Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Όλοι οι λαθρομετανάστες μόνιμα στην Ελλάδα ! Το μέγα εγκληματικό λάθος

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSX20eUAUXmyhQtztL4vkD84AK-eM6veNJXBIsBcJod0ITg9XEP2VH1kQuizz1yCnyVdbyMTCY6noyYChEnVpSDyuqJ1RVBmS-xMjy1ZFqoksgafVwncruXwx95pvEtDsrSDLzNVY58mw/s1600/bp31.jpg

Η κυβέρνηση υπό τον φόβο της αξιολόγησης έλαβε μια άκρως επικίνδυνη απόφαση για τα εθνικά συμφέροντα, που με μαθηματική ακρίβεια θα μετεξελιχθεί σε πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας.
Τελικά το σχέδιο αποκαλύφθηκε.
Αυτό που όλοι θεωρούσαν ότι είχε συμβεί, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.
Η ελληνική κυβέρνηση παγιδευμένη στην αξιολόγηση και βλέποντας το αδιέξοδο στην οικονομία πήρε μια απόφαση ερήμην του ελληνικού λαού.
Αυτά τα περί δήθεν ανθρωπισμού και αλληλεγγύης είναι η προπαγάνδα συγκάλυψης του τραγικού εγκλήματος της ελληνικής κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση για να συγκαλύψει το έγκλημα να δεχθεί τόσους χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα προσπαθεί να προπαγανδίσει ότι….οι έλληνες είναι φιλόξενοι και αλληλέγγυοι.
Όταν θα ξεσπάσουν βιαιοπραγίες, όταν γίνουν οι πρώτες δολοφονίες, ότι γίνουν οι πρώτες κλοπές…τότε όλοι θα συνειδητοποιήσουν το εγκληματικό λάθος.
Το προσφυγικό έχει ξεκαθαρίσει αλλά υπάρχει και κάτι χειρότερο.
Στην Ελλάδα θα διαμείνουν περίπου 300.000 πρόσφυγες.
Ας δούμε ψύχραιμα ορισμένα δεδομένα.
Με βάση ενδείξεις από τους 300.000 περίπου οι 130 χιλ είναι σύριοι και οι υπόλοιποι ιρακινοί, πακιστανοί και Αφγανοί ή από άλλες χώρες.
Αναλογιστείτε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 1,37 εκατ άνεργοι και θα προστεθούν και οι 300 χιλιάδες πρόσφυγες.
Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι τουλάχιστον οικτρό.
Αποδέχθηκε να γίνει καταυλισμός προσφύγων μόνο και μόνο για να πετύχει μια χαλαρή αξιολόγηση….
Όμως όλοι αναμένουν ότι όταν καταλαγιάσει το προσφυγικό η Τρόικα θα επαναφέρει τα μέτρα που ζητάει το ΔΝΤ από την Ελλάδα.
Ας αναλύσουμε την κατανομή των 300.000 προσφύγων.
Με βάση διεθνείς οργανισμούς το 10% των μεταναστών έχουν ανώτερη και ανώτατη μόρφωση.
Αυτό το 10% ουσιαστικά δεν θα μείνει στην Ελλάδα γιατί απλά η Ελλάδα δεν μπορεί να ικανοποιήσει τους στόχους των ανθρώπων αυτών.
Οι σύριοι λόγω καταβολών και ιστορίας είναι η αφρόκρεμα των μεταναστών – προφανώς όχι όλοι γιατί έχουν παρεισφρήσει ισλαμιστές και άλλοι -.
Υπάρχει μεγάλος φόβος ότι οι καλοί μετανάστες θα φύγουν για το εξωτερικό τελικώς σε επόμενη φάση και στην Ελλάδα θα μείνουν οι Αφγανοί, Ιρακινοί και άλλοι.
Χωρίς να φανεί ρατσιστικό υπάρχει ο κίνδυνος οι «καλοί μετανάστες» να φύγουν για την Γερμανία ή άλλες χώρες στόχους και στην Ελλάδα να μείνουν οι χειρότεροι, η ανειδίκευτη εργασία, η κοινωνική σαβούρα.
Ήδη η επαρχία είναι κορεσμένη κυρίως από αλβανούς αλλά και πακιστανούς, οι μορφωμένοι σύριοι θα φύγουν από την Ελλάδα και στο τέλος θα μας μείνει η κοινωνική σαβούρα.
Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια, οι καλοί θα πάνε στην Ευρώπη και η σαβούρα θα εγκλωβιστεί στην Ελλάδα.
Δημιουργούνται συνθήκες κοινωνικής αποσταθεροποίησης γιατί ενώ οι αλβανοί ενσωματώθηκαν στην κοινωνία, οι πακιστανοί ή ιρακινοί είναι δύσκολο να γίνουν δεκτοί ως ισότιμοι από την ελληνική κοινωνία.
Η κυβέρνηση υπό τον φόβο της αξιολόγησης έλαβε μια άκρως επικίνδυνη απόφαση για τα εθνικά συμφέροντα, που με μαθηματική ακρίβεια θα μετεξελιχθεί σε πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας. 
Η Ελλάδα δεν ανήκει μόνο στους έλληνες.
Όταν όμως υπάρχουν 1,37 εκατ άνεργοι….τα 700 εκατ της στήριξης για την προσφυγική κρίση είναι προκλητική ελεημοσύνη.
Η Γερμανία έλυσε το προσφυγικό πρόβλημα.
Όλοι οι μετανάστες θα μείνουν στην Ελλάδα….δυστυχώς.  

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;