Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Υποστολή σημαίας στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου, 50 χρόνια μετά

σχόλιο katouna koupepe: Ανισόρροποι καταφέρατε να το κλείσετε κι αυτό. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

koi-aeroporia-kleisimo1

Και επίσημα σήμερα Δευτέρα, μέσα σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ανεστάλη η λειτουργία του Αεροπορικού Αποσπάσματος του Αγρινίου, της πρώην 132 Σ.Μ. , που πλέον μετατρέπεται σε Φυλάκιο και υπάγεται διοικητικά στις 131 Σμηναρχία Μάχης του Ακτίου........
Στην εκδήλωση που έγινε το πρωί, παραβρεθήκαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και άλλοι επίσημοι. Στο θρησκευτικό τμήμα  της τελετής χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.  Κοσμάς.
Όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν οι ενέργειες μεταφοράς διαφόρων υλικών, οπλισμού ενώ το πολιτικό προσωπικό θα μεταχθεί στο Ακτίο επίσης.
koi-aeroporia-kleisimo2
koi-aeroporia-kleisimo3

Τριάντα συνολικά υπαξιωματικοί θα αναλάβουν τη φύλαξη του στρατοπέδου και των πανάκριβων εγκαταστάσεων του και πλέον αφού αυτό το κεφάλαιο κλείνει οριστικά, στοίχημα για την τοπική κοινωνία αποτελεί η αξιοποίηση αυτών των εγκαταστάσεων, σε χώρο 2.500 στρεμμάτων , προτού απαξιωθούν και αφεθούν έρμαιο του χρόνου και παρανόμων.
Στο αεροδρόμιο θα λειτουργήσει και φέτος πυροσβεστικό κλιμάκιο της ΜΑΕΔΥ για τον αντιπυρικό έλεγχο και την δασοπυρόσβεση στην Αιτωλοακαρνανία.
koi-aeroporia-kleisimo4
koi-aeroporia-kleisimo5
koi-aeroporia-kleisimo6
koi-aeroporia-kleisimo7

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;