Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ



680_1451278788500139_8075487578161537553_o»Στο όνομα του  Ελεήμονος Θεού»

»Στο όνομα των δικαίων μαρτύρων που θυσίασαν  το καθαρό αίμα τους για τον εξαγνισμό της Συριακής γης»

Ο ουρανός σαν δάκρυα να βρέξει απελευθέρωση και καλοσύνη και να αφανίσει από τη ζωή μας το Τζιχάντ.
Ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τον κόσμο αν η ανθρωπιστική και πνευματική του παιδεία μετουσιωθεί σε υλική , πραγματική δύναμη.
Όταν η θεωρία γίνεται πράξη, και η ιδέα ψυχή, τότε οι μάζες υπερβαίνουν την υλική ζωή
Αυτό που συμβαίνει στον σημερινό ταραγμένο κόσμο μας επιβεβαιώνει την ανθρωπιστική και πνευματική υπεροχή επί του χαοτικού, άγριου πολέμου .
Η εικόνα της σημερινής απόλυτης καταστροφής   είναι απλά ο κανόνας της ιδεολογίας της καταστροφής και της μαζικής ανθρωποκτονίας.
Είναι η εικόνα του ιδιωτικού συμφέροντος, με την έννοια της εδραίωσης μιας παγκόσμιας νομιμοποίησης του επικυρίαρχου Ιμπεριαλισμού…της εδραίωσης της έννοιας της ζωής, ως μια  επιβίωσης στη ζούγκλα…της εδραίωσης της επικράτησης  του ισχυρότερου…
Είναι η απόλυτη εικόνα της επιβεβαίωσης της λειτουργίας ενός διεθνούς κέντρου ελέγχου για τον καταμερισμό και τη διακίνηση όλων των υλικών αγαθών και των ρευστών.
Κάποτε δεσμευόμασταν στον εκλεκτό της καρδιάς μας και της αγάπης μας.
Τώρα στον κόσμο της ελεύθερης οικονομίας, υποχρεωνόμαστε να αποδεχθούμε ως ανθρώπους αυτούς που συμεριφέρονται ως  Λύκοι και αιμοβόρα ζώα.
{Ηγέτη Λαέ  των Αράβων, Ηγέτη Συριακέ Λαέ …}
Στο παρελθόν , οι αραβικοί λαοί οδηγούνταν με γνώμονα την αντεκδίκηση  και γίνονταν ένα ηφαίστειο για τα εθνικά συμφέροντά τους. ‘Οπου και αν συνέβαινε αυτό, σε οποιοδήποτε σημείο του αραβικού κόσμου, προκαλούσε έναν διαδραστικό σεισμό  που ενσωμάτωνε όλους τους Άραβες στον κοινό αγώνα.
Σήμερα που οι καταστροφές επιδεινώνονται, σήμερα που οι Τζιχαντιστές κινούνται ελεύθερα, κανένας δεν επιθεωρεί, κανένας δεν επιβλέπει.
Τη δική μας αρένα, βλέπει μόνο ο Παντεπόπτης  Θεός .
Στα δικά μας  στρατόπεδα έχουμε ενταχθεί και οι ίδιοι ως πρόσφυγες πολέμου που θέλουν να ελευθερωθούν   από τα βάθη του σκότους που πλακώνουν το στήθος μας.
Με την φωνή μας να φθάνει  στον ουρανό καλούμε τον Αραβισμό  στην αποκατάσταση  του ένδοξου Σταυρού και στη μετάβαση προς  τη Μεγάλη Συριακή Αραβική Αναγέννηση.
Μόνο με την ενότητα θα δημιουργήσουμε ένα λαμπρό μέλλον, χέρι-χέρι, όπως άλλοτε.
Ζητάμε και πάλι από το αραβικό ισλαμικό μπλοκ την αποκατάσταση  της ισλαμικής πίστης και ειδικότερα την προσέγγισή της σχετικά με τη δυνατότητά για ειρηνική συνύπαρξη αφενός μεταξύ όλων  των μουσουλμάνων και αφετέρου και με τους χριστιανούς .
Ενσπείρουν τα δαιμόνια των θρησκευτικών και εθνοτικών συγκρούσεων και  το ίδιο όπλο χρησιμοποιούν για να υποβάλλουν και την Παλαιστίνη σε καθημερινή αιμορραγία. Από εμάς απαιτούν την συγκάλυψη όλων αυτών των  γεγονότων που πρωτίστως τα βιώνουμε  σε όλα τα επίπεδα του έθνους μας.
Οι προτάσεις των ΗΠΑ είναι κακόβουλες. Μια σύζευξη  των πραγματικών αναγκών των αραβικών λαών  και των αμερικανικών στόχων-συμφερόντων είναι άτοπος. Ως εκ τούτου προσπαθούν να  αλλάξουν το χάρτη, τις ισορροπίες και τον πολιτισμό της Μέσης Ανατολής στο σύνολό της.
Εμείς οι Σύριοι, εμμένουμε στα δικά μας πολιτισμικά σημεία αναφοράς και στην υπεράσπιση των εθνικών περιουσιακών μας στοιχείων.
Στόχος τους είναι η διάλυση και ο κατακερματισμός του έθνους μας, με κριτήριο  τα συμφέροντα του Ισραήλ και αυτό το βλέπουμε από το αίμα που ρέει άφθονο στη Συρία και στις αδερφικές χώρες της Λιβύης, του Ιράκ , της Υεμένης και αλλού…
Η δε επιθετικότητα της Σαουδικής Αραβίας είναι πλέον κατάφωρη τόσο για την Υεμένη, όσο και για τον κάθε αδελφό μας .
Οι χώρες του Κόλπου είναι μια μεγάλη αυτοκρατορία και μπορούν να επιβάλουν την παρουσία τους και τις δικές τους συντεταγμένες  στον κόσμο .
Ως εκ τούτου, οι Άραβες θα έπρεπε ενωμένοι να σπεύδουν  με  ένα χέρι και μια καρδιά για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των Αράβων σε μια δοκιμαζόμενη χώρα.
Αντ’ αυτού, ο Αραβικός Σύνδεσμος παρά την επίμονη πρόσκλησή μας ως αραβικό έθνος να τοποθετηθεί στην οργανωμένη σύγχρονη  εισβολή στη Συρία και απέναντι των εισβολέων  μας, αδρανεί προκλητικά.
Όμως, το Αραβικό έθνος μας δεν θα πεθάνει. Αντίθετα, ο δικός τους κακώς εννοούμενος »αραβικός εθνικισμός»  θα παραμείνει στην ιστορική μνήμη ως ένα βρώμικο εργαλείο εξυπηρέτησης των επιτεθέμενων εχθρών μας.
Εμείς δεν υποστηριζόμαστε από Διεθνείς Συμμαχίες και Συνδέσμους.
Συμμαχεί    η προσωπική πίστη του καθένα με το αλυτρωτικό  πνεύμα μας.
Συμμαχούμε με τους  μάρτυρες- ήρωες της πατρίδα μας που μπήκαν μπροστά κρατώντας τη σημαία μας για να απελευθερώσουν τη γη μας από τους εγκληματίες του κοινού ποινικού Δικαίου.
Αδιαμφισβήτητα, έχουμε ανάγκη  την  ενότητα με τους Άραβες στον αγώνα μας  ενάντια στην Αποικιοκρατία, τον Ιμπεριαλισμό και το Σιωνισμό. Χρειαζόμαστε την αραβική αλληλεγγύη με γνώμονα τους κινδύνους που ελλοχεύουν  για τη διατήρηση ενός υγειούς αραβικού έθνους.
Εμείς θα πολεμήσουμε την αποικιοκρατία σε όλες τις μορφές της και θα αψηφήσουμε τις πιθανότητες αποτυχίας μας.
Θα πολεμήσουμε για την αποκατάσταση των νομίμων δικαιωμάτων μας και για την επανεκκίνιση της οικονομίας μας και της ανάπτυξης στη βάση της ενεργειακής μας και πρωτογενούς αυτάρκειας  και στην υλοποίηση της βιομηχανικής επανάστασης.
Αρνούμαστε την απόγνωση. Έχουμε άσβεστη την ελπίδα για ένα λαμπρό μέλλον . Για την οικοδόμηση μιας ισχυρής σύγχρονης Συριακής Αραβικής επικράτειας, που θα είναι σε θέση να απαντήσει στις υπερατλαντικές φιλοδοξίες και στους πολλαπλούς κινδύνους της τωρινής καθημερινότητας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;