Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ένταση στην Ειδομένη - Απρόβλεπτο το επόμενο ξέσπασμα - Φοβική η κυβέρνηση επιλέγει γι ακόμη μια φορά το λάθος δρόμο



Και καλό είναι να δούμε την αλήθεια κατάματα και φυσικά να σταματήσει το παραμύθιασμα και η επικίνδυνη ιδεοληψία...


Τα "αδέλφια μας οι εργάτες" με την ανύπαρκτη ταξική συνείδηση και το πλεόνασμα του ακραίου θρησκευτικού φανατισμού, με τη χθεσινή απόφαση της Ε.Ε και δυστυχώς με την υπογραφή του ελληνόφωνου παραμυθά, μετατρέπονται από λαθρομετανάστες εισβολείς σε έποικους που σταδιακά καταλαμβάνουν (με την ανοχή μας) τη χώρα.

Σ αυτήν τη φανατισμένη μάζα των ισλαμοεποίκων, η χθεσινή απογοήτευση από τις εξελίξεις, θα μετατραπεί σύντομα σε ανεξέλεγκτη οργή. Και η ανεξέλεγκτη οργή σε πληθυσμούς που η κουλτούρα του θανάτου διαπερνά και το μεδούλι τους, είναι μια παράμετρος που προδιαγράφει ακριβότατο τίμημα αν υποτιμηθεί πολύ δε περισσότερο αν αγνοηθεί από την πολιτική εξουσία.

Χθες λοιπόν στην Ειδομένη υπήρξε ένταση. Οι λαθροεισβολείς ξέσπασαν μετά την απόφαση της Συνόδου... Η απόφαση που ήλπιζαν και που θα σήμαινε ανοιχτά σύνορα δεν ήρθε ποτέ και έτσι εκατοντάδες από αυτούς που...
είναι συγκεντρωμένοι στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ άρχισαν να διαμαρτύρονται, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της... Γερμανίας... 

Η ομόφωνη απόφαση των Ευρωπαίων, που προκάλεσε την μήνιν των εποίκων που είναι εγκλωβισμένοι επί ημέρες στην Ειδομένη, προβλέπει ότι από την Κυριακή «σφραγίζει» το Αιγαίο για τους πρόσφυγες ενώ δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τους οικονομικούς μετανάστες. 

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Η κυβέρνηση που με τις επιλογές και τους χειρισμούς της, έκανε ότι μπορούσε για να καταστήσει την Ελλάδα έρμαιο αυτής της κατευθυνόμενης εισβολής, δείχνει πλέον φοβική και αμήχανη. Δείχνει να τρομάζει συναισθανόμενη όλα όσα πρόκειται ν ακολουθήσουν και καταφεύγει γι ακόμη μια φορά στη λάθος συνταγή. 

Αντί να προετοιμάζεται για τα χειρότερα που έρχονται, εξαντλεί την ανικανότητά της σε μια προσπάθεια εξευμενισμού των αδίστακτων εποίκων που έχουν κατακλύσει τη χώρα. 

Το τίμημα θα είναι βαρύτατο... Ας προετομαζόμαστε όλοι για τα χειρότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;