Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Άλλη μια κωλοτούμπα και σωθήκαμε!

 http://grundschule-hamm.de/assets/images/rolle.jpg

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η «χαριτωμένη» για πολλούς λέξη κολουτούμπα, είχε μπει για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία αυτής της χώρας με την έναρξη της μνημονιακής κατοχής και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας σε ξένους, ανθέλληνες τοκογλύφους.
Τότε για πρώτη φορά εμφανίστηκε η κολουτούμπα από τον αξιότιμο αρχηγό του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κ Καρατζαφέρη, που έσπευσε να στηρίξει τον «μεγάλο» ΓΑΠ στην υπογραφή του πρώτου μνημονίου της χώρας και στην εδραίωση της γερμανικής μνημονιακής κυριαρχίαςς. Ένας αρχηγός υποτίθεται ενός δεξιού, για πολλούς ακροδεξιού κόμματος, συμμαχούσε κάνοντας την μεγάλη κολουτούμπα με τον αρχηγό του υποτιθέμενου αριστερού σοσιαλιστικού κόμματος προς δόξα της αλυσόδεσης της χώρας στην μνημονιακή κατοχή.

160514190635_5029

Αλλά η μεγαλύτερη και πιο θεαματική κολουτούμπα ήρθε δυο περίπου χρόνια αργότερα από τον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, αξιότιμο κ Σαμαρά. Αυτός, ενώ ήταν από τους μεγαλύτερους μαχητές κατά των μνημονίων έγινε ξαφνικά  ο μεγαλύτερος υποστηριχτής της ξένης κατοχής της χώρας και όλα αυτά με το αντίτιμο να φορέσει την… πρωθυπουργική τήβεννο για να καμαρώνει στους φωτογράφους του Μαξίμου σαν ο νέος πολιτικός ηγέτη της χώρας, που όμως καταστρέφονταν με γοργούς ρυθμούς. Ήταν η πιο μεγάλη πολιτική κολουτούμπα της ελληνικής πολιτικής ιστορίας. Ο νέος πρωθυπουργός  είχε μεταλλαχτεί στον μεγαλύτερο υποστηριχτή της μνημονιακής καταστροφής και της εξόντωσης κυριολεκτικά της ελληνικής κοινωνίας.
Τώρα μετά την θριαμβευτική ανάδειξη στην εξουσία ενός καινούργιου κόμματος που για πρώτη φορά κατάφερε να μιλήσει με εθνική αξιοπρέπεια και να ανυψώσει το καταρρακωμένο ηθικό ενός βομβαρδισμένου λαού, βλέπουμε ξανά να προβάλλεται ο όρος κολουτούμπα, για την… σωτηρία όπως υποστηρίζεται της χώρας. Πιέζουν τον Σύριζα να κάνει την μεγάλη κολουτούμπα γιατί, όπως ισχυρίζονται, μόνο έτσι θα σωθεί η χώρα, δηλαδή θα συνεχιστούν τα μνημόνια και η «σωτήρια» καταστροφή της Ελλάδας ενώ η κοινωνία που δεν αντέχει άλλο ξεζούμισμα θα εξακοντιστεί στον Καιάδα καθώς έχει… αρχίσει και γίνεται αρκετά ενοχλητική στο Ράϊχ του Βερολίνου!
Μόνο μια κολουτούμπα θα μας «σώσει», όπως υποστηρίζουν όλοι αυτοί, δοσίλογοι και γερμανόδουλοι που επί πέντε χρόνια έπιναν το αίμα του κοσμάκη!
Η κολουτούμπα είναι λοιπόν η μόνη «σωτηρία» του ελληνικού έθνους. Μόνο που αυτό το έθνος θα είναι πια θλιβερό παρελθόν, και θα μείνει στην ιστορία σαν το… έθνος της μεγάλης κολουτούμπας!!!
Ω μη γένοιτο!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;