Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ο Ορμπάν κατονόμασε τον Σόρος ως τον νούμερο 1 εκείνων των «ακτιβιστών» που θέλουν να υπονομεύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη μέσω των «προσφύγων»


Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν κατηγορεί τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Τζορτζ Σόρος ότι είναι ένα εξέχον μέλος του κύκλου των "ακτιβιστών" που προσπαθούν να υπονομεύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη με το να υποστηρίζουν τους πρόσφυγες να έρθουν στην Ευρώπη από τη Μέση Ανατολή και πέραν αυτής.
«Το όνομά του είναι ίσως το ισχυρότερο παράδειγμα εκείνων που υποστηρίζουν το οτιδήποτε αποδυναμώνει τα εθνικά κράτη, που υποστηρίζουν τα πάντα που αλλάζουν τον παραδοσιακό ευρωπαϊκό τρόπο ζωής», δήλωσε ο Ορμπάν σε συνέντευξή του στο δημόσιο ραδιόφωνο Kossuth. «Αυτοί οι ακτιβιστές που υποστηρίζουν τους μετανάστες γίνονται ακούσια μέρος αυτού του διεθνούς δικτύου λαθρεμπορίου ανθρώπων».
Ομάδες «υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων» έχουν επικρίνει τον Oρμπάν για την οικοδόμηση ενός φράχτη από αγκαθωτό σύρμα στα σύνορα, και για την σκλήρυνση της νομοθεσίας για το άσυλο και την ενίσχυση της υποστήριξης του από τους ψηφοφόρους με την αντι-μεταναστευτική του ρητορική. Ο Σόρος, (εβραϊκής καταγωγής) ο οποίος γεννήθηκε στην Ουγγαρία και είναι ένας από τους μεγαλύτερους «φιλάνθρωπους» στην ανατολική Ευρώπη μέσω των ιδρυμάτων του και του πανεπιστημίου του, δίνει επιχορηγήσεις σε οργανισμούς που παρέχουν νομική συνδρομή στους αιτούντες άσυλο.
Ο Σόρος είπε σε μια δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι ένα σχέδιο έξι σημείων που δημοσιεύθηκε από το ίδρυμά του, βοηθά να «υποστηριχθούν οι ευρωπαϊκές αξίες», ενώ οι δράσεις του Όρμπαν «υπονομεύουν αυτές τις αξίες».


ΥΓ: Πάντως, το 1989, ο Orbán, ηλικίας τότε 29 ετών, έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα Σόρος (Soros Foundation) και έκατσε 4 μήνες στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.


Οι …βρυχηθμοί εναντίον του Ούγγρου Πρωθυπουργού


Όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε με επιχειρήματα αφορίζουμε και στιγματίζουμε: Η εύκολη λύση…
Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα προσφιλής στις πολιτικές και δημοσιογραφικές «πόρνες» (και στις «αριστερές»): Δεν επιχειρηματολογούν, αλλά αφορίζουν και στιγματίζουν τον …αντίπαλο…


Αυτόν τον κανιβαλισμό υπέστη και ο Βίκτορ Ορμπάν, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, διότι αντιτάχθηκε στις «προσφυγικές εισβολές»…

Φυσικά κανείς δεν απάντησε στην επιχειρηματολογία του Ορμπάν…

Ιδιαίτερα κανείς δεν μίλησε ΠΟΤΕ εναντίον του Σόρος που ο Ορμπάν καταγγέλλει:

«Το όνομά του είναι ίσως το ισχυρότερο παράδειγμα αυτών που υποστηρίζουν οτιδήποτε αποδυναμώνει τα εθνικά κράτη, αυτών που υποστηρίζουν όλα όσα αλλάζουν τον παραδοσιακό ευρωπαϊκό τρόπο ζωής».

Τόσα και τόσα έχουν καταλογιστεί για τον διαβόητο Σόρος, αλλά τα ελληνικά ΜΜΕ και οι πολιτικοί μας (όλων των αποχρώσεων) δεν έχουν βγάλει άχνα…

Αντίθετα όταν τολμήσει κανείς να μιλήσει εναντίον του Σόρος, ιδιαίτερα στο «μεταναστευτικό», καρατομείται, όπως ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας.

Είπε και άλλα ο Ορμπάν που παρασιωπούνται. Ας μας πουν το λάθος των απόψεών του οι λαλίστατοι δημοσιογραφικοί και πολιτικοί «μπράβοι» του 4ου Ράιχ.

Διαβάζουμε:

«Η Ευρώπη προδόθηκε από μια συνωμοσία που διέπραξαν ισχυροί χρηματιστές, η Αριστερά και μη αιρετοί αξιωματούχοι. Εάν δεν υπερασπιστούμε (τα συμφέροντά της), η ήπειρος δεν θα ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σε αυτή».

Ολόκληρο το ρεπορτάζ, εδώ
 


ΑΠΟΨΕΙΣ και επιχειρήματα περιμένουμε από τους λαλίστατους «μπράβους» και όχι ιαχές αφορισμών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;