Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε μια σημαντική συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 27 Δεκεμβρίου στην ρωσική εφημερίδα Pravda και στην δημοσιογράφο Inna Novikova, ο αρχηγός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Valery  Gerasimov, υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί εδώ και καιρό έχουν καταστρώσει σχέδια για την καταστροφή του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας πριν προλάβουν οι Ρώσοι να το ενεργοποιήσουν σε μια ενδεχόμενη ολοκληρωτική επίθεση κατά της Ρώσικης Κοινοπολιτείας.
Σύμφωνα με τον Ρώσο αρχιστράτηγο, εδώ και καιρό οι Αμερικανοί έχουν αποφασίσει να «τελειώνουν» με την Ρωσία και να καταστρέψουν κάθε δυνατότητα αντίστασης από ρώσικης πλευράς στα παγκοσμιοποιητικά τους σχέδια. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την πραγματοποίηση αυτής της επιχείρησης δεν είναι άλλο από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας, που λειτουργεί τουλάχιστον προς το παρών σαν ανασχετικό ανάχωμα στα αμερικανικά νεοταξικά σχέδια. Οι παρεμβάσεις του Ρώσου πρόεδρου Βλαδιμήρ Πούτιν τα τρία τελευταία χρόνια πρώτα στη Συρία και στη συνέχεια στην Ουκρανία εναντίον των αμερικανικών σχεδίων, αποτέλεσαν την «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι για τους σχεδιαστές της Νέας Τάξης και την επιβολή της οικονομιστικής φιλελεύθερης δικτατορίας της παγκόσμιας Ελίτ.
Σύμφωνα με τον αρχηγό του ρωσικού Γενικού Επιτελείου, η Δύση έχει κηρύξει ένα de facto ψυχρό πόλεμο κατά της Ρωσίας, που δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ψυχρό πόλεμο που είχε επικρατήσει τις περασμένες δεκαετίες. Τότε τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από ότι είναι σήμερα. Όπως υποστηρίζει ο Ρώσος αρχιστράτηγος, η ΕΣΣΔ ανδρώθηκε με ένα πατριωτικό πόλεμο κατά του ναζισμού ο οποίος κερδήθηκε με μεγάλες θυσίες. Η Σοβιετική Ένωση είχε ένα οικονομικό δυναμικό το οποίο ήταν ίσο με το 30-50 τοις εκατό της οικονομίας των ΗΠΑ, ενώ σήμερα το οικονομικό δυναμικό της Ρωσίας κάνει μόνο δέκα τοις εκατό του αμερικανικού οικονομικού δυναμικού. Η ΕΣΣΔ είχε μια καλά αναπτυγμένη βιομηχανία που δεν εξαρτώνταν από τη Δύση. Στην ΕΣΣΔ, υπήρχε πλήρεις επιστημονικη εκπαίδευση και η επιστημονική κατάρτιση ήταν τόσο προηγμένη όσο η και αμερικανική. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι η ΕΣΣΔ είχε μια μεγάλη στρατηγική «περίφραξη», με την μορφή των άλλων σοσιαλιστικών χωρών όπου στάθμευαν τα σοβιετικά στρατεύματα. Συγκρίνοντας όλα αυτά την εποχή που είχε αρχίσει ο ψυχρός πόλεμος της Δύσης με την Σοβιετική Ένωση, με την σημερινή κατάσταση και τον νέο ψυχρό πόλεμο, σύμφωνα με τον Γερασίμωφ, είναι σαν τον ουρανό και τη γη. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα σε βάρος της Ρωσίας και γι’ αυτό επιβάλλεται μια μεγαλύτερη εγρήγορση για την αντιμετώπιση των αμερικανικών σχεδίων για την πλήρη και ολοκληρωτική καταστροφή της Ρωσίας.

Φωτο2

Συνεχίζοντας ο Ρώσος αρχιστράτηγος επισήμανε πως μπαίνουμε σε ένα πόλεμο με μια καταστροφική κατάσταση. Θα πρέπει να ληφθούν έκτακτα μέτρα γιατί αν δεν ληφθούν τα μέτρα αυτά, η χώρα μας θα ηττηθεί πολύ γρήγορα. Το μόνο πράγμα που κρατά ακόμα την Δύση να μην μας επιτεθεί είναι η πυρηνική δύναμη μας. Παρ’ όλα αυτά, τό πυρηνικό δυναμικό μας μπορεί να εξουδετερωθεί. Προγραμματίζεται ενας σύγχρονος πόλεμος εναντίον της Ρωσίας με τον τρόπο που είχε γίνει στην Ουκρανία, τη Συρία, την Αίγυπτο, τη Λιβύη, το Ιράκ κ.α. Υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του πυρηνικού δυναμικού της χώρας μας. Τα σχέδια αυτά προβλέπουν την εξουδετέρωση αυτού του πυρηνικού δυναμικού με δύο τρόπους. Ο πρώτος, είναι μια επίθεση που θα μπορούσε να «αποκεφαλίσει» τη Ρωσία. Η ιδέα είναι να καταστρέψουν τα κέντρα διοίκησης, από τα οποία εκπέμπονται οι εκτελεστικές διαταγές για την χρήση των πυρηνικών όπλων. Ο δεύτερος τρόπος είναι να καταστρέψουν τους εκτοξευτές, «εκκινητές» των πυραύλων πριν προλάβουν να χρησιμοποιηθούν. Φυσικά η επιτυχία και των δυο αυτών σχεδίων προϋποθέτει τον πλήρη αιφνιδιασμό της ρωσικής πολεμικής μηχανής.
Όλα αυτά, όπως τόνισε με τον χαρακτηριστικό τρόπο του ο Ρώσος αρχιστράτηγος, καταδεικνύουν την αμερικανική αλαζονεία που πλέον ακροβατεί σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βαλερύ  Γερασίμωφ, ο Αρμαγεδδών είναι προ των πυλών με μια αχαλίνωτη ηγεσία της Νέας Τάξης, που μάλλον θεωρεί πως έφτασε η ώρα της ολοκλήρωσης των διαβολικών της σχεδίων για την παγκοσμία κυριαρχία της. Ένα τελειωτικό χτύπημα κατά της σημερινής Ρωσίας θα εξουδετέρωνε και τα τελευταία ίσως εμπόδια για την υλοποίηση των σατανικών της σχεδίων. Αυτό όμως το χτύπημα που σχεδιάζουν κάποιοι θερμοκέφαλοι στην Ουάσιγκτον, είναι πολύ αμφίβολο αν θα επιτύχει τους στόχους του, ενώ οι απρόβλεπτες συνέπειες ενός τέτοιου χτυπήματος κατά της ρωσικής Αρκούδας, σίγουρα θα είναι τρομακτικές για όλο τον πλανήτη.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;