Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΚΚΕ: Ο κατήφορος δεν έχει τέλος…



Έχουμε αναλύσει πολλές φορές και υπογραμμίσει ιδιαίτερα στο προηγούμενο κείμενό μας, ότι για το ΚΚΕ, ΠΡΩΤΟΣ και ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στόχος δεν είναι το ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ των δωσίλογων κυβερνητικών ανδρεικέλων, αλλά η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Εδώ έχει αφηνιάσει η μαύρη προπαγάνδα, η φαιά κινδυνολογία και ο μοχθηρός γκεμπελισμός της κυβερνητικής συμμορίας και η ηγεσία του ΚΚΕ σιωπά σκανδαλωδώς. Αυτή στοχεύει μόνο το ΣΥΡΙΖΑ:
Τον «δαιμόνιο εχθρό» της κινδυνολογικής κακοήθειας των κυβερνητικών ανδρεικέλων…


Το χειρότερο: Η ηγεσία του ΚΚΕ δεν χάνει ευκαιρία να ευθυγραμμιστεί, σε πολλά ζητήματα, με τα κυβερνητικά «επιχειρήματα» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ: Περίπτωση Λαζόπουλου, Ραχήλ Μακρή και πολλά άλλα…

Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου υπερβολικός ο παρακάτω τίτλος:
«Το ΚΚΕ εργάζεται σκληρά για να έχουμε στις 26 κυβέρνηση Βορίδη».


Διαβάστε τις πολύ εύστοχες επισημάνσεις του άρθρου ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/01/26.html


Δεν προκαλεί, συνεπώς, καμία έκπληξη ότι το καθεστώς των ανδρεικέλων και τα μαντεία της προπαγάνδας του στηρίζουν και προβάλλουν, με τον τρόπο τους, το ΚΚΕ και το χρησιμοποιούν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι άκρως αποκαλυπτική η ενορχηστρωμένη προβολή, τα χειροκροτήματα και έπαινοι που εισπράττει αυτό το κόμμα από τις πόρνες (δημοσιογραφικές και πολιτικές) του κατοχικού καθεστώτος.

Η ηγεσία του κόμματος δεν ενοχλείται καθόλου από τους επαίνους και την «αναγνώριση» των ταξικών εχθρών. «Ταξικός εχθρός» γι αυτήν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Εμείς απλώς εδώ να θυμίσουμε τούτο το ιστορικό γεγονός:

Ο Καρλ Λήμπκνεχτ, ο μεγάλος αυτός επαναστάτης, μόλις τον χειροκρότησαν οι αντίπαλοί του, στο γερμανικό κοινοβούλιο, σηκώθηκε και είπε: «Ανακαλώ τα όσα είπα, διότι όταν σε χειροκροτούν οι ταξικοί σου αντίπαλοι σημαίνει ότι κάνεις λάθος…».

Βεβαίως ο Λήμπκνεχτ ήταν Επαναστάτης!!!

Ενώ το ΚΚΕ είναι μια Ανώνυμη Εκλογική Εταιρεία, στυλοβάτης της κατοχικής «νομιμότητας» και των ισορροπιών του κυβερνητικού δωσιλογισμού…


Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;