Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΠΙΚΡΑΛΙΔΑ!
999999 
 Πικραλίδα χόρτο: πιο αποτελεσματική από τη χημειοθεραπεία
Ίσως να θυμάστε πως η γιαγιά σας,έφτιαχνε ένα σιρόπι με πικραλίδα, αλλά αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι ρίζα της πικραλίδας βοηθά τους ανθρώπους που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο.
Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι η ρίζα του φυτού είναι πιο αποτελεσματική από τη χημειοθεραπεία, γιατί τα φάρμακα καταστρέφουν όλα τα κύτταρα, ενώ η ρίζα της πικραλίδα σκοτώνει μόνο τα καρκινικά κύτταρα.
dandelion-root-more-effective-than-chemotherapy-1-1728x800_c
Μια ομάδα ερευνητών του Τμήματος Χημείας και Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο του Windsor, Καναδάς, πραγματοποίησε την αρχική έρευνα και με τα αποτελέσματα πυροδότησε μια νέα ελπίδα για όλους εκείνους που πάσχουν από καρκίνο. Ρίζα της πικραλίδας έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική στην θανάτωση των καρκινικών κυττάρων, χωρίς να καταστρέφουν τυχόν υγιή κύτταρα.

Ρίζα της πικραλίδα σε τσάι κάνει τα προσβεβλημένα κύτταρα να αποσυντίθενται μέσα σε 48 ώρες, και όπως διαπιστώθηκε από τους ερευνητές. Οι ερευνητές πιστεύουν επίσης ότι η συνεχής θεραπεία με αυτή της ρίζας μπορεί να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα
Ο John Κάρλο, 72, διαγνώστηκε με καρκίνο και είχε υποστεί κάποιες επιθετικές χημειοθεραπείες. πριν τρία χρόνια είχε κυκλοφορήσει από το νοσοκομείο για να περάσει τις τελευταίες ημέρες του με την οικογένειά του.
Οι γιατροί παλέψαν για να βρουν μια αποτελεσματική λύση για τον ίδιο, αλλά δεν ειχαν πολλές επιλογές,του συμβούλεψαν να πίνει ρίζα πικραλίδας σε τσάι, καθώς ήταν η τελευταία λύση στην πάλη του ενάντια στην ασθένεια. Εντός τεσσάρων μηνών βίωσε τη διαγραφή του καρκίνου, που σημαίνει ότι ξεκίνησε συρρικνώνεται, και τελικά εξαφανίστηκε.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;