Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Πρωταγωνίστρια η παραστάτις με τη μαντήλα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου


Η μαθήτρια έχει καταγωγή από την Αίγυπτο, αλλά έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα
Πρωταγωνίστρια η παραστάτις με τη μαντήλα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Μαθήτρια με μαντήλα παρέλασε σήμερα στην μεγάλη μαθητική παρέλαση του Συντάγματος και αποτελεί κλασικό παράδειγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που επιβλήθηκε με το έτσι θέλω στην Ελλάδα. Φυσικά η μαθήτρια δεν ευθύνεται για απολύτως τίποτα, η ευθύνη είναι του πολιτικού συστήματος διαχρονικά που επέτρεψε την αθρόα αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας. Από την άλλη η αφομοιωτική δύναμη της Ελλάδας κάποιες φορές κάνει θαύματα(;) Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
 
  Άλλη μια καταπιεσμένη Μουσουλμάνα (δείτε τα μάτια της) που θα γαλουχήσει τα παιδιά της με τις αρχές και τις αξίες των δυτικών ελευθεριών (τρομάρα μας!)

ΌΜΩΣ :Η ελληνική κοινή γνώμη θα πρέπει να σταματήσει να βιάζεται από μια νεομαρξιστική ατζέντα που επιβάλλεται σε επίπεδο κοινωνίας και πολιτισμού και η οποία εκπορεύεται από τις οίδεν που, πάντως από τα ξένα.. Ο μέσος Έλληνας δεν θέλει μαντίλες στις παρελάσεις, δεν θέλει πολυπολιτισμό, δεν θέλει κι ας μην είναι πολύ θρήσκος πόλεμο κατά της Εκκλησίας και ξερίζωμά της από το κοινωνικό γίγνεσθαι, δεν θέλει γάμους ομοφυλοφίλων και υιοθεσίες παιδιών από αυτούς, ούτε εκτιμά ως υψηλή τέχνη τις προπαγανδιστικές ταινίες διεθνισμού-πορνό-διαστροφής που τελευταία βραβεύονται στις Κάννες αλλά και εντός των τειχών.

 Η συνεχής προπαγάνδα όλα αυτά τα χρόνια έχει επιτύχει να σας κάνει να πάρετε ένα ποσοστό χαζοχαρούμενων Ελλήνων που δεν καταλαβαίνουν που πάει όλο αυτό μαζί σας σε κάποια από αυτά τουλάχιστον. Ωστόσο η πλειοψηφία, βλέποντας κιόλας που πάει το πράμα, διαφωνεί. Εδώ και τώρα δημοψηφίσματα που πιάνουν τόπο για τα παραπάνω (πλην των ταινιών) και όχι αυθαίρετες νομοθετήσεις. Όσο πάτε κόντρα στο είναι του τόσο πιο πολύ θα προσκολλάται στο εθνικό ο Έλληνας και τόσο θα κλείνει η ψαλίδα της ανοχής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;