Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Μπράβο στον Τσίπρα. Με το αεροπλάνο της γραμμής στις Βρυξέλλες για να να σωθεί ένα κοριτσάκι!



Ξάφνιασε προσωπικό και επιβάτες η παρουσία του πρωθυπουργού και των συνεργατών του στο αεροπλάνο της γραμμής από Αθήνα για Βρυξέλλες για τις κρίσιμες χθεσινές συναντήσεις στην οικονομική θέση.

Το πρωθυπουργικό αεροπλάνο είχε αναλάβει μια άλλη, ιερή αποστολή.

Όπως ενημερώνει το “Χαμόγελο του Παιδιού” χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η επείγουσα διακομιδή ενός παιδιού από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Ε.Κ.Α.Β και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.


Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.


Σήμερα είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!


«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είχε πει ο μικρός Ανδρέας και αυτό ακριβώς έγινε πράξη!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;