Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Χίλιους νοσηλευτές/τριες, με πολύ καλή αμοιβή και παροχές, ζητά η Ιρλανδία


επιμέλεια Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, 
Η Ιρλανδία ζητά 1000 Έλληνες νοσηλευτές/τριες για να καλύψει τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες της. Οι Ιρλανδοί γνωρίζουν ότι η χώρα μας, με τους χιλιάδες ανέργους νοσηλευτές, αποτελεί αστείρευτη πηγή για εύρεση αξιόλογου, καταρτισμένου προσωπικού.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ Νοσηλευτικής, να γνωρίζουν Αγγλικά, ενώ η πείρα δεν είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις




Τα πλεονεκτήματα

7 λόγοι για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στην Ιρλανδία

1. Το καλύτερο ξεκίνημα μιας καριέρας νοσηλευτή στον εξωτερικό. Το πιστοποιητικό εργασίας στην Ιρλανδία κάνει πολύ πιο εύκολη  την εύρεση εργασία στη Μ. Βρετανία, στο Ντουμπάι και αλλού. 

2. Εργασία στην Ιρλανδία σημαίνει α) Χαμηλό κόστος ζωής και εξοικονόμηση έτσι 30 με 50.000 Ευρώ από την οικονομία στα έξοδα, σε σχέση με άλλη χώρα.

β) Γρήγορη εξέλιξη στην Ιρλανδία, είτε στην Μ. Βρετανία, Αραβικά Εμιράτα, Αυστραλία.

γ) Γλώσσα τα Αγγλικά.

3. Οι νοσηλευτές που εργάστηκαν στην Ιρλανδία έχουν μεγάλη ζήτηση παγκοσμίως. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η Ιρλανδία έχει συνεχείς ανάγκες, προσωπικού.

4. Η μετακίνηση και εγκατάσταση είναι επιδοτούμενη. Η πρόσβαση είναι πολύ πιο οικονομική σε σχέση με άλλες χώρες.

5. Σχεδιασμός Καριέρας

6. Αναλαμβάνουν να βοηθήσουν να βρεθεί απασχόληση και για το έτερο ήμισυ 

7. Η Ιρλανδία έχει πολλές ομοιότητες με την Ελλάδα. Οι Ιρλανδοί είναι κυρίως καθολικοί, είναι φιλικοί και είναι κοντά στην οικογένεια. Εχει χαμηλή εγκληματικότητα Επίσης η Ιρλανδία πέρασε μια πολύ μεγάλη οικονομική κρίση έχοντας το ΔΝΤ, αφού το 2010 μπήκε στο μνημόνιο Το 2014 κατάφερε κατάφερε να βγει από τα μνημόνια. 'Εχει Ευρώ και είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση

8. Σήμερα η Ιρλανδία παρουσιάζει γρήγορη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στην οικονομία της. 




Η μηνιαία αμοιβή που παρέχεται είναι 3 με 3.500 Ευρώ (καθαρά), ανάλογη των προσόντων και δεξιοτήτων του κάθε υποψηφίου, και ελκυστικές Κοινωνικές Παροχές. Επίσης θα υπάρχει βοήθεια στην εξάσκηση την ιατρίκης ορολογίας και βελτίωσης της γλώσσας.

Η πλήρης απασχόληση στη Ιρλανδία είναι 39 ώρες την εβδομάδα 





Λίγα λόγια για την Ιρλανδία σήμερα
διαβάστε περισσότερα εδώ για περισσότερες πληροφορίες:medlabgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;