Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Ανάπτυξη της βρετανικής οικονομίας με στυλοβάτες τις πόρνες και τους πρεζέμπορους!

http://3.bp.blogspot.com/_WVUPEX1P0TI/S6n_YuQJLVI/AAAAAAAABmM/64qsaUkQzRc/s1600/narkotikaXscan_1196858115_119685813.jpg

Η βρετανική οικονομία παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια μια σταθερή ανάπτυξη με αποτέλεσμα να ξεπεράσει ακόμα και τη γαλλική οικονομία, σύμφωνα με το Κέντρο Οικονομικών και Εμπορικών Ερευνών (CEBR). Ο τρόπος όμως που κατάφερε η Βρετανία να το κάνει αυτό, θεωρείται κάπως… ανορθόδοξος, αφού υπολόγισε στους εθνικούς λογαριασμούς τον αγοραίο έρωτα και τα ναρκωτικά.
Αν και ο συνυπολογισμός των εσόδων από τις παράνομες δραστηριότητες είναι σύμφωνος με τους νέους κανόνες της ΕΕ, η Γαλλία αρνήθηκε να συμμορφωθεί με αυτούς, επειδή δεν θεωρεί ότι «δεν είναι εκούσιες δραστηριότητες».
Έτσι, η βρετανική οικονομία βρέθηκε στην πέμπτη θέση, σε παγκόσμιο επίπεδο, ρίχνοντας την γαλλική στην έκτη, με την πορνεία να ενισχύει την οικονομία του Ηνωμένου βασιλείου περίπου 5,7 δισ. στερλίνες μέσα στο 2013, ενώ το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών 6,62 δισ. στερλίνες.
Επίσης, το βρετανικό ΑΕΠ αναμένεται να ανέλθει στα 2,828 τρισ. Δολάρια φέτος, έναντι 2,827 τρισ. δολαρίων του γαλλικού ΑΕΠ.
Σύμφωνα με το CEBR η βρετανική οικονομία αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά τα επόμενα έτη, παρά τις ανησυχίες που υπάρχουν, σε αντίθεση με τη γαλλική η οποία κατέγραψε μικρή ανάπτυξη φέτος, επηρεασμένη από την κρίση στην ευρωζώνη.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;