Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Σταυρώνουν παιδιά, ενώ Χριστιανοί πωλούνται για σεξουαλική δουλεία.

http://www.agioritikovima.gr/media/k2/items/cache/11f5f4c1d0f641c577f51ca39c7ddfc5_XL.jpg
"Τα σώματα των ανθρώπων που εκτελούνται τοποθετούνται για δημόσια προβολή, συχνά σταυρωμένα για τρεις ημέρες ως μια προειδοποίηση προς τους κατοίκους της περιοχής,".

Έκθεση από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών έχει καταχωρήσει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράττονται από τους λεγόμενους αντάρτες στη Συρία με την επονομασία "Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε" (LIH).
Το LIH ελέγχει σήμερα περίπου το ένα τρίτο του εδάφους της Συρίας και του Ιράκ.
"Εκτελέσεις σε δημόσιους χώρους έχουν γίνει κατά συρροή στις ελεγχόμενες περιοχές Ar-Rakka και Aleppo Governorate," -αναφέρει η έκθεση της επιτροπής, η οποία έχει ημερομηνία 13 Αυγούστου και δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μαχητές του LIH αναγκάζουν τους κατοίκους να είναι παρόντες στις εκτελέσεις. Πριν από την εκτέλεση της ποινής ισλαμιστές μαχητές ανακοινώνουν δημοσίως τα «εγκλήματα» των θυμάτων.
"Οι αστικές περιοχές έχουν γίνει σκηνή ακρωτηριασμών, δημόσιου εξευτελισμού ή σταύρωσης", - λέει η έκθεση.
Οι πληροφορίς που φτάνουν για το Ιράκ είναι τρομακτικές. Σπίτια που άνηκαν σε χριστιανικές οικογένειες στιγματίζονται με το σήμα που δείχνει πως προορίζονταιγια σφαγή. Ακόμα και παιδιά έχουν σταυρώσει, ενώ Χριστιανοί πωλούνται για σεξουαλική δουλεία.
Το LIH έχει προβεί σε αφάνταστες αγριότητες στην περιοχή εναντίον των χριστιανών. Πιστεύεται ότι πάνω από 400.000 Χριστιανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Οι ισλαμιστές αντάρτες τους έστειλαν τελεσίγραφο: είτε να φύγουν, είτε να υποστούν το "θάνατο από το σπαθί ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;