Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Αυτή τη φορά, ουρές στις Εκκλησίες…


Χιλιάδες λαού στην Ι.Μ.Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Σουρωτή, στην μνήμη του Αγίου Παϊσίου
 
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Πραγματική κοσμοπλημμύρα στον τάφο του Αγίου Παϊσίου, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος ήρθε μαζικά από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, για να τιμήσει και να προσκυνήσει την χάρη του Αγίου Παϊσίου.
Η Ελλάδα ελπίζει στον «Άγιο της εποχής της» και προσεύχεται να έχει τις πρεσβείες του Αγίου στον Θεό. Αυτή τη φορά οι ουρές ήταν στις Εκκλησίες όλης της Ελλάδας και όχι μόνο. Ο Άγιος Παϊσιος τιμήθηκε απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας με μεγαλοπρεπή τρόπο και πρωτοφανή προσέλευση πιστών.
Στην Σουρωτή όπου βρίσκεται και ο τάφος του, οι εκτιμήσεις μιλάνε για άνευ προηγουμένου προσέλευση πιστών. Από νωρίς το πρωϊ κατέφθανε μαζικά ο κόσμος με κάθε μέσο. Δεκάδες χιλιάδες κόσμου από την Ελλάδα, την Κύπρο, Ρωσία, Ρουμανία, Αμερική, Γερμανία και από αλλού.
Αυτό που έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, ήταν η μαζική προσέλευση των νέων από παντού και αυτό είναι πολύ παρήγορο και ελπιδοφόρο για το μέλλον μας. Ο κόσμος καρτερικά περίμενε μέχρι και 6 ώρες στην ουρά για να προσκυνήσει την χάρη του Αγίου Παϊσίου. Στις 4 το πρωί και ενώ είχε τελειώσει η αγρυπνία, υπήρχε ακόμη πολύ μεγάλη ουρά από κόσμο που περίμενε να προσκυνήσει…
Άγιε μου Παϊσιε να έχουμε την ευχή σου και να είσαι πάντα δίπλα μας και να πρεσβεύεις στον Θεό να μας ελεήσει όλους μας, αλλά και την πατρίδα μας που περνάει δύσκολες στιγμές. Αμήν.
Σ.Κ.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
*(Οι φωτογραφίες είναι από το «Σημεία Καιρών»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;