Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΚΟΤΕΣ», ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ… «ΣΥΚΙΕΣ»


ImageHandler.ashx

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μονό την έντονη οργή μας προκαλεί η προκλητικότατη δήλωση του υποτιθέμενου «φιλέλληνα», προέδρου της Κομισιόν κ Γιούγκερ, ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι… κότες.
Ο απαράδεκτος αυτός χαρακτηρισμός γίνεται όταν την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός του, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, ο κ Ξαβιέ Μπετέλ, πλέει…σε πελάγη ευτυχίας καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να παντρευτεί τον Βέλγο αγαπημένο του, Γκοτιέ Ντεστενέ.
Συγκριμένα σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί την ερχόμενη εβδομάδα, 15 Μαΐου. Όλα αυτά, λίγους μήνες μετά την νομιμοποίηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών σε αυτή την  χώρα.
Ανάμεσα στους καλεσμένους στο περίφημο αυτό γάμο αναμένεται να είναι και ο πρωθυπουργός του Βελγίου, επίσης γνωστή… «συκιά», κ Σαρλ Μισέλ. Ο 42χρονος Μπετέλ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παντρευτεί με τον Ντεστενέ, έναν αρχιτέκτονα με τον οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης από το 2010.
Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση των «συκιών» που τολμά να χαρακτηρίζει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις σαν…κότες, όταν επί δεκαετίες και συχνά με πολύ δύσκολες συνθήκες κρατούν ψηλά το λάβαρο της εθνικής μας κυριαρχίας από την εξ ανατολών απειλή, για την οποία αυτές οι συκιές δεν δίνουν φράγκο.
Αυτοί είναι οι σύμμαχοι και εταίροι μας!
Αίσχος και πάλι Αίσχος!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;