Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Μους χαλβά Όλυμπος με λεμόνι και κανέλα


mous-halva-nik1 

Αν δεν τον φάτε σκέτο με το πιρούνι, μπορείτε να τον απολαύσετε και σαν μους στο ποτήρι. Ούτως ή άλλος ο χαλβάς ΟΛΥΜΠΟΣ είναι υπέροχος!

 

Υλικά

  • 250γρ. χαλβά ΟΛΥΜΠΟΣ με γεύση βανίλια ή βανίλια-κακάο
  • 300γρ. φυτική κρέμα
  • 4 κουτ. σούπας ταχίνι ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
  • ξύσμα και χυμό από ένα λεμόνι

διαδικασία

Χτυπάτε τη φυτική κρέμα στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει και να σφίξει.

Ρίχνετε το χαλβά σε ένα μούλτι, προσθέτετε το ταχίνι, το ξύσμα και χυμό του λεμονιού, τη μισή κανέλα και τον πολτοποιείτε.

Ενώνετε με τη βοήθεια μιας μαριζ τα δύο μίγματα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Μοιράζετε το τελικό μίγμα σε ποτήρια πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη κανέλα και βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;