Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Αφού ψηφίσαμε ανθέλληνες, γιατί τώρα γκρινιάζουμε;




Όποιος ζει στην Ελλάδα, έχει πάει σε Ελληνικό πανεπιστήμιο ή έχει γενικά κάνει συζητήσεις με διάφορες παρέες, ξέρει πολύ καλά τι είναι οι περισσότεροι Αριστεροί.
Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι εθνομηδενιστές, ανθέλληνες, λαθρολάγνοι, σιχαίνονται οτιδήποτε εθνικό, και όταν δεν έχουν επιχειρήματα σε αποκαλούν ρατσιστή ή/και φασίστα, και καθαρίζουν. Όχι όλοι, μην παρεξηγούμε, αλλά οι περισσότεροι.

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη συνέλευση τμήματος στο ΕΜΠ, έψαχνα το αμφιθέατρο σε μία σχολή ερείπιο, με τα περισσότερα φώτα καμένα, χωρίς θέρμανση, και τα ταβάνια να στάζουν, και να μπαίνω σε μία συνέλευση και να διαβάζεις στον πίνακα τα θέματα συζήτησης:

– Τα αδέρφια μας οι εργάτες της Τουρκίας
– Οι καταπιεσμένοι φοιτητές στο Βιετνάμ
– Οι Κούρδοι καταπιεσμένοι εργάτες

Τότε, αναρωτήθηκα σε ένα διπλανό μου… (δεν παρατήρησα ότι ήταν αριστερός), καλά, τι μας απασχολούν αυτά, τα χάλια μας στη σχολή δε θα βλέπουν. Και τότε άρχισε ο Αριστερός να με αποκαλεί ΔΑΠιτη και φασίστα! Αυτά θυμάμαι από το ΕΜΠ.

Και τώρα, χρόνια αργότερα έχουμε Αριστερή κυβέρνηση και αναρωτιόμαστε τι γίνεται!
Τι περιμέναμε δηλαδή από τους Αριστερούς;
Τι περιμέναμε από τον Φίλη και τον κάθε Φίλη;

Χτες έγραψα ότι ΤΙΠΟΤΑ δε θα πάθει ο Φίλης, και όπως είδατε, όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα, αλλά ο Τσίπρας τον κάλυψε λέγοντας ότι εκφέρει προσωπικές απόψεις!
Είπε ότι ο κ. Φίλης αναφέρθηκε σε μια παλαιότερη άποψή του την οποία διατύπωσε ως προσωπική προσέγγιση.
«Σε ένα δημοκρατικό κράτος, κάθε άνθρωπος -και ο υπουργός συμπεριλαμβάνεται- μπορεί να διατυπώσει την προσωπική του προσέγγιση».
Εδώ γελάμε! Τι λες ρε μεγάλε Τσίπρα;

Ο Δ. Καμμένος ποιανού τις απόψεις διατύπωνε όταν του πήρατε το Υπουργείο;
Προσωπικές δεν ήταν; (και για να ξεκαθαρίσω, δεν είμαι ΑΝΕΛ, αλλά δεν είμαι και υποκριτής).
Αυτός όμως, μίλαγε για τους Εβραίους, ενώ ο Φίλης μίλαγε για τους Έλληνες.
Και όπως ξέρουμε οι Εβραίοι είναι πιο σημαντικοί από τους Έλληνες.

Για τους Έλληνες μπορούμε να λέμε οτιδήποτε, και δεν συγκινείται κανείς. Εδώ τη Μακεδονία την έχουμε πουλήσει. Σύντομα και τη Θράκη, σιγά μωρέ… οι Έλληνες στην ουσία δεν υπάρχουν.
Αλλά για τους Εβραίους, που απ’ότι λένε πολλοί, με τη βία πήραν τη γη της Παλαιστίνης και τα τελευταία 50 χρόνια έχουν σκοτώσει χιλιάδες Παλαιστίνιους, μεταξύ τους και πολλά παιδιά, απαγορεύεται να μιλάμε!

Αν κάποιος βγει και μιλήσει, αν κάποιος βγει και πει «προσωπικές» απόψεις για αυτό, θα θεωρηθεί αντισημιτικός. Σωστά; Και θα τον καταστρέψετε, σωστά;
Άρα στην ουσία δεν έχουμε ελευθερία απόψεων, αλλά ελευθερία απόψεων στα θέματα που μας επιβάλετε εσείς. Για να μην μπερδευόμαστε δηλαδή.

Εδώ ακόμα και το κεφάλαιο στα σχολικά βιβλία αφαίρεσαν οι αθεόφοβοι, για να μη μαθαίνει τα παιδία μας για τις θηριωδίες της Τουρκίας.
Αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ το σπίτι του Κεμάλ, του σφαγέα του Ελληνισμού, μια χαρά το συντηρούμε, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία εγκαινίασε και το μουσείο του Κεμάλ, και ετοιμαζόμαστε να γεμίσουμε την Αθήνα τζαμιά, ένα κεφάλαιο στα σχολικά βιβλία μας ενόχλησε;

Οι Σκοπιανοί εγκαινίασαν και το Μουσείου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το είδατε; Ναι, ξέρω, όλα είναι κιτς και δεν ασχολούμαστε, αλλά σε καμιά 20ρια χρόνια (και πολλά λέω), οι Σκοπιανοί θα θεωρούνται Μακεδόνες και ο Μέγας Αλέξανδρος Σκοπιανός.
Πιστεύετε πραγματικά ότι μία κυβέρνηση εθνομηδενιστών θα κάνουν κάτι για να το αποτρέψουν. Όχι ότι έκαναν κάτι οι προηγούμενοι, αφού όλοι ίδιοι είναι. Αλλά όταν σε κυβερνούν τύποι σαν τον Φίλη και την κ. Τασία, τα Εθνικά θέματα είναι φασιστικά.
Ρε Πάνο Καμμένε, οι κόκκινες γραμμές τι έγιναν;

Αλλά, όπως είπα και παραπάνω, γιατί γκρινιάζουμε; Δεν τους ξέραμε;

Ο Νίξον είχε πει: "Όποιος δεν πάει να ψηφίσει το κάνει επειδή συμφωνεί με αυτούς που κυβερνούν".
Άρα, ο Σύριζα υποστηρίζεται από το 60% των ψηφοφόρων. Άρα, μη γκρινιάζουμε!

Εδώ στη Λέσβο, που έχει πλέον γίνει πόλη λαθρομεταναστών, με 15.000 λαθραίους να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί, έβγαλαν Σύριζα πρώτο κόμμα.
Άρα, γιατί γκρινιάζουμε και γιατί μας κάνει εντύπωση; Ο Σύριζα έχασε μόλις 3.000 ψήφους και πήρε ποσοστό 29% στις εκλογές (Στην ουσία οι ψήφοι πήγαν στην Λαϊκή Ενότητα – άρα δεν έχασε ο Σύριζα τίποτα). Άρα, οι κάτοικοι της Λέσβου θέλουν αυτό που παθαίνουν! Εγώ προσωπικά, όποτε βλέπω Λέσβο και λαθρομετανάστες/πρόσφυγες σε άρθρο, δεν το διαβάζω καν πλέον!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κύριοι, θέλετε να μην πεθαίνουν μικρά παιδιά στο Αιγαίο (που φυσικά κανείς δεν το θέλει), τότε κλείσετε τα σύνορα, γυρίστε πίσω τις βάρκες στην Τουρκία, και καταδικάστε την Τουρκία και τους δουλεμπόρους τους. Βγάλτε ανακοίνωση ότι η Ελλάδα πλέον κλείνει τα σύνορα και οποιαδήποτε βάρκα πλησιάσει θα επιστρέφει πίσω στην Τουρκία, χωρίς εξαιρέσεις! Και να τρυπάτε τις βάρκες, θα σας μαζεύουμε και θα σας επιστρέφουμε στην Τουρκία.
Επίσης, ξεκινήσετε διαδηλώσεις κατά της Τουρκίας! Από εκεί φεύγουν οι βάρκες. Εκεί παίρνουν τα φυλλάδια, πληρώνουν τα λεφτά και μπαίνουν στις βάρκες οι πρόσφυγες και οι παράνομοι μετανάστες. Δηλαδή, πέρασαν 700.000 λαθραίοι στην Ευρώπη και οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να πιάσουν δουλέμπορους;
Βγάλτε ανακοίνωση: "Για να αποτρέψουμε περισσότερους πνιγμούς στο Αιγαίο, κλείνουμε τα σύνορα και ενημερώνουμε όλους ότι το Αιγαίο δεν είναι πλέον ο διάδρομος για την Ευρώπη. Επίσης ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την Τουρκία, την χώρα που μια ζωή ευθύνεται για τις δολοφονίες και τις γενοκτονίες του κόσμου".

Τα hotSpots να γίνουν εντός Τουρκίας ή εντός Συρίας, ή σε κάποια Αμερικάνικη βάση. Τόσες έχουν οι Αμερικάνοι στη Μέση Ανατολή. Γιατί να κινδυνεύουν οι άνθρωποι τη ζωή τους να φτάσουν στην Ελλάδα ή στην Ιταλία; Ας πηγαίνουν σε καθορισμένα hotSpots στη Μέση Ανατολή και τότε να μοιράζονται σε διάφορες χώρες του κόσμου, ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε χώρας.

Γιατί δεν το κάνετε; Μήπως επειδή έτσι δε θα τους φέρετε όλους εδώ;
Με τα hotSpots στη Μέση Ανατολή, πως θα γεμίσετε την Ελλάδα λαθραίους;
Αφού σιχαινόσαστε τον Ελληνισμό, πως θα τον καταστρέψετε με τέτοιες προτάσεις...;
Αν προτείνετε HotSpots στη Μέση Ανατολή, ο Ελληνισμός δεν θα μπορεί να καταστραφεί... Έτσι δεν είναι;

Άρα, η ισλαμοποίηση της Ελλάδας πρέπει να συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς;

Έχω πει παλιότερα… για την οικονομία αποφασίζουν άλλοι. Είτε ήταν Σύριζα, είτε ΝΔ, είτε ΠΑΣΟΚ, δεν αλλάζουν πολλά στην οικονομία. Όταν οι ισχυροί της γης αποφασίσουν ότι θα βελτιωθεί η οικονομία μας, θα βελτιωθεί. Οι κυβερνήσεις, σε όλες τις χώρες του κόσμου δεν έχουν απολύτως καμία ισχύ.
Αλλά για όλα τα άλλα θέματα, έχει! Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός αποφάσισε να κλείσει τα σύνορα και να παρατάξει τον στρατό για προστασία από τους λαθρομετανάστες. Οι Ούγγροι μετά από χρόνια θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Εμείς, βγάλαμε κυβέρνηση «ανοιχτά σύνορα» που θα γεμίσει την Ελλάδα λαθραίους Μουσουλμάνους εισβολείς. Άρα σε μερικά χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας τη χώρα, και με μαθηματική ακρίβεια θα σβήσουμε από το χάρτη. Είναι θέμα χρόνου.
Λέγεται ότι για να συνεχίσει να υπάρχει ένα έθνος, πρέπει να κάνει 2.1 παιδιά ανα οικογένεια. Οι Έλληνες κάνουμε 1.2 παιδιά. Άρα, με μαθηματική ακρίβεια σε μερικά χρόνια θα σβήσουμε!
Κάνει κάτι η κυβέρνηση για την υπογεννητικότητα;
Πλάκα κάνετε ε; Εδώ σιχαίνεται οτιδήποτε εθνικό, θα σώσει το έθνος;

Αυτά όμως τα ξέραμε από πριν. Η κυρά-Τασία, σε αυτή τη κυβέρνηση ήταν.

Άρα, καθήστε αναπαυτικά, γιατί ο Σύριζα θα κυβερνά για πολλά χρόνια ακόμα!
Οι κυβερνήσεις πέφτουν ή χάνουν εκλογές μόνο όταν πάνε κόντρα στο σύστημα και ο Σύριζα είναι το καλύτερο παιδί του συστήματος.
Άρα, όπως είπα, καθήστε αναπαυτικά, φτιάξτε ποπ-κορν και απολαύστε την καταστροφή της Ελλάδας!

Κλείνοντας, για πολλοστή φορά θα πω:
ΣΥΡΙΖΑ = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;