταν, ούτε πώς συνέβη το γεγονός…), έγινε «σοβαρή είδηση» εδόθη σε πανελλαδικό τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 8 μ.μ. της 25ης Αυγούστου 2014, με χρόνο πολύ και με την επωδό «να τι τραβάνε οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα και να γιατί είναι απαραίτητη η ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου…». Ολόκληρο προπαγανδιστικό σενάριο  και πιστή εφαρμογή της αποπληροφόρησης του ψυχρού πολέμου για να προωθηθούν τα σχέδια των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα...    
Για να περάσουν τα σχέδια των ομοφυλόφιλων και να αλλοιωθούν οι συνειδήσεις των πολιτών έχει διαστραφεί το φυσικό και έχει παραμορφωθεί η αλήθεια. Τείνουμε να ζήσουμε σε καταστάσεις, που περιγράφει ο Όργουελ στο εξαιρετικό βιβλίο του «1984». Σ’ αυτό ο «Μεγάλος Αδελφός», ο ηγέτης δηλαδή του Ολοκληρωτικού Κράτους, επιβάλλει στους υπηκόους του τη «νέα γλώσσα» της «νέας εποχής». Αυτό σημαίνει ότι αποδέχονται πως « ο πόλεμος είναι ειρήνη, η ελευθερία είναι σκλαβιά, η άγνοια είναι δύναμη». Στη «νέα γλώσσα» της κουλτούρας θανάτου  πρέπει να αποδεχθούν οι πολίτες πως «το ψέμα είναι η αλήθεια, το αφύσικο είναι  το φυσιολογικό, η ασθένεια είναι  υγεία». Για να περάσουν οι ιδέες του Μεγάλου Αδελφού  δημιουργείται η «αστυνομία της σκέψης», που ελέγχει αυστηρά και με όλα τα μέσα  παρακολούθησης της σκέψης, αν τηρείται η «νέα γλώσσα».
Στις ημέρες μας θα ελέγχεται αν αποδεχόμαστε τη γλώσσα της «νέας εποχής» από λογοκριτές και κομισάριους της κουλτούρας θανάτου. Στην Ισπανία κρατικός τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε προ ημερών τη Λειτουργία, στην οποία ο επίσκοπος  Juan Antonio Reig Pla στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία και σημείωσε το αυτονόητο, ότι αυτή είναι αντίθετη προς τη διδασκαλία της Εκκλησίας και προς τους νόμους της φύσεως. Την επομένη ημέρα εκλήθη στην Εισαγγελία να δώσει εξηγήσεις και του εδόθη η συμβουλή να παύσει να κάνει κηρύγματα που ενοχλούν τα λόμπι των ομοφυλοφίλων, γιατί τα θεωρούν ως διδασκαλία «μίσους, επιθετικότητας και ανάπτυξης δολοφονικών διαθέσεων εναντίον τους…».
Στις ΗΠΑ o Bob Eschliman απολύθηκε από τη θέση του διευθυντού της εφημερίδας Newton Daily News, στην Iowa, γιατί στο προσωπικό του μπλογκ έκανε κριτική στην «Βίβλο» που κατασκεύασαν οι ομοφυλόφιλοι, στην οποία παρέλειψαν τα σημεία που τους ενοχλούσαν και την έκαμαν « φιλική» προς αυτούς… Το κατασκεύασμα τους βοηθάει την εκστρατεία τους να αποδείξουν ότι και ο Θεός έχει προσχωρήσει στο κίνημά τους και στον τρόπο ζωής τους!...   Η απόλυση του Έσλιμαν προήλθε μετά από πιέσεις των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων προς τους ιδιoκτήτες της εφημερίδας.  Τους ομοφυλόφιλους ενόχλησε το σχόλιο που έκανε ο δημοσιογραφος μετά την απόλυσή του, ότι η  «Gaystapo» προκάλεσε την απώλεια της δουλειάς του και πλέον είναι άνεργος, με άνεργη επίσης σύζυγο και με δύο ανήλικες θυγατέρες.
Η επιβολή ως φυσιολογικού του τρόπου ζωής των ομοφυλοφίλων θα επιτευχθεί με την βίαιη καταστολή κάθε φωνής, που θα καταγγέλλει ή θα καταδικάζει την ομοφυλοφιλία, «ως υποκινούσα το μίσος προς τους ομοφυλόφιλους». Αυτό προβλέπει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με την αποκήρυξη του ενταγμένου στη «νέα γλώσσα» όρου της «ομοφοβίας».
Ίσως το παρόν άρθρο να είναι από τα τελευταία που γράφονται κατά της ομοφυλοφιλίας χωρίς λογοκρισία και χωρίς τον φόβο της κλήσης από τον εισαγγελέα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;