Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Έτσι είναι… Αφού δεν τους μαζεύει κανείς βγαίνουν κι από πάνω… Ο Νίκος Παπανδρέου μιλά για τσάκισμα του οράματος της δημοκρατίας!!!!

Έτσι είναι… Αφού δεν τους μαζεύει κανείς βγαίνουν κι από πάνω… Ο Νίκος Παπανδρέου μιλά για τσάκισμα του οράματος της δημοκρατίας!!!!

Δεν φτάνει που σε συνεργασία με τον αδερφό του (τον γνωστό και μη εξαιρετέο ΓΑΠ) πρόσφεραν τη χώρα στο πιάτο των διεθνών τοκογλύφων, ο Νίκος Παπανδρέου έχει τα μούτρα και μιλάει για Δημοκρατία… Εμ, έτσι είναι αφού δεν φροντίζει κανείς να τον μαζέψει… Στα οράματα του ΠΑΣΟΚ, που «καταποντίστηκαν στην εφαρμογή τους, από τα μικροσυμφέροντα και το ίδιο το ελληνικό κράτος», αναφέρεται σε παρέμβασή του λίγο πριν από τα 40ά γεννέθλια του ΠΑΣΟΚ ο γιος του ιδρυτή του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος!!!!!
Με άρθρο του στη Real News, μιλά για ένα κράτος ανυπόφορο και αναποτελεσματικό και εξηγεί πως «έτσι τσακίστηκε το όραμα της πραγματικής δημοκρατικής διαδικασίας».
Διότι μπορεί σε ένα μέρος του το άρθρο να είναι νοσταλγικό, αφού θυμάται πως τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη του 1974, «Το Καστρί είχε πλημμυρίσει με κόσμο. Επικρατούσε ένας »γόνιμος» πανικός. Το πάθος και τον ενθουσιασμό δεν μπορούσε κανείς να τα αγγίξει με τα χέρια του, να τα γευτεί στον αέρα. Κάτω από τέτοιες συνθήκες »γράφτηκε» το τελικό κείμενο με το οποίο ανακοινώθηκε η ίδρυση του ΠΑΣΟΚ». Συνεχίζεται όμως σε πιο …αιχμηρούς τόνους, εξηγώντας πώς πολλά σωστά αρχικά οράματα του ΠΑΣΟΚ καταποντίστηκαν. Πώς «τα αρνητικά αποτελέσματα στη »διαχείριση» των οραμάτων έβλαψαν τα ίδια τα οράματα»…
Άντε γεια…

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;