Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Οι ΗΠΑ δίνουν 45 λεπτά προειδοποίησης στους ισλαμοφασίστες ( Ντάες το νεο τους όνομα )πριν τους βομβαρδίσουν - Αμερικανικός Στρατός: «Ξέμειναν τα αεροπλάνα από πυρομαχικά»


Brandon Turbeville,   Global Research (Καναδάς)
Από τότε που οι Ρώσοι άρχισαν να βομβαρδίσουν με πραγματικές βόμβες σε πραγματικούς στόχους των Ντάες στη Συρία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ αναγκάστηκαν να διεξάγουν μια διπλής όψης προπαγανδιστική εκστρατεία που ορκίζεται ότι είναι εχθροί των Ντάες, ενώ ταυτόχρονα κάνουν ό, τι μπορεί για να διευκολύνουν και να προστατεύσουν τις δυνάμεις των στο έδαφος. Βρέθηκαν επίσης οι ίδιοι στην περίεργη θέση να προσπαθούν να διευκολύνουν τον στρατό της ομάδας του θανάτου, ενώ, την ίδια στιγμή, προσπαθούν να παίξουν κρυφό με τους Ρώσους, τουλάχιστον για το θεαθήναι, ότι βομβαρδίσουν τους Ντάες.

Έτσι, όταν οι ρωσικές δυνάμεις πραγματικά χτύπησαν με τη πρώτη τις πηγές χρηματοδότησης των Ντάες  - το κλεμμένο πετρέλαιο μεταφέρεται από τη Συρία και το Ιράκ στην Τουρκία, όπου αγοράζεται από τον γιο του τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν, τον Μπιλάλ (Bilal)-  οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει συνεπώς να συμμετάσχουν οι ίδιες στη δική τους κάλπικη βομβιστική εκστρατεία κατά των βυτιοφόρων πετρελαίου των Ντάες.
Ωστόσο, αντί πραγματικά να βομβαρδίζουν τα φορτηγά  -οδηγούς και όλα-  βάλλοντας τους μόνιμα εκτός υπηρεσίας, οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ πήραν τη μορφή μιας γελοίας επιχείρησης που περιλαμβάνει την προειδοποίηση 45 λεπτών προς τις πομπές βυτιοφόρων πετρελαίου ότι μια βομβιστική εκστρατεία των ΗΠΑ θα λάβει χώρα. Η προειδοποίηση περιλάμβανε μια ρίψη φυλλαδίων με αλεξίπτωτα στα βυτιοφόρα που έγραφε «Βγείτε από τα φορτηγά σας τώρα, και τρέξτε μακριά. Προσοχή: Έρχονται βομβαρδισμοί. Θα καταστραφούν τα βυτιοφόρα. Φύγετε από τα φορτηγά σας αμέσως. Μην ρισκάρετε τη ζωή σας».
Η δικαιολογία είναι ότι οι οδηγοί των βυτιοφόρων μπορεί να είναι πολίτες και όχι πραγματικά μέλη των Ντάες.
Φυσικά, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το γεγονός ότι, σε οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο, ένα άτομο που προσφέρει «υλική υποστήριξη σε τρομοκράτες», ιδιαίτερα με τη μορφή της οδήγησης βυτιοφόρων κλεμμένου πετρελαίου οδηγεί σε εμπόλεμη ζώνη, που θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατικής οργάνωσης θα σκοτώνονταν χωρίς ερώτηση για αυτό το λόγο.
Δεν υπάρχει επίσης καμία αναφορά ως προς το γιατί αυτοί οι «εν δυνάμει πολίτες" έλαβαν προειδοποίηση όταν αληθινοί άμαχοι πολίτες δεν έλαβαν καμία τέτοια ευγένεια. Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν έριξαν φυλλάδια στα εκατομμύρια Ιρακινών που σκότωσαν κατά την τελευταία δεκαετία ή στους χιλιάδες Λίβυους που έχασαν τη ζωή τους στα χέρια του ΝΑΤΟ.
Ακόμα, αρκεί να κοιτάξει κανείς τους αριθμούς των βυτιοφόρων πετρελαίου που καταστράφηκαν από τις ΗΠΑ, σε σύγκριση με τους Ρώσους για να δείτε μια ευδιάκριτη διαφορά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το συνταγματάρχη Steve Warren, κατάστρεψαν μόνο 116 βυτιοφόρα από τότε που ξεκίνησε η εκστρατεία βομβαρδισμών, ενώ οι Ρώσοι έχουν εξαλειφθεί πάνω από 1.000 μέσα σε πέντε μέρες. Θυμηθείτε, έως ότου οι Ρώσοι άρχισαν να βομβαρδίζουν τα βυτιοφόρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχε ακόμη ξεκινήσει ούτε μια επίθεση εναντίον τους.
Ακόμη πιο γελοία ήταν η απάντηση που ήρθε όταν ο στρατός των ΗΠΑ ερωτήθηκε ως προς το γιατί δεν ήταν σε θέση να καταστρέψει περισσότερα φορτηγά μετά από την τόσο μεγάλη δημοσιότητα που δόθηκε.
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη του στρατού Steve Warren, τα αμερικανικά αεροπλάνα απλά «ξέμειναν από πυρομαχικά» στη διάρκεια της επιχείρησης. «Ο σκοπός ήταν να καταστρέψουμε όλα τα φορτηγά εκεί. Ξέμειναν τα αεροπλάνα από πυρομαχικά πριν να τελειώσουν την αποστολή. Αλλά η επιθυμία υπήρξε να καταστρέψουμε κάθε φορτηγό εκεί», είπε.
Ακόμη και με την νέα προσπάθεια να πείσουν το αφελές αμερικανικό κοινό ότι πολεμάνε πραγματικά τους Ντάες, οι ΗΠΑ αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν βίντεο και φωτογραφίες  από τις ρωσικές βομβιστικές επιθέσεις σε όλα τα ΜΜΕ λόγω του γεγονότος ότι οι αμερικανικές επιδρομές κατά φορτηγών των Ντάες είναι πολύ σπάνιες.
Η θλιβερή ελλιπή προπαγάνδα του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ενδιαφέρονται καθόλου να νικήσουν τους Ντάες, αλλά αντ 'αυτού να νικήσουν τον Άσαντ, το Ιράν, και τους Ρώσους.
Πράγματι, η προπαγάνδα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής θα χαιρετιόταν ως πολύ αναγκαία κωμική ανακούφιση, αν δεν ήταν τόσο τραγική και δυνητικά επικίνδυνη για τον υπόλοιπο κόσμο.
Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμων Πολιτικά.
Brandon Turbeville – article archive here – is an author out of Florence, South Carolina. He has a Bachelor’s Degree from Francis Marion University and is the author of six books, Codex Alimentarius — The End of Health Freedom7 Real ConspiraciesFive Sense Solutions and Dispatches From a Dissident, volume 1 and volume 2The Road to Damascus: The Anglo-American Assault on Syria, and The Difference it Makes: 36 Reasons Why Hillary Clinton Should Never Be President. Turbeville has published over 500 articles dealing on a wide variety of subjects including health, economics, government corruption, and civil liberties. Brandon Turbeville’s podcast Truth on The Tracks can be found every Monday night 9 pm EST at UCYTV. He is available for radio and TV interviews. Please contact activistpost (at) gmail.com.
The original source of this article is Activist Post
Copyright © Brandon Turbeville, Activist Post, 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;