Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ισλαμικό παρακράτος στην Ευρώπη! Αστυνομία της Σαρίας απαγορεύει την είσοδο των Ολλανδών αστυνομικών σε «ισλαμικές» περιοχές!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανέλαβαν δράση μουσουλμανικά σώματα περιπολίας ακόμα και την Πρωτοχρονιά στην Χάγη για να μην θίγεται η φάρα του προφήτη… Η ολλανδική αστυνομία έχει κριθεί πλέον ανεπαρκής και ακατάλληλη στην αστυνόμευση των ισλαμικών γκέτο της χώρας και είδηση που βρήκε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες φανερώνει την εγκληματική απραξία των ευρωπαίων ηγετών που δεν μπορούν να διαχειριστούν την μουσουλμανική επέλαση στις χώρες τους.
Οι αστυνομικές αρχές της Ολλανδίας δεν μπορούν να εφαρμόζουν πια το νόμο σε περιοχές όπου ζουν μουσουλμάνοι μετανάστες με την πολιτική αρχή της χώρας να στρατολογεί σαλαφιστές μουσουλμάνους (άκρως συντηρητικούς μουσουλμάνους) για να επανδρώσει τις νέες αστυνομικές περιπόλους στα μουσουλμανικά γκέτο. Η νέα μουσουλμανική αστυνομία της Ολλανδίας είναι αρμόδια για την ευνομία σε περιοχές γύρω από τα ισλαμικά τεμένη και τους εμπορικούς δρόμους στις πόλεις όπου διαμένουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες. Η απουσία της τυπικής αστυνομίας από αυτές τις περιοχές κρίθηκε απαραίτητη και για την ασφάλεια των ίδιων των αστυνομικών οργάνων, τα οποία είχαν πολλάκις δεχτεί επιθέσεις από νεαρούς μουσουλμάνους, αλλά και για την αποφυγή προσβολής των ισλαμικών κανόνων που τηρούνται από τους μουσουλμάνους εντός των κοινοτήτων τους. Τι καλύτερη λύση, δηλαδή, από την δημιουργία ειδικού ισλαμικού σώματος ασφαλείας σε ευρωπαϊκό έδαφος!…
Μάλιστα, το ειδικό μουσουλμανικό σώμα ασφαλείας έδωσε το παρόν και κατά την διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς στις μουσουλμανικές γειτονιές, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση ορισμένων Ολλανδών βουλευτών. Ο βουλευτής Joram van Klaveren και το μέλος του κόμματος VNL, Louis Bontes εξέφρασαν την οργή τους για την συνεργασία του αστυνομικού τμήματος της Χάγης και των μελών του τζαμιού As-Sunnah. Εθελοντές από το εν λόγω τζαμί ανέλαβαν την περιπολία στις περιοχές Transvaal και Schilderswijk της πόλης κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για την Πρωτοχρονιά, με σκοπό την αποτροπή επεισοδίων κυρίως από μέρους νεαρών μουσουλμάνων. Οι εθελοντές έλαβαν μάλιστα από την διοίκηση της πόλης για την… αφιλοκερδή τους δράση τουριστικά κουπόνια.
Το «Κόμμα για την Ολλανδία» (VNL) έκρινε την συγκεκριμένη κίνηση ως απαράδεκτη, υποστηρίζοντας ότι η ολλανδική κυβέρνηση «δεν θα έπρεπε να αντικατασταθεί από μουσουλμάνους εθελόντες στους δρόμους της χώρας». Παράλληλα, ο τέως επικεφαλής του «Κόμματος για την Ελευθερία» δήλωσε σχετικά με τη νέα πραγματικότητα στην χώρα: «Είναι λανθασμένη ανάπτυξη, γιατί μια εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση, της οποίας ο εκπρόσωπος τύπου είπε ότι δεν πιστεύει στα παγκόσμια ανθρώπινα δικαιώματα και ότι η ολλανδική κοινωνία είναι χτισμένη πάνω σε μια άθεη βάση, δεν θα έπρεπε να γίνει συνέταιρος στην κοσμική μας κυβέρνηση».
Με τον πρόσφατο επικεφαλής του «Κόμματος της Ελευθερίας» στην πόλη της Χάγης, Leon de Jong, να καταθέτει σειρά ερωτημάτων στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης σχετικά με την δημιουργία του ισλαμικού σώματος περιπολίας στην πόλη, αποκαλώντας το νεοϊδρυθέν σώμα «αστυνομία της σαρίας». «Αυτού του είδους η ισλαμοποίηση υποβαθμίζει την αρμοδιότητα της αστυνομίας. Η αστυνομία θα έπρεπε να ελέγχει τους δρόμους. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε καμία περίπτωση χώρος για κανένα είδος επιβολής του ισλαμικού νόμου στην Χάγη», δήλωσε μέσω των γραπτών αναφορών που κατέθεσε στο τοπικό συμβούλιο της πόλης.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;