Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Μια καταπληκτική ιστοσελίδα πρώην μουσουλμάνων που γνώρισαν τον Αληθινό Θεό και δίνουν την μαρτυρία τους για το δαιμονοκίνητο Ισλάμ






 

Είμαστε αποστάτες από το Ισλάμ (αποστάτης=murtad στην αραβική). Ανάμεσά μας υπάρχουν «Murtadeen Fitri», που γεννήθηκαν από μουσουλμάνους γονείς, και «Murtadeen Milli», που ασπάστηκαν το Ισλάμ και μετά το εγκατέλειψαν. Κάποιοι έχουμε ελληνική καταγωγή, ενώ άλλοι καταγόμαστε από άλλες χώρες. Το κοινό χαρακτηριστικό μας είναι ότι όλοι γίναμε Χριστιανοί, και εν Χριστώ δεν μετράει η καταγωγή, ούτε η κοινωνική θέση ούτε το φύλο ακόμη, αλλά είμαστε όλοι ένα εν Αυτώ (βλ. Γαλ. 3:28, Κολ. 3:11). Αποστάτες από το Ισλάμ υπάρχουν βέβαια πολλοί, και μετά την αποστασία από το Ισλάμ παίρνουν διάφορους δρόμους: άλλοι γίνονται Χριστιανοί όπως εμείς, άλλοι γίνονται Βουδιστές, άλλοι άθεοι. Εμείς καλοδεχόμαστε κάθε επίσκεψη από αποστάτη του Ισλάμ που έχει πάρει άλλο δρόμο.
Η πρώτη αραβική φράση στην κεφαλίδα αναφέρει τον πρώτο στίχο του κατά Ιωάννην ευαγγελίου «Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος» ( في البدء كان الكلمة والكلمة كان عند الله وكان الكلمة الله.) Στη δεύτερη σειρά αναγράφεται ο λόγος του ψευδοπροφήτη Μουχάμεντ «όποιος αλλάξει τη θρησκεία του, σκοτώστε τον» (من بدل دينه فاقتلوه). Ο κόκκινος λεκές πίσω από τη σιχαμερή αυτή φράση συμβολίζει το αίμα του αποστάτη, που σύμφωνα με το φασιστικό Ισλάμ πρέπει να χυθεί, επειδή τάχα πρόσβαλε τον Θεό αφήνοντας την ισλαμική θρησκεία. Δυστυχώς δεν διαθέτουμε -ακόμη – την κατάλληλη γραμματοσειρά και το αραβικό πληκτρολόγιο, που χρειάζονται ώστε να είναι τα γράμματα «κολλημένα» μεταξύ τους και οι λέξεις να γράφονται σωστά.
Κάποιοι σήμερα παρουσιάζουν το Ισλάμ ως θρησκεία δικαιοσύνης και ειρήνης, και αυτή η απατηλή ιδέα κάνει ανθρώπους που βαπτίστηκαν Χριστιανοί αλλά έχουν άγνοια της πίστης τους και της παρουσίας του Θεού στη ζωή τους, να γυρίζουν την πλάτη στον Χριστιανισμό και να γίνονται μουσουλμάνοι. Κανείς Χριστιανός όμως δεν σκοτώνει τους αρνησίχριστους Χριστιανούς που εξισλαμίζονται. Αυτό γιατί ο Χριστιανισμός είναι μια θρησκεία αγάπης, που δεν έχει σκοπό την καταστροφή του αμαρτωλού, ούτε του αιρετικού ούτε του αποστάτη, αλλά τη διόρθωσή του. Διαβάζουμε για την ενδεδειγμένη συμπεριφορά προς έναν αποστάτη στην “προς Φιλιππισίους” επιστολή του αγίου Πολυκάρπου, Επισκόπου Σμυρναίων (+167/168) η οποία γράφτηκε γύρω στο 117  μ.Χ.:
«Θλίβομαι πολύ για τον Ουάλεντα, ο οποίος υπήρξε Πρεσβύτερος κάποτε ανάμεσά σας, διότι τόσο αδιαφόρησε για την θέση που του είχε δοθεί (μέσα στην Εκκλησία).  Σας προτρέπω λοιπόν, να απέχετε από την απληστία, και να είσθε αγνοί  και ειλικρινείς.  Απέχετε από κάθε είδος πονηρίας.
Διότι, αν ο άνθρωπος δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτόν του σε τέτοια ζητήματα, πώς θα τα κηρύττει στους άλλους; Αν ο άνθρωπος δεν φυλάσσει τον εαυτόν του από την απληστία, θα μολυνθεί από την ειδωλολατρία και θα κριθεί ως ένας των ειδωλολατρών. Όμως ποιοι από εμάς έχουν άγνοια για την κρίση του Κυρίου; Μήπως δεν γνωρίζουμε ότι οι άγιοι θα κρίνουν τον κόσμο, καθώς διδάσκει ο Παύλος;
Όμως ούτε έχω δει, ούτε έχω ακούσει για τέτοιο πράγμα για σας, εν μέσω των οποίων ο ευλογημένος Παύλος εργάσθηκε, και οι οποίοι αναφέρεσθε στην αρχή της Επιστολής του. Διότι σας επαινεί, σε όλες εκείνες τις Εκκλησίες που τότε μόνο εκείνες γνώριζαν τον Κύριο, αλλά που εμείς ( δηλαδή της Σμύρνης) δεν είχαμε ακόμα γνωρίσει.
Θλίβομαι βαθύτατα λοιπόν, αδελφοί, για εκείνον (τον Ουάλεντα) και την σύζυγόν του, στους οποίους ο Κύριος ας χαρίσει αληθινή μετάνοια!  Ώστε ως εκ τούτου να μεριμνείτε να είσθε μετρημένοι, και να μην θεωρείτε ως εχθρούς τους τοιούτους, αλλά να τους ανακαλείτε, ως πάσχοντα και απολωλότα μέλη, προκειμένου να σώσετε ολόκληρο το σώμα σας. Πράττοντας έτσι, θα οικοδομηθείτε και εσείς.»
Στο ιστολόγιό μας θα παρουσιάζουμε το Ισλάμ όπως είναι, κάνοντας κάθε προσπάθεια να μην προσβάλουμε τους μουσουλμάνους ως πρόσωπα. Όμως πάγια αρχή μας είναι να μην αποκαλύπτουμε την ταυτότητά μας, καθώς δεν αισθανόμαστε έτοιμοι για μαρτύριο.
Στις σελίδες αυτές θα βρείτε και άρθρα που δεν γράψαμε εμείς, αλλά τα βρήκαμε έτοιμα σε κάποιο βιβλίο ή ιστοσελίδα. Στις περιπτώσεις αυτές πάντα θα αναφέρουμε το όνομα του συγγραφέα.
Επίσης θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα εναντίον των νυν μουσουλμάνων, στην Ελλάδα και αλλού, παρά μόνο ασχολούμαστε με την πίστη του Ισλάμ. Δεν επικροτούμε ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ βία κατά μεταναστών με την φασιστική αιτιολογία ότι «είναι μουσουλμάνοι» και δεν υιοθετούμε απλοϊκές θεωρίες για το πρόβλημα με το κράτος του Ισραήλ και την Παλαιστίνη, ότι δηλ. η μια πλευρά είναι οι «άγγελοι» και η άλλη οι «διάβολοι», καθώς άσπρο και μαύρο δεν υπάρχει στη ζωή. Ελπίδα μας είναι η πίστη στον Χριστό να φέρει τη συμφιλίωση και την συγχώρεση μεταξύ όλων των ανθρώπων, αδικούντων και αδικουμένων, και «η ειρήνη τού Θεού, που υπερέχει κάθε νου, να διαφυλάξει τις καρδιές μας και τα διανοήματά μας διαμέσου τού Ιησού Χριστού» (Φιλ. 4:7).
Όποιος έχει αποστατήσει από το Ισλάμ ή σκέπτεται να το κάνει, και θέλει να έρθει σε επαφή μαζί μας ή να δημοσιεύσουμε τη μαρτυρία του, και γενικότερα όποιος θέλει να μας στείλει κάποιο κείμενό του, μπορεί να το καταχωρήσει σε σχόλιο ή να το στείλει στη διεύθυνση greek.murtadπαπάκιgmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;