Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ;

"Το 2012 μπήκαν στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά περίπου 8.000 Σύροι, και τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2013 έφτασαν τους 1.709 που, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας".

Αυτό είναι απόσπασμα από ένα παλιό ρεπορτάζ τον Αύγουστο του 2013...


Άρα οι "ροές" και "διαρροές" προσφύγων (αληθινών Σύρων προσφύγων όχι Αφγανών, Πακιστανών κλπ) υπήρχαν από το 2012...

Άλλωστε τότε έφυγαν μαζικά από τη Συρία οι άμαχοι, τότε που το Ισλαμοφασιστικό ψευδοκράτος ( ISIS) των Σιωνιστών Μέρκελ-Ομπάμα-Ερντογάν έμπαινε μέσα στις πόλεις και αποκεφάλιζε (τί ανδρεία!) αμάχους!!! 
Τώρα αντίθετα επιστρέφουν κάποιοι από αυτούς καθώς ο Συριακός στρατός με την βοήθεια των Ρώσων ανακαταλαμβάνει τις μεγάλες πόλεις.

Οι  πρόσφυγες λοιπόν από την Συρία ζουν εδώ και τέσσερα χρόνια στην Τουρκία και τώρα ξαφνικά κάτι τους έπιασε...και θέλουν να φύγουν! Παράλληλα με αυτούς, όπως οι οδηγοί-λαμόγια που ακολουθούν το ασθενοφόρο για να πάνε πιό γρήγορα, ταξιδεύουν και οι "πρόσφυγες" του ISIS από όλα τα κράτη του ψευτομουσουλμανικού τόξου...

Επομένως το σχέδιο είναι να πλημμυρίσει η Ελλάδα ψευτομουσουλμάνους του ISIS με το περιτύλιγμα οικογενειών από την Συρία που έμειναν τέσσερα χρόνια στην Τουρκία και τώρα εκδιώκονται!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ 1938



Τι θα γίνει όμως με τους Έλληνες που οι προδότες δωσίλογοι τους κατήντησαν πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους την χώρα;

Οι χιλιάδες άστεγοι που περιφέρονται στους δρόμους κοιμούνται στα παγκάκια και στις γωνιές και ψάχνουν να βρουν κάτι να φάνε από τους κάδους των σκουπιδιών ποτέ δεν απασχόλησαν την πολιτεία όσο οι πρόσφυγες (οι αληθινοί) και οι "πρόσφυγες" του ISIS  που πετάνε τα γεύματα που τους προσφέρονται στα σκουπίδια...




Αντίθετα οι ψευτοαριστεροί νεοδωσίλογοι κάνουν ότι μπορούν για να αυξήσουν τις στρατιές των Ελλήνων προσφύγων και να εξαθλιώσουν ακόμη περισσότερο τους ήδη υπάρχοντες...

 ΦΟΡΟΣΑΦΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!

Οι σιωνιστική δικτατορία ανακάλυψε λέει μια τρύπα 1,3 δισ. ευρώ που πρέπει να καλυφθεί... Οι νεοδωσίλογοι λοιπόν προτείνουν α καλυφθεί από έναν νέο κεφαλικό φόρο, ένα χαράτσι  που θα επιβληθεί σε όσους "πάμπλουτους" έχουν εισοδήματα από 12.000 ευρώ και άνω το χρόνο. 

Υποτίθεται ότι το κάνουν για να διασώσουν το αφορολόγητο, που προτείνουν να είναι στα 9.100 ευρώ αντί 9.550 ευρώ σήμερα (οπισθοχωρούν δηλαδή κι άλλο), ενώ το ΔΝΤ επιμένει σε αφορολόγητο μόλις 4.500-5.000 ευρώ, όταν αρχικά οι σαλτιμπάγκοι λογιστές τους (κουαρτέτο οικονομικών δολοφόνων) μιλούσαν για μείωση στα 7.000-8.000 ευρώ...

Επίσης οι οικονομικοί δολοφόνοι αμφισβητούν ότι η δωσίλογη η κυβέρνηση θα μπορέσει να εισπράξει πολλά από λίγους και γι αυτό ζητούν να πληρώνουν όλοι, αφού οι μισοί και πλέον φορολογούμενοι έχουν εισόδημα κάτω από 10.000 ευρώ το χρόνο.


Και τα μέτρα δεν σταματούν εδώ. Το ΔΝΤ, για να κλείσει ο λογαριασμός, ζήτησε πρόσθετα μέτρα τουλάχιστον 5-5,5 δισ. ευρώ. Οι δωσίλογοι ψευτοαριστεροί προτείνουν λοιπόν αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας και ταξινόμησης για τα αυτοκίνητα, αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στην αμόλυβδη βενζίνη και το φυσικό αέριο, επιβολή τέλους στις τραπεζικές συναλλαγές.

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ... ΕΝΦΙΑ

Λένε ότι έχουν νωπή εντολή οι ψευτοαριστεροί κακούργοι αλλά στο προεκλογικό  ο Τσίπρας ήταν σαφέστατος : Ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί.  Αντί όμως καταργήσεως, σκέφτονται να τον χειροτερέψουν με επιπλέον διεύρυνση της φορολογικής βάσης του.

Η λογική λοιπόν του φορολογικού συστήματος της χώρας είναι πόσα μου λείπουν για να ταΐσω τα αδηφάγα τοκογλυφικά τέρατα και δεν με νοιάζει αν αυτό σημαίνει "ταφόπλακα" στη μεσαία τάξη και εξαθλίωση των Ελλήνων. 

Οι ίδιοι ψευτοεβραίοι ναζιστές που έπαιρναν τις περιουσίες των Εβραίων και έσπαγαν τις βιτρίνες των καταστημάτων τους το 1938, θέλουν τώρα να διώξουν και τους Έλληνες από τα σπίτια τους...κι έχουν βρει τους δωσίλογούς τους που εξυπηρετούν τα σχέδιά τους...

MEXΡI Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΕΙ!
oimos-athina.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...έκανες κου πε πε;