Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτοφανείς και εντυπωσιακές αποκαλύψεις για τα δρώμενα στον πλανήτη και στην Ελλάδα από Σέρβο γεωπολιτικό


Λ1
Πριν από λίγες ημέρες ο Σέρβος εκδότης και αναλυτής της γεωπολιτικής Ντέγιαν Λούτσιτς (Dejan Lucic) μίλησε σχεδόν μία ώρα με τον δημοσιογράφο Βάσκο Έφτοφ (Vasko Eftov) στο κανάλι KANAL 5, αναλύοντας όλα τα γενόμενα στον πλανήτη και στα Βαλκάνια καθώς και για πολλά από όσα εκτιμά ότι θα έρθουν. Ο Λούτσιτς χρησιμοποίησε την γλώσσα του ρεαλισμού, όπως κάνει πάντα, χωρίς ν’ αφήνει να εννοηθούν κάποια πράγματα. Κυριολεκτούσε σε όλα, όσο σκληρά ή δυσάρεστα ήταν, χωρίς ασάφειες και υπονοούμενα. Χρησιμοποίησε την γλώσσα που έχει καταργηθεί σιωπηρά από τα κανάλια στην Ελλάδα. Ανέλυσε τα γεγονότα και επισήμανε τα μελλοντικά σχέδια των παγκόσμιων ηγετών, αλλά όπως λέει και ο ίδιος για τον εαυτό του «Δεν είμαι προφήτης αλλά παρακολουθώ τι γίνεται με τους σκιώδεις ηγέτες».

Εδώ καλές μου αναγνώστριες και καλοί μου αναγνώστες θέλω να σας πληροφορήσω ότι αναφέρω μόνο κάποια τμήματα από την απομαγνητοφωνημένη συνέντευξή του. Αναφέρω τα τμήματα και νοήματα που πιστεύω ότι είναι τα σπουδαιότερα, ομαδοποιώντας τα κατάλληλα ώστε να είναι καλύτερη η ανάγνωση. Ξεκινάω από τα διεθνή για να καταλήξω στα της ορθοδοξίας και Ελλάδος.
Ο Λούτσιτς λοιπόν είπε για τον Σόρος ότι το πραγματικό του όνομα είναι Σβάρτς (Schwarz) (Schwarz, στα γερμανικά σημαίνει “μαύρος”) και ότι ήταν συνεργάτης των Ναζί. Ήταν αυτός που συνέταξε την λίστα με τα κλοπιμαία των εβραίων από τους ναζί. Χαρακτήρισε τον Σόρος ως εγκληματία πολέμου, ο οποίος τώρα παρουσιάζεται ως φιλάνθρωπος. Δεν είναι φιλάνθρωπος αλλά ο πραγματικός του σκοπός είναι να καταστρέψει την δημοκρατία και τις ελεύθερες ιδέες. Είναι ένας «διάβολος» και γι αυτόν τον λόγο ο Πούτιν δεν θέλει την οργάνωσή του στην Ρωσία. Οι Ρότσιλντ είναι οι σκιώδεις αρχηγοί των τραπεζών σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Από κει και κάτω η ιεραρχία έχει ως εξής. Ο Ροκφέλλερ είναι αρμόδιος για τις ΗΠΑ και ο Σόρος για τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Σόρος, που είναι το δεξί χέρι των Ρότσιλντ, ήταν χρηματοδότης των εκλογικών εκστρατειών των Ομπάμα, Σαρκοζί, Κλίντον και άλλων. Όλοι αυτοί (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος) έχουν χρήμα και πληρώνουν κρυφά ανθρώπους σ’ όλον τον κόσμο, που δουλεύουν για τους σκοπούς του Σόρος. Έφτιαξαν ένα δίκτυο-αράχνη και οι άνθρωποι-γενίτσαροί τους είναι έτοιμοι να «πουλήσουν» τις χώρες τους.

Ο Λούτσιτς χρησιμοποίησε την λέξη «γενίτσαροι» θέλοντας να πει πόσο σκληρά συμπεριφέρονται όλοι αυτοί στις χώρες τους, όπως ακριβώς παλαιότερα, σκληρότεροι πολεμιστές των Οθωμανών ήταν οι γενίτσαροι.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;