Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Αχλαδόμηλο: Ένα παράξενο φρούτο!

perierga.gr - Αχλαδόμηλο: Ένα ολοκαίνουργιο φρούτο!Μπορεί να μην έχει ακόμη κάποια επιστημονική ονομασία όμως ενθουσίασε με τη γεύση του τους πρώτους τυχερούς που δοκίμασαν το ολοκαίνουργιο φρούτο “papple”, κάτι μεταξύ μήλου και αχλαδιού!
“Στην ουσία πρόκειται για μια διασταύρωση μεταξύ των ασιατικών και ευρωπαϊκών αχλαδιών που κατέληξε σε έναν καρπό που έχει τη γεύση μήλου και την υφή αχλαδιού”, λέει ο υπεύθυνος γεωπόνος των “Marks & Spencer” στη Βρετανία Shazad Rehman.
perierga.gr - Αχλαδόμηλο: Ένα ολοκαίνουργιο φρούτο!
Το ολοκαίνουργιο φρούτο φέρει την ονομασία Τ109 και πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Βρεατανίας την επόμενη εβδομάδα. “Έχει υπέροχη δροσερή γεύση και αποτελεί την ιδανική εναλλακτική επιλογή αντί ενός μήλου”, συμπληρώνει ο Shazad.
perierga.gr - Αχλαδόμηλο: Ένα ολοκαίνουργιο φρούτο!
Το T109 καλλιεργείται στη Νέα Ζηλανδία με μεγάλη επιτυχία, ενώ αναμένεται να αυξηθεί η ζήτησή του στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το 2015. “Θέλουμε οι πελάτες μας να δοκιμάζουν νέες γεύσεις και καρπούς πέρα από τα συνηθισμένα. Για το λόγο αυτό νομίζω ότι το… αχλαδόμηλο θα κάνει θραύση!”, επισημαίνει ο υπεύθυνος των Μ&S.
perierga.gr - Αχλαδόμηλο: Ένα ολοκαίνουργιο φρούτο!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;