Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Εργοδότης για… όσκαρ στέλνει διακοπές στη Γαλλία 6400 εργαζόμενους!


Μερικές φορές κάποιοι εργοδότες εντυπωσιάζουν με τη συμπεριφορά τους απέναντι στους υπαλλήλους τους, ωστόσο ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Li Jinyuan έκανε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Προσέφερε σε όλους τους εργαζόμενους στην εταιρεία του (6400 στο σύνολο) δωρεάν διακοπές στη Γαλία αξίας 13 εκατομμυρίων ευρώ!
Ο Li Jinyuan, αφεντικό της εταιρίας Tiens που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, του εμπορίου και των καλλυντικών, με την ευκαιρία των 20 χρόνων λειτουργίας της επιχείρησής του προσέφερε το μαναδικό αυτό δώρο στους υπαλλήλους του σαν ένδειξη σεβασμού στη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.
Perierga.gr - Εργοδότης για... όσκαρ στέλνει διακοπές στη Γαλλία 6400 εργαζόμενους!
Το γεναιόδωρο αφεντικό επέλεξε σαν τόπο προορισμού τη Γαλλία και τα νούμερα της πρωτοποριακής ενέργειας πραγματικά εντυπωσιάζουν.
Η εταιρεία ναύλωσε 84 αεροσκάφη για τη μεταφορά των εργαζομένων στο Παρίσι.
Οι εργαζόμενοι χρησιμοποίησαν 4.760 δωμάτια σε 140 ξενοδοχεία!
Για τη μεταφορά τους στην Κυανή ακτή χρησιμοποιήθηκαν 147 λεωφορεία!
Η εταιρεία, έκλεισε το μουσικό μέγαρο “Palais Nikaia” για να παρακολουθήσουν οι εργαζόμενοι το πρόγραμμα του “Moulin Rouge”
Έκλεισε για μια ημέρα τη “Galeries Lafayette”, το πολυτελές εμπορικό κέντρο του Παρισιού, ώστε να απολαύσουν με την ησυχία τους τα ψώνια τους.
Έκλεισε το μουσείο του Λούβρου για μια ημέρα, με ξεναγήσεις αποκλειστικά για τους τυχερούς εργαζόμενους!

Perierga.gr - Εργοδότης για... όσκαρ στέλνει διακοπές στη Γαλλία 6400 εργαζόμενους!
Οι υπεύθυνοι του γαλλικού τουρισμού είχαν να ανταγωνισθούν το Λονδίνο και τη Ρώμη, που ήταν ανάμεσα στους προορισμούς που είχαν επιλεγεί από το αφεντικό της εταιρίας Tiens. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου τουρισμού της Γαλλίας δήλωσε σε συνέντευξή του πως “Χρειάστηκε να προσαρμόσουμε τις δημόσιες συγκοινωνίες, τα ξενοδοχεία και τα εμπορικά καταστήματα, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη επίσκεψη. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι”.
Perierga.gr - Εργοδότης για... όσκαρ στέλνει διακοπές στη Γαλλία 6400 εργαζόμενους!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;