Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Όταν ο Φασισμός είναι στην αριστερά!


Χωρίς την Κάρτα, τι;

 Αυτή η φωτογραφία από τους σημερινούς NYT είναι προφητική! Με την Κάρτα Πολίτη, την Κάρτα Συναλλαγών (Χρεωστική/ Πιστωτική), την Κάρτα Σίτισης, το Κράτος με τις Τράπεζες-συνεργάτες του, θα βρίσκεται σε δεσπόζουσα/ συντριπτική θέση ισχύος και απενεργοποιώντας κάποια ή κάποιες από αυτές τις Κάρτες θα μπορεί να θέτει όποιον πολίτη επιθυμεί, "εκτός κοινωνίας"...

Αυτή είναι η Δημοκρατία που ευαγγελίζεται η "αριστερή διακυβέρνηση;" Εάν ναι, σε τι διαφέρει από την δεξιά/κεντρώα διακυβέρνηση που γνώρισε έως σήμερα ο τόπος μας;;;

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ..

Εντός 30 ημερών σχέδιο περιορισμού του φυσικού χρήματος στην Ελλάδα και επιβολή των ψηφιακών συναλλαγών με έξυπνη κάρτα.

«Τελεσίγραφο» στην Ελλάδα περιορισμού των συναλλαγών με ρευστό χρήμα! Με τους επικεφαλής τεσσάρων συστημικών τραπεζών συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, δημιουργώντας ομάδα με σκοπό εντός 30 ημερών να εκπονήσει σχέδιο για την ανάπτυξη των ψηφιακών συναλλαγών στη χώρα μας και τον δραστικό περιορισμό της κυκλοφορίας του φυσικού χρήματος.

Ενώ λοιπόν τα βλέμματα είναι στραμμένα στις… «διαπραγματεύσεις» και όλοι κοιτούν φοβισμένοι την πορεία της πραγματικής οικονομίας, δίνεται τελεσίγραφο στην Αθήνα να εφαρμόσει τις συναλλαγές με ψηφιακό χρήμα μέσω έξυπνης Κάρτας, η οποία μετά θα αντικατασταθεί γιατί όχι από βιοτσίπ. Πολιτικοί και οικονομολόγοι πιστεύουν εσφαλμένα ότι έτσι θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή.

Έτσι με αφορμή την πολυδιαφημισμένη Ελλάδα της κρίσης οι παγκοσμιοποιητικές λύσεις θα δοθούν απλόχερα σε όλον τον κόσμο.

Οι εξελίξεις τρέχουν αλλά η πραγματική ενημέρωση είναι ελάχιστη και ελάχιστοι την εκτιμούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;