Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το πρόβλημα τους είναι ότι στην τρελή αυτή χώρα οι κάτοικοι της προτιμούν να αυτοκτονήσουν, αντί να τους οδηγήσουν αυτοί οι ίδιοι στην όμορφη πολύχρωμη τους κρεμάλα.


Mono oi Ellhnes 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ουδέποτε στην σύγχρονη ελληνική ιστορία δεν είχαμε τόσες πολλές εν ψυχρώ παρεμβάσεις ξένων παραγόντων σε μια δημοκρατική διαδικασία μέσα στην χωρά μας, οι οποίοι όμως υποστηρίζουν ότι δεν… πρέπει να παρέμβει κανένας γιατί οι Έλληνες… έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν μόνοι τους!!!
Ουδέποτε στην σύγχρονη πολιτική ιστορία μας δεν είχαμε τόσες πολλές άμεσες απειλές ξένων παραγόντων ότι θα μας κατασπαράξουν, υποστηρίζοντας ότι θα μας… σώσουν ότι και να γίνει και ότι θα μας βοηθήσουν με το να μας… βουλιάξουν πιο γρήγορα στον πάτο της μνημονιακής τους «σωτηρίας»!!!
Ουδέποτε δεν ξευτιλίστηκαν σε τέτοιο βαθμό όλες οι νόμιμες διαδικασίες της Ευρωπαϊκής, (σοϊμπλικής πια), Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της ομοφωνίας των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ουδέποτε η Ευρώπη δεν είχε το σημερινό χαλί καθώς έχει μετατραπεί, όπως το τονίζουν οι περισσότεροι διεθνώς γνωστοί οικονομολόγοι, σε ένα τοκογλυφικό παραμάγαζο που όλα υπολογίζονται με αριθμούς και νούμερα.
Ποτέ άλλοτε στην σύγχρονη ελληνική ιστορία το ελληνικό πολιτικό σύστημα στο μεγαλύτερο του μέρος δεν είχε προδώσει σε τέτοια έκταση τους πολίτες αυτής της χώρας, έχοντας λεηλατήσει την ελληνική οικονομία, έχοντας στείλει χιλιάδες στην αυτοκτονία και έχοντας προβληθεί σαν… ο μεγάλος «σωτήρας» της Ελλάδας.
Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πάντα μια χώρα περιορισμένης ανεξαρτησίας, αλλά τώρα καλούμαστε και επίσημα πλέον, χάριν της «σωτηρίας» μας, να γίνουμε μια χώρα μπανανιακής αποικιοκρατίας.
Εκείνο που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι όλοι αυτοί οι ευρωπαϊκοί λιμοκοντόροι που στην ουσία είναι θλιβερά ανδρείκελα μιας αδίστακτης παρασκηνιακής ελίτ, μισούν με μανία κάθε τι το ελληνορθόδοξο, μισούν κάθε τι που έχει σχέση με την ελληνική νοοτροπία, μισούν την καταπληκτική ελληνική περίπτωση πως επέζησε αυτή η χώρα δια μέσω των αιώνων με τόσες συμφορές, μισούν την όποια ελληνική αντίδραση σε κάθε ευρωπαϊκή διαστροφή, στην όποια αντίδραση στον αρρωστημένο προοδευτισμό τους. Όσοι έχουν ζήσει στην Ευρώπη θα καταλάβουν καλυτέρα τι εννοώ.
Το πρόβλημα τους ήταν και είναι πως μπορεί αυτή η χώρα να υπάρχει ακόμα, χωρίς να έχει το κεφάλι στα σκέλια, χωρίς να υπακούει σαν το πειθήνιο σκυλάκι στις αιμοβόρες διαθέσεις τους, χωρίς να θεοποιεί και να λατρεύει όλες τις ανώμαλες ορέξεις τους.
Το πρόβλημα τους είναι ότι στην τρελή αυτή χώρα οι κάτοικοι της προτιμούν να αυτοκτονήσουν, αντί να τους οδηγήσουν αυτοί οι ίδιοι στην όμορφη πολύχρωμη τους κρεμάλα.
Το πρόβλημα τους είναι ότι ζηλεύουν αυτή την χώρα που τις περισσότερες μέρες του χρόνου έχει λιακάδα, ενώ εκείνοι πνίγονται από τις σκοτεινές αναθυμιάσεις του πολιτισμού τους.
Το πρόβλημα τους είναι ότι η Ελλάδα του 2015 έσπασε με απροσδόκητο τρόπο το ευρωπαϊκό τους μονοπώλιο και αυτό είναι που τους εξοργίζει, τους έχει μανιάσει όσο τίποτα.
Δεν είναι το πρόβλημα τους τα χρήματα που θα πρέπει να μας δώσουν σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχουν υπογράψει. Το μεγάλος τους πρόβλημα, η μεγάλη τους αγωνία, είναι ότι αν επιτύχει αυτή η ελληνική περίπτωση τότε θα έρθει και το δικό τους τέλος και η απελευθέρωση των λαών της Ευρώπης.
Από τους μίζερους, χαραμοφάηδες, τιποτένιους, απατεώνες, κλεφτές και αισχρούς Έλληνες, κρέμεται σήμερα όλη η… παγκόσμια κοινότητα, όλο το… παγκόσμιο οικονομικό σύστημα!
Στο χέρι μας είναι τι θα αποφασίσουμε την ερχόμενη Κυριακή.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;