Τρίτη 5 Απριλίου 2016

«…κι αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις» …!!!



 
Ζούμε ΕΚΤΑΚΤΕΣ καταστάσεις στο εσωτερικό της Χώρας μας.
Ανέκαθεν, η χαλαρότητα, η ραστώνη και ο ωχαδερφισμός που μας χαρακτηρίζουν τα τελευταία τουλάχιστον 30-40 χρόνια, ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας. Γι αυτό και η Ελλάδα εθεωρείτο και η "χαρά" των ξένων μυστικών υπηρεσιών και όχι μόνο. Με πρωτοστατούσες τις ποικιλώνυμες ΜΚΟ, ξένες προπαγάνδες, αιρέσεις και ανομολόγητες σε βάρος μας επιδιώξεις, βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν, να διαβρώσουν και να αποπροσανατολίσουν τους περισσότερους από εμάς.
Όσοι είμαστε λίγο μεγαλύτεροι, θυμόμαστε την πρόβα τζενεράλε για αποσταθεροποίηση της Χώρας μας στον απόηxo του θανάτου του Γρηγορόπουλου. Θυμόμαστε τους ταυτόχρονους καταστροφικούς εμπρησμούς σε Πελοπόννησο, Εύβοια και Νήσους Αιγαίου. Θυμόμαστε τη συνομωσία και απειλή κατά της ζωής του Πρωθυπουργού της Χώρας. Σε όλες σχεδόν της ανθελληνικές προσπάθειες, ενέχονται τα ίδια κάθε φορά πρόσωπα. Μία ολιγομελής ομάδα ελληνοφώνων, επικουρούμενη από αυτόκλητους ξένους «ακτιβιστές», παρεισφρέουν σε κάθε κοινωνική εκδήλωση ή διεκδίκηση και την εκτρέπουν. Έτσι και τώρα. Τα άτομα αυτά, ξένοι πράκτορες ή δικοί μας «απαραίτητοι ηλίθιοι», αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι και κατευθύνουν και χειραγωγούν τη συμπεριφορά των λαθρομεταναστών και των προσφύγων.
Μην επιτρέπετε σε κανέναν να χρησιμοποιεί τα ευγενικά αισθήματα του Ελληνικού Λαού, σαν όπλα εναντίον του. Με όπλα τις δυνατές εικόνες (παιδιά-πνιγμένα, λασπωμένα, βρεγμένα κλπ), έχουν δημιουργήσει ενοχικά σύνδρομα στον λαό μας, με σκοπό να κάμψουν κάθε αντίθετη φωνή ή αντίδραση για τον βίαιο εποικισμό της Πατρίδας μας.
Μη δεχόσαστε πλειοδοσία «αγαπολογίας» και «χριστιανικών» επιχειρημάτων από ανθρώπους που έχουν να εκκλησιασθούν από τη βάπτισή τους. Πού έμαθαν τον Ευαγγελικό λόγο και μας τον διδάσκουν;
Αν δεν αντιδράσουμε έστω και τώρα, σύντομα η μόνη δυνατότητα που θα μας έχει απομείνει, θα είναι να αναφωνήσουμε στους εαυτούς μας παραφρασμένο τον καβαφικό στίχο «κι αποχαιρέτα την, την Πατρίδα (Aλεξάνδρεια) που χάνεις» …!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;