Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Κλέφτες με ...συνείδηση επέστρεψαν δώρα σε ορφανοτροφείο.

Κλέφτες με ...συνείδηση επέστρεψαν δώρα σε ορφανοτροφείο





Κλέφτες με μεγάλη... καρδιά, που είχαν αρπάξει κούτες χωρίς να ελέγξουν προηγουμένως το περιεχόμενό τους, τις παρέδωσαν σε ένα ορφανοτροφείο όταν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για χριστουγεννιάτικα δώρα που προορίζονταν για ορφανά παιδιά.
Τη νύχτα των Χριστουγέννων, οι άγνωστοι δράστες άνοιξαν το αυτοκίνητο μιας υπαλλήλου του σωματίου Βλαντμάμα στο Βλαδιβοστόκ και πήραν όχι μόνο προσωπικά είδη της γυναίκας αλλά και τα 55 δώρα για τα παιδιά.

Λίγες ώρες αργότερα τα δέματα, καλυμμένα με ένα ελαφρύ πέπλο χιονιού, βρέθηκαν στην αυλή του ορφανοτροφείου, δήλωσε η πρόεδρος του Βλαντμάμα, Σβετλάνα Κάνια.
«Πιστεύω ότι βιάζονταν και δεν κοίταξαν αμέσως τι περιείχαν τα κουτιά. Μάλλον είδαν αργότερα το λογότυπο του σωματείου μας και κατάλαβαν ότι ήταν δώρα για τα ορφανά. Λειτούργησε η συνείδησή τους και επέστρεψαν τα δώρα» εξήγησε.
«Ήταν σαν πραγματικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι» έγραψε η εφημερίδα Νόβιγιε Ιζβέστια, σύμφωνα με την οποία η οργάνωση τις τελευταίες ημέρες είχε συγκεντρώσει δώρα για περισσότερα από 1.500 παιδιά.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;