Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Μίμος του Χίτλερ αναστατώνει ολόκληρη τη Γερμανία [εικόνες]

Έκπληκτοι παρακολουθούν τις τελευταίες ημέρες οι Γερμανοί έναν μίμο του Χίτλερ να περιφέρεται ανά τη χώρα χαιρετώντας τους μέσα από το αυτοκίνητο ή κάνοντας περιπάτους στην εξοχή.
Το θέμα ανακάλυψε πρώτο το Hollywood Reporter.
Φορώντας τη στρατιωτική του στολή και έχοντας το γνωστό μουστάκι που από τότε έχει... αχρηστευτεί εντελώς καθώς ξυπνάει δυσάρεστες ναζιστικές μνήμες, ο «φτυστός Χίτλερ» έχει προκαλέσει από έκπληξη και αμηχανία μέχρι αγανάκτηση σε πολλούς Γερμανούς, οι οποίοι τον βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους να βάζει βενζίνη, να αγοράζει καφέ από τον δρόμο ή να γνέφει σε περαστικούς μέσα από το αυτοκίνητό του.
Κάποιοι μάλιστα ανέφεραν ότι τον είδαν να κάνει μια εμφάνιση σε ένα συλλαλητήριο της δεξιάς, χλευάζοντας από το μπαλκόνι τους διαδηλωτές και αποκαλώντας τους «λαπάδες».
Το μυστήριο, ωστόσο, φαίνεται πως διαλεύκανε η εφημερίδα Bild.
Οπως εξηγεί, πρόκειται για την προωθητική καμπάνια της ταινίας «Look Who's Back» («Για δες ποιος επέστρεψε») που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στη Γερμανία και βασίζεται σε σατιρικό μυθιστόρημα το οποίο φαντάζεται τον Χίτλερ να επανακάμπτει στο Βερολίνο 67 χρόνια μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Και ο άνθρωπος που υποδύεται τόσο επιτυχημένα τον Χίτλερ δεν είναι άλλος από τον 46χρονο ηθοποιό Όλιβερ Μασούκι.
Στο βιβλίο του Τιμούρ Φερμέρ, ο Χίλτερ δεν έχει καμία ανάμνηση μετά το 1945 και ερμηνεύει ό,τι βλέπει από τη σκοπιά των ναζιστών.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;