Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Βενιζέλος τέλος!...και ΠΑΣΟΚ τέλος να μας λέγατε, δεν θα μας έθλιβε καθόλου!

 


Για αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, μιλά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου, καταφερόμενος με σκληρά λόγια κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
Σε...
άρθρο του με τίτλο "Βενιζέλος τέλος", ο πρώην υπουργός σημειωνει πως "οι χθεσινές ανακοινώσεις Βενιζέλου είναι αποκαλυπτικές", αφού "μετά την αποχή του ΠΑΣΟΚ από τις ευρωεκλογές, καταργήθηκε και το ανώτατο όργανο του Κινήματος, το Συνέδριο του"......
"Οι αντιδημοκρατικές αυτές μεθοδεύσεις επιβάλλουν σε κάθε δημοκράτη να αντισταθεί ώστε να τις ακυρώσει. Χωρίς περιστροφές και δεύτερες σκέψεις", λέει καλώντας τους συντρόφους του και δη όσους έζησαν πριν από 40 χρόνια την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και συνέπραξαν στην πορεία του που άλλαξε τη ζωή στην Ελλάδα προς το καλύτερο, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
"Η σημερινή κατάσταση της περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας, της δημοκρατίας υπό απειλή, της πολιτικής σε ομηρεία κύκλων συμφερόντων δεν πάει άλλο. Είναι η ώρα της εκκίνησης ώστε η παράταξη να αποκτήσει ξανά αξιόπιστη κομματική έκφραση. Να αποτελέσει τον καταλύτη στη λύση του ελληνικού ζητήματος. Από τη κεντρική της θέση, να ξαναγίνει για τον πολίτη πρώτη επιλογή. Θα προχωρήσουμε και θα πετύχουμε", λέει, κηρύσσοντας στην πραγματικότητα τον αγώνα ...ανατροπής του Βενιζέλου.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;