Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ «ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΝ» ΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ;


ΦΟΤΟ1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μέσα σε τρεις εβδομάδες από την έναρξη της ρωσικής επέμβασης στην Συρία, η ρωσική πολεμική αεροπορία έκανε 934 εξόδους και χτύπησε 819 στόχους των Τζιχαντιστών, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορεία ειδήσεων Sputnik και τον τουρκικό τύπο.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του ρωσικού Γενικού Επιτελείου, Andrey Kartapolov, τα πλήγμα της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας έχουν ήδη προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα ένοπλα τμήματα των Τζιχαντιστών με αποτέλεσμα να παρατηρείται ένα ογκούμενο κύμα λιποτακτών που προσπαθούν να απομακρυνθούν από τους στόχους των βομβαρδισμών.
ΦΟΤΟ2
Οι κύριοι στόχοι των Ρώσων είναι οι βάσεις των Τζιχαντιστών στις περιοχές Χαλεπιού, Lazkiye, İdlib και Humus και σύμφωνα με το ρωσικό Γενικό Επιτελείο, τα αεροπορικά πλήγματα στις περιοχές αυτές θα συνεχιστούν.
Σύμφωνα με τους Ρώσους υπάρχει ένας στρατηγικός δια διάδρομος επικοινωνίας από το Deyr ez-Zor της Συρίας προς τις περιοχές των Τζιχαντιστών στο Ιράκ, μέσω του οποίου επικοινωνούν οι δυνάμεις των Τζιχαντιστών.
Ήδη έχει παρατηρηθεί ένα μεγάλο κύμα Τζιχαντιστών να περνά τα σύνορα με την Τουρκία και να βρίσκουν εκεί «φιλόξενο’ καταφύγιο από τις δυνάμεις της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής. Ένα άλλο μικρότερο τμήμα των λιποτακτών καταφεύγουν στην Ιορδανία.
Όπως φαίνεται ότι δεν είχε γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια με τις σφαγές των χριστιανών και των άλλων από τους Τζιχαντιστές, έρχονται τώρα οι Ρώσοι να «καθαρίσουν» την περιοχή από τους αδίστακτους δολοφόνους ισλαμιστές.
Το θέμα είναι η πιθανή προοπτική όλοι αυτοί οι λιποτάκτες να προωθηθούν σχεδιασμένα από τους Τούρκους προς την δική μας μεριά, και εδώ θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;