Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο νοσοκομείο Μεσολογγίου(ΦΩΤΟ)


Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμάς επισκέφτηκε το Γενικό νοσοκομείο Μεσολογγίου προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό και τους ασθενείς.
Ο Σεβασμιότατος επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ασθενείς και τους συνοδούς τους.Τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και σύντομα να γιορτάσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα τις άγιες τούτες μέρες.
Σε όλους τους θαλάμους και τα τμήματα του νοσοκομείου μικροί και μεγάλοι έψαλαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους προσφέροντας γλυκίσματα και Εκκλησιαστικά ημερολόγια σε νοσηλευόμενους αλλά και στο προσωπικό.
Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο εφημερεύων ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την προσφορά τους στους νοσηλευόμενους και ευχόταν να έχουν δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο και απαιτητικό έργο τους .
mitropolitis_nosokomeio_mesologgi_onairnews mitropolitis_nosokomeio_mesologgi_onairnews1 mitropolitis_nosokomeio_mesologgi_onairnews2 mitropolitis_nosokomeio_mesologgi_onairnews3
mitropolitis_nosokomeio_mesologgi_onairnews4 mitropolitis_nosokomeio_mesologgi_onairnews5 mitropolitis_nosokomeio_mesologgi_onairnews6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;