Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ο …Γκόρτσος ζεί!!!


Ο Γκόρτσος  ζει… Χωρίς μπάντα ούτε στο WC.
Ὁ ...Γκόρτσος ζεῖ!!!1

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 19 ΑΤΟΜΑ ΜΠΑΝΤΑ

Ο Καμμένος στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και την μπάντα του ναυτικού

Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ταξίδεψε στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, μαζί με συνολικά… 19 μουσικούς της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και 10 επιπλέον άτομα.
Ο λόγος της επισκέψεώς του είναι να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις της Ομογένειας, ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην Τάμπα της Φλόριντα.
Εχθές κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων ηρώων στο Tarpon Springs, ενώ στις εκδηλώσεις παρεβρέθη ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.
Ὁ ...Γκόρτσος ζεῖ!!!8
Ὁ ...Γκόρτσος ζεῖ!!!9
Σήμερα Κυριακή, ο Πάνος Καμμένος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συγκέντρωση της οργάνωσης AIPAC που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η προσγείωση και η φιλοξενία του πρωθυπουργικού αεροσκάφους – άρα και το κόστος τους – δεν… προσφέρθηκε από την βάση ΜacDill (κέντρο επιχειρήσεων ενόπλων δυνάμεων ΗΠΑ, Τάμπα), αλλά στο διεθνές αεροδρόμιο Τάμπας…
Ὁ ...Γκόρτσος ζεῖ!!!7
Την Κυριακή, ο Πάνος Καμμένος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συγκέντρωση της οργανώσεως AIPAC που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον.

ΠΗΓΗ
Ο μέγας …«πατριώτης», ο κινητός θίασος, πήγε να μιλήσει στο AIPAC, το ακραίο σιωνιστικό λόμπι, που βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις των ΗΠΑ στους λαούς που αντιστέκονται.
Και για να του επιτρέψουν να πάει εκεί, συζητάμε πως έχουμε να κάνουμε με πιστοποιημένο σιωνιστή και άνθρωπο της εμπιστοσύνης τους.
Θα δείτε που ο Ελληνικός Στρατός θα βρεθεί να προσφέρει δωρεάν, με δικά μας έξοδα δηλαδή, στοχευμένες υπηρεσίες security σε εγκαταστάσεις σιωνιστικών συμφερόντων. Θα δείτε που θα αρχίσουμε να ψωνίζουμε από την πολεμική βιομηχανία του Ισραήλ. Έτσι κερδίζουν την εύνοια των επικυριάρχων.
Ὁ ...Γκόρτσος ζεῖ!!!6 Ὁ ...Γκόρτσος ζεῖ!!!5 Ὁ ...Γκόρτσος ζεῖ!!!4 Ὁ ...Γκόρτσος ζεῖ!!!3
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;