Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ο Αδάμ με τον...Αδάμ

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqwsJc1urF_NYYxVaVfFSxgQwRPbYxib0C4Mc65UQr2-zeCEhkmenKbUyf5X-FVUIlVt2G7C6qe-xXp6uHjBS46qRqTge41ouRj6U8_ilfIem-cVOs2IN64X8HedCxtF08K5HrO3Pea-M/s1600/athens+gay-pride-parade.jpg

Χθες, έντεκα χώρες με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ, στήριξαν το Athens Gay Pride, το οποίο εφέτος είχε ως θέμα την δυνατότητα των ομοφυλοφίλων, των αμφιφιλόφυλων και των τρανσέξουαλ να υιοθετούν παιδιά ή και να αποκτούν παιδιά (σε ότι αφορά τις λεσβίες εκτός και αν έχει βρεθεί τρόπος τεχνητής γονιμοποίησης και των gay) με τίτλο “Οικογενειακή Υπόθεση” και με αφίσα, δύο άνδρες (τον Αδάμ και … τον Αδάμ!) και στη μέση ένα … παιδάκι με μια κορδέλα σύμφωνο της κοινότητας των ΛΟΑΤ (Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλ)!
Οι χώρες που στηρίζουν την παραπάνω “δημοκρατική” εξέλιξη στην Ελλάδα είναι: ΗΠΑ, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Γαλλία, Βρετανία, Σουηδία, Φινλανδία, της Δανία και Καναδάς.
Το ότι υποστηρίχθηκε και από τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη με δηλώσεις όπως «Η μάχη των δικαιωμάτων κάθε μέρα κερδίζεται. Υπάρχουν οπισθοχωρήσεις καθώς έχουν σηκώσει κεφάλι οι δυνάμεις του μίσους. Θα τους πολεμήσουμε μαζί», σίγουρα δεν είναι περίεργο , ούτε πρωτότυπο. 

Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν, όμως ποιες είναι οι δυνάμεις του μίσους; Αυτοί που επιμένουν να μην υποκύπτουν σε “εναλλακτικές” συμπεριφορές; 
Και ποιος του είπε ότι πρόκαιται περί “μίσους”;
Υπάρχουν και άλλα συναισθήματα στην ελληνική κοινωνία, όπως η περιφρόνηση, η αηδία, η σιχαμάρα κλπ κλπ, όχι τόσο για τις επιλογές (αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός το πώς θα χρησιμοποιεί το σώμα του) αλλά για την ωμή προπαγάνδιση και προώθηση -ακόμα και σε παιδιά και εφήβους- τέτοιων συμπεριφορών. 

Διαβάστε την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που ζητεί να καταπολεμηθεί στα σχολεία η “φοβία” για τους τρανσέξουαλ και θα καταλάβετε…
Το γεγονός δε, ότι βγήκαν ολόκληροι πρεσβευτές δυτικών χωρών (που δεν έχουν πει μια κουβέντα μέχρι στιγμής για την φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνει ο ελληνικός λαός εδώ και τέσσερα χρόνια) και προπαγανδίζουν ή θέτουν υπό την προστασία τους συμπεριφορές των gay, πιστοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Το φετινό θέμα του Athens Pride έναι πολύ σημαντικό καθώς η ισότητα των διαφορετικών μορφών της σύχγρονης οικογένειας είναι αναγκαία. Στην Αγγλία ο θεσμός του γάμου ισχύει για όλους», υπογράμμισε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Τζον Κίτμερ.

«Η Πρεσβεία του Καναδά στηρίζει τη διοργάνωση γιατί πιστεύουμε στην αξιοπρέπεια για όλους και τα ίσα δικαιώματα ανεξάρτητα από σεξουαλικό προσανατολισμό και φύλο» επεσήμανε ο πρέσβης του Καναδά, Ρομπερ Πεκ.

«Ολα τα άτομα ανεξαρτήτως φύλου πρέπει να έχουν το δικαίωμα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους όπως και όλοι οι άλλοι. Πρόκειται για μια συζήτηση που δεν είναι εύκολη αλλά είναι δυαντόν να γίνει. Στην Ολλανδία παλέψαμε για αυτή τη συζήτηση και στο τέλος την κάναμε δυνατή», είπε από την πλευρά του ο Ολλανδός πρέσβης Γιαν Βερστεέγκ.

defencenet.gr


Μερικοί από τους υποστηρικτές....και το Υπουργείο του Άδωνη (πρώην, αλλά επί ημερών του κανονίστηκε το πράγμα!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;