Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο: Βρετανός τζιχαντιστής διαμαρτύρεται για τους αγενείς τρόπους των «συντρόφων» του


Ο Ομάρ Χουσείν κατηγορεί τους Άραβες τζιχαντιστές ότι του κλέβουν τα παπούτσια και τον φορτιστή κινητού!

Εκτελούν, σφαγιάζουν, απαγχονίζουν, βιάζουν, πυρπολούν, αφανίζουν οικογένειες και σπέρνουν τον πανικό… Οι ισλαμοφασίστες , όμως, ενοχλούνται από την αγένεια, άλλων… τζιχαντιστών.



Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Βρετανός Ομάρ Χουσείν που έχει γίνει μαχητής του Ισλαμικού Κράτους και «καταγγέλλει» τους Άραβες «συντρόφους» του ότι δεν έχουν τρόπους!

Σύμφωνα με τον Telegraph ο Χουσείν διαμαρτύρεται επειδή οι Άραβες τζιχαντιστές κλέβουν τα παπούτσια του, δεν ξέρουν να σχηματίζουν και να τηρούν την θέση τους στην ουρά, μιλούν δυνατά, δεν σέβονται τον προσωπικό του χώρο, τρώνε σαν παιδιά και χρησιμοποιούν τον φορτιστή του κινητού του.

Ο Χουσείν που εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ στη Μεγάλη Βρετανία, πριν αποφασίσει να εγκαταλείψει τη χώρα για να μεταβεί στην Συρία, όπου υποσχέθηκε πίστη στο Ισλαμικό Κράτος και έγινε ένας ακόμα αιμοδιψής δολοφόνος στο όνομα του ιερού πολέμου, κατηγορεί τους υπόλοιπους Σύρους και Άραβες τζιχαντιστές σε κείμενό του που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, λοιπόν, ο 27χρονος Βρετανός υποστηρίζει ότι οι υπόλοιποι τρομοκράτες αγνοώντας ότι κοιμάται, φωνάζουν διακόπτοντας τον ύπνο του, πως δεν οδηγούν καλά κι ότι έχουν τη συνήθεια να κοιτούν επίμονα τους ανθρώπους.

Βέβαια, όπως επισημαίνει ο Telegraph δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός από το Χάι Γούικομπ διαμαρτύρεται για τις συνθήκες διαβίωσης με τους υπόλοιπους τζιχαντιστές.

Άλλωστε, προ μηνών σε σχετικό κείμενο, το οποίο υπέγραφε ως Αμπού Σαίντ αλ Μπριτάνι, προειδοποιούσε τους υπόλοιπους Δυτικούς που σκόπευαν να γίνουν μέλη του ΙΚ ότι θα συναντήσουν προβλήματα κουλτούρας.

Τότε είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε ειδικό αποφλοιωτή για να καθαρίζει πατάτες, ότι δεν μπορούσε να πλύνει τα ρούχα του και ότι δε μπορούσε να βρει μία νύφη.

«Οι Άραβες έχουν μοναδική κουλτούρα, που απέχει δραματικά από τον δυτικό τρόπο ζωής», είχε γράψει.

Στους κανόνες του savoir faire που έχει μάθει ο ίδιος συμπεριλαμβάνεται και η τήρηση της ουράς σε γραφεία, κάτι που ο ίδιος τόνισε πως γίνεται σεβαστή.

«Μπορεί να περιμένεις στην ουρά για μισή ώρα και μετά ένας Άραβας να έρθει και να πάει πρώτος», είχε αναφέρει, προσθέτοντας πως οι Άραβες δεν γνωρίζουν από κόκκινες γραμμές και δεν αφήνουν χώρο στους «αδελφούς» τους.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;