Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Χατζηδάκης: Έφτασα δύο φορές κοντά στην παραίτηση - Κατούνα Κου Πε Πε: Και γιατί δεν το έκανες; Φοβήθηκες μην πέσουμε σε κατάθλιψη;

 http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20140103/low/newego_LARGE_t_1101_54293374.JPG

Κοντά στην πόρτα της εξόδου του υπουργείου Ανάπτυξης είχε βρεθεί δύο φορές ο Κωστής Χατζηδάκης, όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός, ο οποίος βρέθηκε εκτός κυβερνητικού σχήματος έπειτα από τον ανασχηματισμό.
«Είχα σκεφθεί όχι μία, αλλά δύο φορές, να παραιτηθώ. Μία φορά στην τελική ευθεία των ρυθμίσεων για την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ –λόγω κυρίως των αντιδράσεων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης– και άλλη μία φορά όταν την τελευταία στιγμή το ΠΑΣΟΚ άλλαξε τη θέση του για τις λαϊκές αγορές», είπε ο βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή». Οπως είπε, δεν προχώρησε τελικά στην παραίτηση καθώς σκέφτηκε ότι αυτό θα δημιουργούσε μεγαλύτερη ένταση.
Ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε ακόμη πως οι τιμές στο γάλα δεν έπεσαν, γιατί δεν προωθήθηκε η ρύθμισή του για γάλα 11 ημερών αλλά η ρύθμιση που ήθελε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. «Όλοι, όσοι επισημαίνουν ότι η ρύθμιση για το γάλα δεν δούλεψε ας συμφωνήσουν σε μια καινούργια» σημείωσε.
Τόνισε ότι δεν σκοπεύει να κάνει καριέρα εσωκομματικής αντιπολίτευσης, ενώ τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών. «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές τον τόπο, με αφορμή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ας πάρει την ευθύνη», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;