Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Όποιος δεν πιστεύει στο έθνος και την πατρίδα, δεν μπορεί να τα υπερασπιστεί - Ο Μουζάλας είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου στην κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ

http://cdn.e-radio.gr/repository/2016/mouzalas_skai.jpg



το βίντεο ΕΔΩ

Στο ΣΥΡΙΖΑ η πλειονότητα θέλει να λέει τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Απλά δεν το κάνουν, γιατί αυτό έχει πολιτικό κόστος και οι άνθρωποι είναι γαντζωμένοι στην καρέκλα της εξουσίας.
Όλοι οι αρχαιολόγοι που ήθελαν ντε και καλά, κόντρα στα αρχαιολογικά ευρήματα, ο τύμβος της Αμφίπολης να είναι της ρωμαϊκής εποχής και όχι της εποχής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, και το έκαναν γιατί έχουν το δικό τους σχέδιο, εκείνο που δεν ολοκληρώθηκε τη δεκαετία του 1940.
Αν είχαν επιβάλει πλήρως το καθεστώς τους, θα έστελναν την Περιστέρη στο ψυχιατρείο.
Και αυτό δεν είναι καθόλου πλάκα ή υπερβολή.
Θαυμάστε τον.
Και έχει το θράσος να κάθεται ακόμα στην καρέκλα του.
Όπως το άλλο πολιτικό παχύδερμο, ο Φίλης.
Δοξάστε τους Έλληνες και συνεχίστε το λήθαργο.


βέβαια...
 Είναι άδικο για τους κομμουνιστές εκείνης της εποχής να συγκρίνονται με τους Συριζαίους που προδίδουν την πατρίδα χωρίς να παίρνουν κανένα ρίσκο για τη ζωή τους, την οικογένειά και την περιουσία τους. Οι σημερινοί είναι τσάμπα προδότες. Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι και τότε ενώ όλα τα κομμουνιστικά κόμματα σκεφτόντουσαν με πρωταρχικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον των δικών μας η σκέψη καθοδηγούνταν από τον θεωρητικό διεθνισμό-σήμερα ευρωπαϊσμός-.
Όλοι λέμε, μα όλος ο κόσμος τους αποκαλεί έτσι, γιατί να εθελοτυφλούμε και να ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν; Και τους Ισραηλινούς που ζουν σε μια χώρα που γεωγραφικά είναι όσο η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία όλος ο Αράβικος και Μουσουλμανικός κόσμος θέλει να τους πετάξει στη θάλασσα αλλά ακόμα αντέχουν και αντιστέκονται, δεν πήγαν να πνιγούν μόνοι τους 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;