Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ρεπούση: «Δεν υπήρξε γενοκτονία των Ελλήνων»

http://i.ytimg.com/vi/5VVNnd1SRuM/hqdefault.jpg

Ξεπέρασε κάθε όριο η απίστευτη Ρεπούση

Αμετανόητη και προκλητική, η «αδιάβαστη» καθηγήτρια – βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, ξεπέρασε χθες κάθε όριο, αφού έπειτα από όλα τα υπόλοιπα, τώρα δεν βλέπει ούτε την Γενοκτονία των Ποντίων.

Συνεχίζοντας να προκαλεί σε κάθε ευκαιρία και με αφορμή την προχθεσινή επιστολή των 38 βουλευτών της ΝΔ προς τον πρωθυπουργό, η γνωστή για τον… συνωστισμό της Σμύρνης βουλευτής έδρασε δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με ανάρτησή της στο twitter παρέπεμψε σε ένα άρθρο του Α. Λιάκου, σύμφωνα με το οποίο η Γενοκτονία των Ποντίων δεν μπορεί να αναγνωριστεί.
«Αντί σχολίου, για την τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ, παραπέμπω στο Α. ΛΙΑΚΟΣ: «Βγάλτε τους νεκρούς από τη ζυγαριά!» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Ρεπούση, επιβεβαιώνοντας ότι πολεμά μετά μανίας καθετί ελληνικό.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που έχει χαρακτηρίσει «νεκρή γλώσσα» τα αρχαία ελληνικά, που έχει παραπέμψει «ό,ποιον επιθυμεί ορθόδοξη διδασκαλία όχι στα σχολεία αλλά στα κατηχητικά» και έχει αρνηθεί την ιστορικότητα του χορού του Ζαλόγγου.

Έχοντας βαθύτατες προκαταλήψεις, κατάφερε κατά το παρελθόν να στρέψει εναντίον της ακόμη και στελέχη του ίδιου του κόμματός της, της ΔΗΜΑΡ, τα οποία έχει καταφέρει να βγάλει εκτός εαυτού.

Πηγή «Δημοκρατία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;